Vistu aknu pastēte

 
Autors: Una, 03.05.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 1,2 kg vistas aknas ar visām sirdīm,
  • 1,5 pac. sviests,
  • 2 sīpoli,
  • sāls

Pagatavošana:

Apcepu, aknas, apcepu sīpolus, visu labi sašmorēju, izmalu 3X caur gaļas mašīnu, pieliku sviestu un sāli, pielēju nedaudz buljona, kur tā manta vārījās un sanāca tāda pastēte.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

mellene
mellene
24.01.2014
Es gan visu sapratu :)) šodien izmēģināšu.
Sintija
Sintija
25.02.2011  / 
vel gudrak sarakstit jau nu nevareja.vispirms apcep un tad kautkur kautkada manta varijas.vienkarsi ARPRATS
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Vistu aknu pastēte šampānieti

10 min.
Pievienoja: ilona Bērziņa

Sviestā apbrūnina sasmalcinātus ķiplokus, sīpolus un cāļu aknas. Atdzesē,saputo vienā masā,pievieno cukuru, šampanieti. Sakuļ. Atdzesē. P.s. Sīpolus, ķiplokus, garšvielas lieciet tik ,cik asu pastēti vēlaties. 1 porcija - 210…

vistu aknas(500gr),sviests(25gr), šampanietis(125ml),ķiploks,sīpols,cukurs(1 tējk.).

Vistu aknu pastēte ar āboliem

0 min.
Pievienoja: ieva

Uzvāra aknas, sirdis kopā ar garšvielām, sviestā, (bet ne visā) apcepj uz pannas sīpolus kopā ar nomizotiem āboliem. Aknas izmaļ aknas, sirdis un apceptos sīpolus, ābolus caur gaļasmašīnu vismaz divas reizes. Liek katliņā un…

1. vistu aknas kopā ar sirdīm 1 kg āboli 2 ne pārāk skābi sīpols 1 sviest…

Dietiskā vistu aknu pastēte

60 min.
Pievienoja: Elīna Rudzite

Aukstā ūdenī vāra vistu aknas. Noputo un vāra kamēr tās ir ļoti mīkstas. Tad divas reizes izmaļ caur maļamo mašīnīti. Otrajā reizē lej klāt buljonu. Masai ir jābūt mīkstai un ķepīgai. Ja ir vēlēšanās garšai sacep sīpolus un 10…

1. 500g vistu aknu (ar sirsniņām) 2. olas dzeltenums 3. 20g 15% krējuma 4. 3 vidēji…
Vistu akniņas tomātu mērcē

Vistu akniņas tomātu mērcē

55 min.
Pievienoja: Gunta

Pannā uzkarsē eļļu. Uz lielas uguns apcep akniņas, turpina cept 5 min. Apceptās akniņas izņem no pannas, noliek malā. Tajāpašā pannā apcep uz pusēm pārgrieztus tomātus -~1-2 min. Izņem un noliek citā traukā. Pannā ielej…

vistu akniņas - 500 g, ķiršu tomātiņi - 200 g, sarkanais sīpols, ķiploks - 2 daiviņas,…

Vistu aknu salāti ar aveņu etiķi

15 min.
Pievienoja: Jolanta,Selezņeva

Sacep vistu akniņas nedaudz ar sāli. Sagriež kubiņos un klāt pieliek sagrieztu ķīnas kāpostu, sagrieztus tomātus un cieti vārītas sagrieztas olas.Visu samaisa ar majonēzi un pārlej aveņu etiķi. p.s. ķīnas kāpostu var aizvietot…

500g vistu akniņas, 1/2 ķīnas kāposta, 3 tomāti, 2 olas, majonēze FRANCIS, 30g aveņu…
Ēdiena veids: aukstās gaļas uzkodas, aukstās uzkodas, pastētes, uzkodas.
Galvenās sastāvdaļas: aknas, vistas aknas.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
6510 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 1753