Zivju ikru pagatavošanaii

 
Autors: ilona Bērziņa, 22.05.2006
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • Zivju ikri,
  • sāls,
  • pipari

Pagatavošana:

Ikrus liek uz sieta, lej virsū verdošu sālsūdeni, lēni maisa un noņem plēves. Ja nepieciešams uzkaisa vēl sāli un piparus. Otrā dienā var lietot

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Zivju ikri

0 min.
Pievienoja: Irina A

Ikrus liek uz sieta, lej virsū verdošu sālsūdeni, lēni maisa un noņem plēves. Ja nepieciešams, uzkaisa vēl sāli un piparus. Otrā dienā var lietot. Pasniedz uz maizītēm, labāk – uz baltmaizes.

zivju ikrisāls, pipari

Ikru pagatavošana

15 min.
Pievienoja: Daiga Juškovska

Ikrus liek uz sieta, lej virsū verdošu sālsūdeni, lēni maisa un noņem plēves. Ja nepieciešams uzkaisa vēl sāli un piparus. Otrā dienā var lietot.

zivju ikri, sāls, pipari

Kārtainie zivju salāti

0 min.
Pievienoja: Ilga Brodova

Sīpolus sagriež gredzenos un apber ar cukuru un sāli, atstāj iemarinēties. Kartupeļus, burkānus, olas sarīvē ar rupjo rīvi. Kārto stikla traukā: kartupeļu rinda - majonēze, burkānu rinda - majonēze, saspaidītu…

Vārīti kartupeļi Vārīti burkāni Sīpoli Olas Zivju konservi (labāk sardīnes eļļā) Majonēze

Avokado salāti ar ikriem un garnelēm

15 min.
Pievienoja: Sandra Čunčule

Novāra olas-cietvārītas,nomizo un sagriež kubiņos avokado,sagriež smalkos kubiņos sīpolu,un ja ir,tad arī maurlokus-smalki sagriež.Ņem bļodu un ieliek visas sagatavotās sastāvdaļas-avokado(kubiņos),vārītas olas-sagrieztas…

2 Avokado 2 Olas vārītas 2ēd.k.-Sarkanie ikri 1mazs-Sīpols sarkanais 200g-Garneles…

Sarkanie ikri somu gaumē

0 min.
Pievienoja: Ina Fominova

Sīpolu ļoti smalki sakapā. Sajauc ikrus, sīpolus un krējumu. Labi izmaisa, pēc garšas pievieno sāli un un ziež uz maizītēm.

200 g sarkanie ikri 350 g bieza skābā krējuma ¼ sīpola sāls pēc garšas
Ēdiena veids: jūras veltes, uzkodas, zivju uzkodas.
Galvenās sastāvdaļas: zivju ikri.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
3833 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 10053