Sirds salāti

 
Autors: Ilze, 28.04.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • Sirds /liellopa/ 1gab.
  • Sīpoli 4gab./vidēji lieli/
  • Marinēti gurķi /750 gr.burka/
  • Majonēze

Pagatavošana:

Sirdi vāra, kamēr tā ir mīksta.Sirdi vārot ūdenim jāpievieno sāls, garšvielas, ķiploka daiviņa. Sīpolus sagriež ripiņās un apcep viegli zeltainus. Sagriež sirdi un gurķus, pievieno apceptos sīpolus, majonēzi, ja nepieciešams sāli un visu kārtīgi sajauc.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Sirds salāti ar marinētiem gurķiem

0 min.
Pievienoja: Inita Zelmene

Novāra sirdi sālsūdenī un laurulapās. Jāvāra kamēr sirds mīksta. Kad izvārījusies sirds tad sagriež mazos gabaliņos .Gurķi un sīpolu arī sagriež mazos gabaliņos, sajauc visu un pievieno majanēzi. Ļauj visam ievilkties kādu…

Sirds (liellopu vēlams), 0,5 kg.marinēti gurķi, 2 sīpoli, majonēze
Ungāru salāti ar cāļu sirdīm

Ungāru salāti ar cāļu sirdīm

30 min.
Pievienoja: Putnu fabrika Ķekava

Visus dārzeņus sagriež kubiņos un aplej ar olīveļļu. Cāļu sirdis uzcep uz pannas un apkaisa ar sāli. Visu samaisa un izliek traukā. Labu apetīti!

"ĶEKAVA" cāļu sirdis, Lonbardi – zaļie marinētie pipari, Marinēti tomāti,…

Salāti no vistu sirdīm

0 min.
Pievienoja: Ina Fominova

Sirdis sagriež salmiņos. Sīpolus smalki sagriež, pārlej ar vārošu ūdeni, nokāš un iemarinē uz 1 stundu etiķī, kam pievienota 0,5 ēdamkarotes cukura. Sīpolus sajauc ar sirdi, majonēzi un sāli pēc garšas. Liek uz pusstundu…

500 g vārītas vistu sirdis 3 lieli sīpoli vēna etiķis cukurs sāls pipari majonēze
Vikas vakara salāti

Vikas vakara salāti

20 min.
Pievienoja: Viktorija L

Nomazgā salātus,kārto uz trauka veselas lapas.Uz tām arī pārējas sastāvdaļas,varat griezt produktus kā vien jums tīk,sīkāk vai lielākos gabaliņos..un visu pārliet ar Spilvas Salātu mērci...arī var pielikt baltmaizes…

parastās salātu lapas,ķīnas kāposta lapas,gurķis,tomāts,zaļie zirnīši…

Vieglie ziemas salāti

15 min.
Pievienoja: Sanita Vijupe

Ļot gribējās kādu dienu salātiņus. Pēc svētkiem ledusskapī pāri palikuši svaigi produkti, bet šķita, ka saskaņot to nevarēs un mēģināju eksperimentēt. Sanāca vienkārši un ļoti garšīgi.

Ledus salātu lapas - 150-200g, Ar mizu vārīti kartupeļi - 4-6, Žāvēta desa - 100g,…
Ēdiena veids: gaļas salāti, karstās uzkodas, salāti.
Galvenās sastāvdaļas: majonēze, marinēti gurķi.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
5568 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 1549