Vista vokpannā

 
Autors: Līga Stikute, 25.07.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas krūtiņas
  • 1 sīpols
  • 8 – 10 mazo kukurūzas vālīšu
  • 1 cukini
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 neliels puravs
  • 100 g šampinjonu (labāk Šitakē sēnes)
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • Mērcei:
  • 1 ēdamkarote karija
  • ¼ tējkarotes sarkano piparu
  • 2 sasmalcinātas ķiploku daiviņas
  • 3 ēdamkarotes sojas mērces
  • 150 g ūdenspiedevai rīsi

Pagatavošana: 30 min.

Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos, nomizo un sasmalcina sīpolu. Noskalo cukini, kukurūzu, papriku un sagriež šķēlītēs. Noskalo sēnes un sagriež šķēlītēs. Vokpannā (var izmantot arī parastu pannu ar augstām malām) uzkarsē eļļu, nedaudz apcep vistu un sīpolus. Pievieno pārējos dārzeņus un maisot nedaudz apbrūnina. Bagātina ar garšvielām un atšķaidītu sojas mērci.

Pasniedz tūlīt ar rīsiem.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Vista vokpannā

15 min.
Pievienoja: Edgars Kristlībs

1. Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos. 2. Notīra un sasmalcina sīpolu. Noskalo kukurūzu, cukini, papriku un sagriež sķēļītēs. Noskalo šmpinjonus un sagriež škēlītēs. 3. Vokpannā uzkarsē eļļu. Nedaudz apcep vistu un sīpolus.…

4 personām! Apmēram 400 grami vistas krūtiņu, viens sīpols, astoņi līdz desmit mazo…
Vistu stilbiņi, supergaršīgi

Vistu stilbiņi, supergaršīgi

80 min.
Pievienoja: Zane Sināte

Vistu stilbus ievieto maisiņā, kurš nāk līdzi garšvielām, ieber garšvielas un liek uz 50 min cepeškrāsni sautēties stikla traukā, bet bez vāka, jo maisiņš karstumā uzpūtīsies. Tikmēr noskalo spinātu lapas un izgriež āboliem…

8 vistu stilbiņi, 4 vidēji āboli, 2 saujas spinātu lapas, Magie idea sulīgiem vistu…

Rīsu un kūpinātas vistas salāti ar valriekstiem

30 min.
Pievienoja: Gachux

Katrai kārtai uzlejot majonēzi, veidot salātus šādā secībā: rīsi, gabaliņos sagrieztas plūmes, sasmalcināti valriekstu kodoli, sakapāta ola, sasmalcināta vista... utt.

Rīsi (2 x 125 paciņas), 2 kūpināti vistu stilbiņi (bez ādas), 6 cieti novārītas olas,…

Vistas filejas - puravu mērce ar medus un brendija garšu

30 min.
Pievienoja: Viktors D.

1) vistas fileju sagriež nelielos kubiņos; 2) uz pannas uzkarsē eļļu (apmēmam 8 ēdk.) 3) vistu viegli apcep, tā lai gaļa būtu balta, ne vairāk; 4) pievieno tievos gredzenos sagrieztus puravus, tievās plāksnītēs sagrieztu…

1) 3 vistas filejas krūtiņas, 2) 0,5 neliela purava, 3) 0,4 tējk. asās paprikas pulvera,…
Cepti vistu spārniņi, majonēzes un tomātu mērces marinādē

Cepti vistu spārniņi, majonēzes un tomātu mērces marinādē

60 min.
Pievienoja: Viktors D.

Apraksts attiecas uz abām marinādēm vienādi. 1) vistas spārniņus sadala 2-3 daļās; 2) ķiploku sadauza, un smalki sagriež, savieno visas marinādes sastāvdalas, samaisa; 3) liek dziļā traukā vistas spārniņu gabaliņus, aplej…

Majonēzes marināde:, 1) 1 kg vistas spārniņu;, 2) 6 ēd.k. majonēzes;, 3) 1/2 tēkj, malto…
Ēdiena veids: gaļas ēdieni, putnu gaļas ēdieni, vistas gaļas ēdieni.
Galvenās sastāvdaļas: cukini, karijs, kukurūzas vālītes, puravi, rīsi, vistas gaļa, vistas krūtiņa, šitake sēnes.
Laiks
30 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
3031 reizi
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 3847