Tortu krēmi - baltais vārītais krēms

 
Autors: Sandra Gecēviča, 17.05.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • GALVENAIS T0RTĒ, BEZ ŠAUBĀM, IR KRĒMS.
  • Sastāvdaļas iekļautas receptē.

Pagatavošana:

No 500 g cukura un 1 ½ glāzes ūdens izvāra sīrupu.Saputo 10 olu baltumus, pamazām pieber 100 g cukura un vaniļu, aplej ar karstu sīrupu, samaisa un atdzesē. (No dzeltenumiem iznāk dzeltenais krēms.)

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

dace
dace
18.05.2010
nu nesanaak no shii visa vaariitais krems :(
Indra
Indra
06.04.2011
no dzeltenumiem vaara taapat kremu kaa no baltumiem shajaa receptee?
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Tortu krēmi - vārītais krēms

0 min.
Pievienoja: Sandra Gecēviča

8 olu dzeltenumus sajauc ar cukuru (350 g) un miltiem (100 g), atšķaida ar 1 l piena un uzvāra, visu laiku maisot (vislabāk uz vienu pusi). Pievieno vaniļu un atdzesē.

GALVENAIS T0RTĒ, BEZ ŠAUBĀM, IR KRĒMS. Sastāvdaļas iekļautas receptē.

Baltās šokolādes krēms

0 min.
Pievienoja: Iveta Strode

Balto šokolādi izkausē ūdens peldē.Olu dzeltenumus puto ar cukuru. Pievieno izkausētu želatīnu, liķieri,izkausētu šokolādi, atdzesē 18-20 oC, iecilā saputotu krējumu. Pilda trauciņos.

350 g baltā šokolāde 2 olu dzeltenumi 50 g cukurs 50 ml mokas liķiera 500 ml salds…

Baltās šokolādes krēms ar ķiršiem

0 min.
Pievienoja: Diāna

Pusi saldā krējuma uzkarsē, tajā izkausē balto šokolādi un maisa, līdz masa kļūst viendabīga, tad to atdzesē. Saputo pārējo saldo krējumu, tam pievieno šokolādes krēmu, svaigo sieru un ķiršus. Krēmu liek deserta traukos,…

200 g baltās šokolādes 400 g saldā krējuma 100 g svaigā siera kakao pārkaisīšanai 100 g…

Tortu krēmi - vārītais šokolādes krēms

0 min.
Pievienoja: Sandra Gecēviča

8 olu dzeltenumus sajauc ar 150 g cukura un 15 g kakao, pievieno karstā pienā izkausētu šokolādi (100 g uz ½ l), tad uzvāra un atdzesē.

GALVENAIS T0RTĒ, BEZ ŠAUBĀM, IR KRĒMS. Sastāvdaļas iekļautas receptē.
Citronu vārītais krēms "lemon curd"

Citronu vārītais krēms "lemon curd"

30 min.
Pievienoja: Natālija Rogova

No citroniem norīvē dzelteno mizas daļiņu, no paša citrona izspiež sulu. Olas saputo ar cukuru, pievieno citrona sulu un miziņu. Pievieno sviestu. Trauku liek ūdens peldē un, nepārtraukti maisot ar putojamo slotiņu, vāra līdz…

3 lieli citroni, 3 lielas olas, 6 ēd.k cukurs, 45-60g sviests, Ja ir mazs olas, tad ņem…
Ēdiena veids: krēmi, krēmi tortēm.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
21215 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 2356