Siera mērce

 
Autors: Andra Lunda, 07.04.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 1 ēd. k. margarīna
  • 2 ēd. k. kviešu miltu
  • 4 dl piena
  • 3 ēd. k. rīvēta Parmesan siera
  • 1 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. balto piparu
  • 1/4 tējk. muskatrieksta

Pagatavošana: 20 min.

Izkausē sviestu katliņā un iemaisa miltus. Ielaista mērcē pienu, visu laiku maisot, un ļauj mērcei vārīties 10 minūtes. Tai jākļūst biezai. Iemaisa Parmesan sieru un ļauj izkust. Pievieno garšvielas pēc garšas.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Karstie lapu salāti zilā siera mērcē

Karstie lapu salāti zilā siera mērcē

23 min.
Pievienoja: marika jasa

..kad gribas ātri, skaisti un garšīgi paēst, tad šis vienmēr der! :]

Lapu salāti [Rimī pirktie, tie kas tajos iepakojumos dažnedažādos variantos, citos pat…

Siera mērce

10 min.
Pievienoja: Edite Ulmane

katliņā uzsilde saldo krējumu un pieliek klāt kausēto sieru , uzvara un pieber vegetinu un mērce gatava...

1 paciņa saldā krējuma 1 pacina kausētā siera nedaudz vegetas

Siera mērce 2 2

0 min.
Pievienoja: ilona Bērziņa

Liec uz pannas sieru, izkausē, pievieno jogurtu un izmaisi. Laj bļodā un atdzesē. Krāsai un pikantumam pievieno karija pulveri. Izmaisi

čedaras siers neitrālas garšas jogurts karijs

Brokoļi siera mērcē

15 min.
Pievienoja: Zane Jurkāne

brokoļus sadala rozetēs.vāra 8min.līdz tie kļūst mīksti. tikmēr pagatavo siera mērci.katliņā izkausē sviestu,pievieno miltus.visu laiku maisot uzvāra,pievieno muskatriekstus un v;ara 2min.noņem no uguns un samaisa ar sieru. Šo…

100gr.-brokoļi 20gr.-sviesta 20gr.-milti 250gr.-ūdens šķipsniņa…

Cepts kamambēra siers ar ogu mērci

10 min.
Pievienoja: Juris Sapožņikovs

Atbrīvojam kamambera sieru no iepakojuma, sagatavojam panējumu: kellogs pārslas un mandeļskaidas sasmalcinam,atsevišķi sakuļum olu. Tad mums vajag atbrīvoto sieru iepanēt miltos, pēc tam sakūltā olā, tad atkal miltos, olā un…

1. kellogs pārslas 100 gr. 2. milti 20.gr 3. kamambēra siers 1. gab 4. ola 1. gab 5.…
Galvenās sastāvdaļas: muskatrieksti, parmas siers, parmesan.
Laiks
20 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
10219 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 394