Siera vafeles ar ķimenēm

 
Autors: Iveta Svirska, 23.11.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • Siers labāk Preiļu čederas
  • Milti
  • Krējums
  • Soda
  • Ķimenes
  • Margarīns

Pagatavošana: 45 min.

Margarīnu izkausē, pievieno sarīvētu sieru Krējumā izšaumē sodu, ķimenes. Un visu saliek kopā pievieno miltus tik daudz lai mīkla būtu ķepīga,bet ne šķidra.

Liek vafeļu panā un cep zeltaini brūnas.

Pasniedz kopā ar alu kā uzkodu.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Ķimeņu siera karbonāde

20 min.
Pievienoja: Māra Valdmane

Kīmeņu sieru sagriež biezās šķēlēs. Bļodā sakuļ olu ar vegetu vai citu garšvielu (ja vēlas var pievienot ļoti sīki sagrieztu papriku vai dilles).Siera šķēles apviļā miltos, tad sakultajā olā, tad vēlreiz miltos un olā. Liek…

Ķimeņu siers Milti Olas Vegeta vai analoga garšviela Paprika, dilles (ja vēlas)
Siera cepumi ar ķimenēm

Siera cepumi ar ķimenēm

40 min.
Pievienoja: Anna

Šāda veida receptes atradīsiet vairākas, es arī par bāzi ņēmu vienu no tām, bet pārveidoju savā gaumē. Sanāca ļoti garšīgi. 1. Sviestu atstāt istabas temperatūrā, līdz tas mīksts (lai vieglāk mīcīt mīklu). 2. Es ņēmu 2…

200 gr. siera (es ņēmu 100 g Krievijas un 100 g Maasdam), 200 gr. sviesta, ~200-250 gr.…

Siera vafeles

23 min.
Pievienoja: Māra Vilmane

Sieru sarīvē ar smalku rīvi, pievieno miltus, ūdeni, sāli un garšvielas, piemēram, „Vegeta”, samīca. Masai jābūt tādai, lai no tās varētu savelt daudz, mazu (valrieksta lieluma) bumbiņu. Liek cepties vafeļu pannā. Ieteikums…

Krievijas siers (var būt arī cits), milti, ūdens, sāls, garšvielas

Siera kliņģerīši ar ķimenēm

45 min.
Pievienoja: Jelena Jekimova

1) Saputotam sviestam pievieno miltus un smalki sarīvētu sieru 2) Mīklu ātri samīca un noliek aukstumā uz 2 stundām uzbriest 3) Tad siera mīklu sadala lodītēs apmēram 50 g svarā 4) No katras izveltnē aukliņu, ko saloka…

300 g Holandes siers, 300 g sviests, 1 tējk. univ. garšvielu maisījums, 1 tējk. ķimenes,…
Buljona pīrādziņi, siera cepumi un ķimeņu standziņas

Buljona pīrādziņi, siera cepumi un ķimeņu standziņas

90 min.
Pievienoja: Gunta Adamoviča

Mīkla: Labi atdzesētu margarīnu sagriež šķēlēs, pievieno miltus, ar koka karoti saberž nedaudz valganā, birstošā masā, pielej aukstu ūdeni, kurā izšķīdinātas garšvielas.Ar karoti ātri visu samaisa, saveļ pikā, ar rokām…

Milti 700 g, margarīns 500 g, ūdens 200-220 g, sāls 1/2 tējk., cukurs 1 tējk.,…
Ēdiena veids: alus uzkodas, alus ēdieni, sāļās uzkodas, uzkodas.
Galvenās sastāvdaļas: margarīns, ķimenes.
Laiks
45 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
4923 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 5812