Salāti un uzkodas - saldās uzkodas un uzkodas

Pagatavošanas laiks:
Nosaukums
Sarežģītība:        

Nammmmmmmmmmmma

15 min.
Pievienoja: Arta J

Ieliec augļus vienā lielā traukā (sagriestus).samaisi pievieno putukrējumu samaisi! un ieber ledu lai atdziest! viss/.

Augļi pēc patikas.

Saldie pankūku rullīši

0 min.
Pievienoja: Gita Mūrniece-Tauriņa

Divas pankūkas kopā pārsmērē ar biezpiena krēmu un no vienas malas pankūku stingri satin rullī, liek ledusskapī sastingt. Tieši tāpat divas pankūkas kopā pārsmērē ar ķiršu krēmu un līdzīgi no vienas malas pankūku stingri satin…

Plānas gatavas pankūkas Biezpiena krēms Ķiršu…

Salais apelsīns

0 min.
Pievienoja: ilona Bērziņa

Izgreb apelsīna mīkstumu un miziņā kārto sagrieztus banānus, apelsīnus. Var izmantot jebkādus augļus. Rotā ar putukrējumu

apelsīns - banāni - saldais krējums

Ātrie grauzdiņi

0 min.
Pievienoja: Gita Mūrniece-Tauriņa

Šķēlēs sagrieztu baltmaizi pārziež ar sviestu vai margarīnu no abām pusēm. Izkārto uz plāts. Katrai virsū liek nomizotu, vidēji biezās šķēlītēs sagrieztu ābolu ( ieteicams kāda ziemas šķirne). Pārkaisa cukuru. Tad uz katras…

Baltmaize sviests vai margarīns ābols cukurs muskatrieksts

Sausiņu pankūkas

0 min.
Pievienoja: Gita Mūrniece-Tauriņa

Baltmaizes sausiņus salauž gabaliņos un pārlej ar karstu pienu. Pievieno sāli, cukuru, olas, raugu un raudzē 2-3 stundas. Rozīnes iemaisa mīklā pirms cepšanas.

200 g baltmaizes sausiņu 300 g piena 40 g cukura 30 g margarīns 20 g rozīnes 1 ola raugs.

Rasgulla (panīra bumbiņas sīrupā)

45 min.
Pievienoja: Elīna

Pirmkārt, panīram šajā gadījumā nevajadzētu būt gatavotam no pārāk trekna piena, citādi rasgullas izjuks. Otrkārt, panīram nevajadzētu būt pārāk sausam - paturiet to zem sloga 10 minūtes. Sadrupiniet panīru un tad rūpīgi…

1. 275 g panīra 2. 725 ml ūdens 3. 300 g cukura 4. 1 ēdamkarote rožūdens

Olibolen-ellas bumbinas

15 min.
Pievienoja: Anne Bush

Olibolen. Holandiešu nacionālais ēdiens vecgada vakarā. Latviski varētu teikt-eļļas bumbiņas. Sastāvdaļas:250 g milti. 5 g sāls 12 g raugs 250 ml piens 50 g žāvētas korintes(jāņogas, upenes) 50 g rozines 25 g…

Olibolen., Holandiešu nacionālais ēdiens vecgada vakarā., Latviski varētu teikt-eļļas…

Šis un tas no šā un tā

15 min.
Pievienoja: Ina Fominova

Baltmaizes šķēles plāni apsmērē no abām pusēm ar margrīnu. Ābolus nomizo,sarīvē uz rupjas sakņu rīves un sajauc ar olu, karoti krējuma, puspaciņas vaniļas cukura un pēc garšas pieliek parasto cukuru. Biezpienu samaisa ar…

1 kukulis sendvičmaizes 50 g margarīna 1 paciņa biezpiena 2 āboli 200 g krējuma 1…

Karstmaizes ar āboliem

0 min.
Pievienoja: Vivita Ļebedeva

Baltmaizi sagriež šķēlēs,kurām vienu pusi apsmērē nedaudz ar sviestu.Liek ar apsmērēto pusi uz cepjamās veidnes. Sarīvētiem āboliem pievieno cukuru,olu,kanēli un liek šo masu uz maizītēm.Cep kādas 7-10 min.cepeškrāsnī…

baltmaize sviests āboli cukurs ola kanēlis sk.krējums medus