Pildīti šampinjoni

 

Autors: Inga Artemjeva, 12.05.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 4 lieli šampinjoni
  • 120g maltas l/l gaļas
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 mazs sīpols
  • sāls
  • pipari
  • naža gals timiāna
  • 25g sviesta
  • 50g sausā sarkanvīna
  • 25g ūdens
  • 2ēd.k. sarīvēta siera
  • 2ēd.k. sasmalcinātu pētersīļu.

Pagatavošana:

Šampinjonus notīra, izgriež kātiņus. Kapātu l/l gaļu sajauc ar olu dzeltenumu un sīki sakapātu sīpolu, pieliek timiānu, sāli, piparus. Masu pilda šampinjonos un sautē karstā sviestā. Pēc 5min. pielej sarkanvīnu, ūdeni un slēgtā traukā sutina vēl 10-15min. Sieru sajauc ar sakapātiem pētersīļiem, pārkaisa šampinjoniem un mazliet apcep cepeškrāsnī.

Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Pildīti šampinjoni ar garnelēm

Pildīti šampinjoni ar garnelēm

20 min.
Pievienoja: Slide

1) Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem. 2) Nomazgā sēnes un atdala "kājiņas", lai paliek tikai cepurītes ar tukšu vidiņu. 3) Apcep sēņu cepurītes apmēram 2-3 minūtes. 4) Sarīvē sieru un samaisa kopā ar garnelēm.…

500 g svaigu šampinjonu, 15 garneles, 100 g siera ar pazeminātu tauku saturu (Krievijas…
Pildīti šampinjoni ar filadelfijas sieru

Pildīti šampinjoni ar filadelfijas sieru

25 min.
Pievienoja: Antra Kipure

1) Šampinjoniem izgriež kātiņus un pilda Filadelfijas sieru, bet virsū ber sakapātas dilles un garšvielas (es izmantoju Vegetu un Santa Maria kopējo gaļas garšvielu). 2) To visu liek uz pannas un uzklāj foliju pa virsu. Liek…

Šampinjoni, Filadelfijas siers, Zaļumi (dilles), Garšvielas
Pildīti šampinjoni

Pildīti šampinjoni

30 min.
Pievienoja: jurka

Vienkārši pagatavojams ēdiens, der kā starteris vai uzkoda. 1) Sākumā jāsagriež samērā smalki sīpols un gaļa. Ja ļoti jāsteidzas un nav laika sākuma apcepšanai, tad gaļu ar sīpoliem var aizstāt ar kūpināta kalmāra…

Šampinjoni, Cauraudzīts vai cits kūpinājums, Sīpoli, Filadelfijas siers, Cietāks siers,…

Pildīti šampinjoni 2

15 min.
Pievienoja: Vineta Garoza

Svaigus šampinjonus nomazgā , nolauž kātiņu un ar mazu karotīti izgrebj vidiņu ,bet tā lai nesalaustu cepurīti. Sieru sarīvē, klāt pierīvē šampinjonu kātiņus ,pievieno majomēzi. Atkarībā no majonēzes var pievienot nedaudz…

20 gab. Sv.šampinjoni 150.g siera 50.g majonēze Garšvielu maisījums

Pildīti šampinjoni

0 min.
Pievienoja: Sanita

Šampinjoniem izņem kātiņus un sasmalcina. Pannā sakarsē eļļu, izspiež ķiploku sulu un apcep rīvmaizi ar sasmalcinātajiem kātiņiem. Pievieno sāli, piparus un citronu sulu. Katru šampinjonu no ārpuses un iekšpuses ieziež ar eļļu,…

400 g šampinjonu, 2 ēdamkarotes eļļas, ķiploka daiviņa, 100 g rīvmaizes, sāls, malti…
Ēdiena veids: karstās uzkodas, maltās gaļas ēdieni, sēņu ēdieni, uzkodas.
Galvenās sastāvdaļas: pētersīļi, timiāns.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
9077 reizes