Salāti "saulīte"

 
Autors: Diāna, 30.12.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 200 g krabju nūjiņu
  • 4 vārītas olas
  • 1 kārbiņa konservētās kukurūzas
  • 200 g siera
  • 1 svaigs kurķis
  • 200 g majonēzes

Pagatavošana:

Sīki sagriež krabju nūjiņas, sieru, gurķi un olas. Visas sastāvdaļas samaisa un pievieno majonēzi.

Salātus liek salātu traukā un izrotā ar gurķi un melnām olīvām.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Salāti ar granātābolu un Brī sieru

Salāti ar granātābolu un Brī sieru

15 min.
Pievienoja: Nils un Madara

1) Lielā bļodā sasmalcina salātu lapas, pievieno sagrieztus tomātus un gurķus. 2) Pievieno kubiciņos sagrieztu Brī sieru un 3/4 granātābola. 3) Pārlej ar citrona salātu mērci un sajauc. 4) Pārkaisa vēl granātābolu (nav…

Svaigie lapu salāti podiņā, 1 - 2 tomāti vai 8 - 10 ķiršu tomātiņi, Svaigs gurķis…
Salāti ar kūpinātu vistas krūtiņu

Salāti ar kūpinātu vistas krūtiņu

15 min.
Pievienoja: Putnu fabrika Ķekava

1) "ĶEKAVA" karsti kūpināto cāļa krūtiņu "Gardums" sagriež kubiciņos; 2) Saplucina ledus salātus, majonēzi samaisa ar sojas mērci; 3) Traukā saliek salātus, uzliek gaļu un aplej ar mērci. Pēc tam pa virsu…

"ĶEKAVA" karsti kūpināta cāļu krūtiņa "Gardums", Ledus salāti,…

Burkānu - ķirbju salāti

15 min.
Pievienoja: Skaidrīte

1) Burkānus un ķirbi sarīvē uz rupjās rīves vienādās daļās. 2) Pievieno mazliet ķiploku eļļas, salātu mērci un viegli samaisa (sāli pat nelieku). Labu apetīti!

Svaigi burkāni, Kailsēklu ķirbis, Ķiploku eļļa, Salātu mērce
Ķekavas dārzeņu salāti ar cāļu aknām

Ķekavas dārzeņu salāti ar cāļu aknām

80 min.
Pievienoja: Putnu fabrika Ķekava

1) Pagatavo marinādi - minerālūdeni un ½ glāzi citronu sulas ielej bļodā, pievieno sāli un piparus. 2) Cāļu aknas sagriež un liek sagatavotajā marinādē apmēram uz vienu stundu. 3) Tikmēr sagriež zaļumus – baziliku, dilles,…

500 g svaigas cāļu aknas, 1 gl gāzēta minerālūdens, 1 gl citronu sulas, Rukola, Paprika,…
Vikas vakara salāti

Vikas vakara salāti

20 min.
Pievienoja: Viktorija L

Nomazgā salātus,kārto uz trauka veselas lapas.Uz tām arī pārējas sastāvdaļas,varat griezt produktus kā vien jums tīk,sīkāk vai lielākos gabaliņos..un visu pārliet ar Spilvas Salātu mērci...arī var pielikt baltmaizes…

parastās salātu lapas,ķīnas kāposta lapas,gurķis,tomāts,zaļie zirnīši…
Ēdiena veids: jūras velšu salāti, salāti.
Galvenās sastāvdaļas: konservēta kukurūza, krabji, majonēze.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
1262 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 6692