Zivju lāde

 
Autors: Ina Fominova, 18.05.2006
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 1 rupjmaizes ķieģelītis
  • 1 kg svaigu brētliņu, moivas vai citu nelielu jūras zivju
  • 2 lieli sīpoli
  • 4 ēdamkarotes margarīna
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana:

XZivis iztīra, nomazgā, nogriež galvas, astes un apkaisa ar sāli. Sīpolus sagriež ripiņās. Rupjmaizes ķieģelītim akurāti nogriež virsu un izņem mīkstumu."Lādītē" Kārto pamīsus zivis un sīpolus, uzliek margarīna piciņas. Virsū liek augšējo garozu, aizlipina ar mīklu, kas gatavota no mīkstuma un ūdens, kukulīša sānus apsmērē ar margarīnu,liek sakarsētā cepeškrāsnī uz 40 minūtēm.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Zivju ikri

0 min.
Pievienoja: Irina A

Ikrus liek uz sieta, lej virsū verdošu sālsūdeni, lēni maisa un noņem plēves. Ja nepieciešams, uzkaisa vēl sāli un piparus. Otrā dienā var lietot. Pasniedz uz maizītēm, labāk – uz baltmaizes.

zivju ikrisāls, pipari

Kārtainie zivju salāti

0 min.
Pievienoja: Ilga Brodova

Sīpolus sagriež gredzenos un apber ar cukuru un sāli, atstāj iemarinēties. Kartupeļus, burkānus, olas sarīvē ar rupjo rīvi. Kārto stikla traukā: kartupeļu rinda - majonēze, burkānu rinda - majonēze, saspaidītu…

Vārīti kartupeļi Vārīti burkāni Sīpoli Olas Zivju konservi (labāk sardīnes eļļā) Majonēze

Zivju ikru pagatavošanaii

0 min.
Pievienoja: ilona Bērziņa

Ikrus liek uz sieta, lej virsū verdošu sālsūdeni, lēni maisa un noņem plēves. Ja nepieciešams uzkaisa vēl sāli un piparus. Otrā dienā var lietot

Zivju ikri, sāls, pipari

Zivju konservi majonēzes mērcē

0 min.
Pievienoja: Evita Andrejeva

Zivi sadala mazākos gabaliņos, saliek ovālā šķīvī. Sīpolus sagriež ripiņās, apcep sviestā, pārliek zivs gabaliņiem, pārlej ar majonēzi, rotā ar zaļumiem.

1 kārba zivju konservu (tuncis dabīgā sulā) 100g sīpolu 20g sviesta majonēze zaļumi
Svaigu lapu salāti ar zivju pirkstiņiem un mocarellas sieru

Svaigu lapu salāti ar zivju pirkstiņiem un mocarellas sieru

10 min.
Pievienoja: Ivars

1. Uzliek cepties zivju pirkstiņus. 2. Rupji sagriež salātus, dārzeņus un sieru. 3. Sagriež izceptos zivju pirkstiņus, saliek visu vienā bļodā. 4. Uztaisa eļļas - etiķa mērci, pārlej pāri un viegli iemaisa. Labu…

1. Salātu lapas (jebkādas), 2. Zivju pirkstiņi, 3. Mocarella siers, 4. Tomāts, 5.…
Ēdiena veids: jūras veltes.
Galvenās sastāvdaļas: brētliņas, margarīns, rupjmaize.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
732 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 9242