Salāti "no sirds"

 
Autors: Ina Fominova, 17.05.2006
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 2 vārītas cūku sirdis
  • 4 sīpoli
  • 3 vārīti burkāni
  • pētersīļi
  • dilles
  • majonēze
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana:

Sirdi sagriež salmiņos. Atsevišķi apcep sīpolu ripiņas un rupji sarīvētus burkānus.Traukā kārtām liek sirdi, majonēzi, sīpolus, burkānus, sirdi, majonēzi, sīpolus, burkānus un majonēzi. Katru kārtu viegli pārkaisa ar sāli un pipariem. Virsū uzkaisa sakapātus zaļumus. Liek ledusskapī uz pāris stundām ievilkties.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Krabju salāti ar zaļajiem salātiem

30 min.
Pievienoja: Ilze

Visu sagriež nelielos gabalos, kārto pa kārtām: salāti, gurķis, krabju nūjiņas, ola, majonēze. Atkārto, kamēr trauks pilns....

zaļie salāti, svaigs gurķis, vārītas olas, krabju nūjiņas, majonēze, sāls

Sirds salāti ar marinētiem gurķiem

0 min.
Pievienoja: Inita Zelmene

Novāra sirdi sālsūdenī un laurulapās. Jāvāra kamēr sirds mīksta. Kad izvārījusies sirds tad sagriež mazos gabaliņos .Gurķi un sīpolu arī sagriež mazos gabaliņos, sajauc visu un pievieno majanēzi. Ļauj visam ievilkties kādu…

Sirds (liellopu vēlams), 0,5 kg.marinēti gurķi, 2 sīpoli, majonēze

Sirds salāti

0 min.
Pievienoja: Ilze

Sirdi vāra, kamēr tā ir mīksta.Sirdi vārot ūdenim jāpievieno sāls, garšvielas, ķiploka daiviņa. Sīpolus sagriež ripiņās un apcep viegli zeltainus. Sagriež sirdi un gurķus, pievieno apceptos sīpolus, majonēzi, ja nepieciešams…

Sirds /liellopa/ 1gab. Sīpoli 4gab./vidēji lieli/ Marinēti gurķi /750 gr.burka/ Majonēze
Ungāru salāti ar cāļu sirdīm

Ungāru salāti ar cāļu sirdīm

30 min.
Pievienoja: Putnu fabrika Ķekava

Visus dārzeņus sagriež kubiņos un aplej ar olīveļļu. Cāļu sirdis uzcep uz pannas un apkaisa ar sāli. Visu samaisa un izliek traukā. Labu apetīti!

"ĶEKAVA" cāļu sirdis, Lonbardi – zaļie marinētie pipari, Marinēti tomāti,…
Vikas vakara salāti

Vikas vakara salāti

20 min.
Pievienoja: Viktorija L

Nomazgā salātus,kārto uz trauka veselas lapas.Uz tām arī pārējas sastāvdaļas,varat griezt produktus kā vien jums tīk,sīkāk vai lielākos gabaliņos..un visu pārliet ar Spilvas Salātu mērci...arī var pielikt baltmaizes…

parastās salātu lapas,ķīnas kāposta lapas,gurķis,tomāts,zaļie zirnīši…
Ēdiena veids: gaļas salāti, salāti.
Galvenās sastāvdaļas: majonēze, pētersīļi.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
2058 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 9026