Vistas filejas gabaliņi ar ananāsiem karija mērcē (supergardi)

 
Autors: Antra, 11.11.2009
Iesaki:  

Pati izdomāju jau sen, sen... :)

Sastāvdaļas

  • 1. Karijs vai Dzeltenais karijs (piedeva vistas gaļai)
  • 2. vistas fileja 300-400 grami
  • 3. konservēti ananāsu gredzeni vai gabaliņi- viens konservs
  • 4. sarkanā paprika- 1 gab.
  • 5. saldais krejums- apm. 300 ml
  • 6. Makaroni (var arī rīsus)
  • 7. tomāti 2-3 gab.

Pagatavošana: 20 min.

1) Vistas fileju sagriež gabaliņos un apcep uz pannas, līdz tā jau kļūst viegli brūna. Pievieno pavisam nedaudz kariju. Paralēli katliņā liek vārīties makaronus vai rīsus (es gan vienmēr ar makaroniem taisu un sanāk kā itāļu pasta.

2) Klāt liek sagrieztu papriku, ļauj 3 minūtes pacepties, tad pievieno sagrieztus tomātus, atkal ļauj kādas 3 minūtes cepties, tad pievieno ananasus (sagrieztus gabaliņos), arī sulu, kas ir konservā, jāpielej nedaudz klāt, lai tas viss šķidrāks paliek. (es parasti pielieku arī nedaudz sagrieztu kūpināto mājas desu, bet tas tā, nākamajā reizē var pamēģināt)

3) Pēc kādām 3 minūtēm pielej saldo krējumu un pieliek kariju (pēc garšas). Vajadzētu skatīties, lai tā mērcīte (tikai šķidrums) sanāk katram apmēram viena mazā kafijas tasīte.

4) Lai tas viss uzvārās un ir gatavs! *** Šķīvī liek makaronus vai rīsus, pārlej ar mērci un uzber pa virsu sarīvētu sieru(ja taisa ar makaroniem).

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

eliina_g
eliina_g
09.11.2010  / 
Recepte tiešām laba!
Ātri gatavojama un rezultāts ļoti patīkams :)
sergejs
sergejs
23.03.2012
sveiki visiem ,vai var kads palidzet,man vajadzetu uz atro shitas receptes Tehnoloģiskā karte.un Tehnoloģiskā shēma..ludzu kads palidziet...
ombudsmens
ombudsmens
04.11.2010
Ljoti laba recepte, 5 balles.
Gunta
Gunta
25.01.2010  / 
mm, pamēģināju, tagad ik p alaikam uztaisu, baigi labā, visiem garšoja mājās :)) paldies!!!!
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Vistas filejas gabaliņi medus un ingvera mērcē

30 min.
Pievienoja: Alīna Niklase

1. Nomazgā un nosusina vistas filejas. 2. Sagriež vidēji lielos kubiciņos un viegli apcepj olīveļļā ar pipariem un sāli. 3. Karstumizturīgā traukā liek filejas gabaliņus, aplej ar medu, iespiež ķiploka daiviņas un smalki…

4 personām vajadzēs:, 2gb vistas filejas (~400g), 3-4 ķiploka daiviņas, 1 ingvera…
Vistas filejas salāti ar dore blue mērci

Vistas filejas salāti ar dore blue mērci

30 min.
Pievienoja: Putnu fabrika Ķekava

Sagriež un apcep cāļu fileju. Ķīnas kāpostus, papriku un apelsīnus sagriež kubiņos 1x1cm. Sieru sarīvē un samaisa ar majonēzi. Salātu lapas saplucina un izliek traukā. Pa virsu salātlapām saber cāļu fileju, papriku, kukurūzu…

ĶEKAVA cāļu fileja, ķīnas kāposti, Dore Blue, majonēze, paprika, apelsīni, kukurūza.
Vistas filejas gabaliņi sojas mērcē [fotorecepte

Vistas filejas gabaliņi sojas mērcē [fotorecepte

100 min.
Pievienoja: TeddyWife

1) vistas fileju nomazgā un sagriež nelielos gabaliņos 2) traukā iesitam vienu olu un sakuļam to. trauku izvēlamies tādā lielumā, lai vistas filejas gabaliņi tajā ietilptu 3) paņemam 100 g cietes un mazos daudzumos…

4 -5 svaigas vistas filejas, 1 ola, 100g kukurūzas cietes (domāju, ka var izmantot arī…

Vistas filejas gabaliņi ar dārzeņiem

30 min.
Pievienoja: Daiga Kri

Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un liek cepties uz pannas nelielā daudzumā olīveļļas, pievienojot kariju un pēc vēlēšanās vēl citas garšvielas; kad vista nedaudz apcepusies, tad pievieno sagrieztus sīpolus un…

vistas fileja, paprika, sīpoli, olīveļļa, karijs, citas garšvielas bez sāls un cukura

Vistas filejas gabaliņi olā

18 min.
Pievienoja: Kima Lu

1.Vistas fileju sagriež 2x2 cm (aptuveni) kubiciņos, izgriež visas cīpslas un krikumus. 2.Ieliek bļodā. 3. Pievieno 3 olas, šķipsnu ķiploku sāli, karoti sinepju un šķipsniņu miltu. 4.To visu samaisa, tā, lai olas sakultas…

1.Vistas fileja- 3 gab.; 2. Olas - 3 gab.; 3. Sinepes; 4. Ķiploka sāls; 5.Milti (kviešu)
Ēdiena veids: pastas.
Galvenās sastāvdaļas: karijs, vistas fileja.
Laiks
20 min.
Sarežģītība
Viegla
Porcijas
4
Apskatīta
7974 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 17520