Pildīti makaroni

 
Autors: Linda Brūvere, 05.11.2006
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 1 kārba makaronu"Gannellaci"
  • 700 gr.maltā gaļa
  • 1-2 sīpoli
  • 1 l piens
  • 3 ēd.k.sviests
  • 100 gr.milti
  • 200.gr Krievijas siers
  • garšvielas

Pagatavošana: 45 min.

Sagriež smalki sīpolus un apcep eļļā,pievieno malto gaļu,garšvielas, un cep līdz gatavībai.

Ar sacepto gaļu piepilda makaronus.

Piepildītos makaronus liek ar sviestu izziestā veidnē.Var droši likt vairākās kārtās.

Gatavo mērci:

Miltiem pievieno nedaudz piena un labi samaisa.

Atlikušo pienu kopā ar sviestu uzvāra.

Klāt liek miltu masu un maisot pavāra 3-4 minūtes.

Noņem no plīts un pievieno sarīvētu sieru un ja vajadzīgs,tad sāli.

Ar sagatavoto mērci pārlej makaronus un liek cepties cepeškrāsnī 20-25 min.

Pasniedzot var pārkaisīt ar zaļumiem.Pildījumu katrs var uzlabot un variēt kā vien vēlas.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

maigure
maigure
05.07.2014  / 
ljoti garshiigi ;)
Rita
Rita
25.08.2010
Vai galju pilda vaariitos makaronos??
Linda Brūvere
Linda Brūvere
27.08.2010
Gaļu pilda nevārītos makaronos.
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Itāļu cannelloni - makaroni ar pildītu malto gaļu

40 min.
Pievienoja: Dace Ceplīte

Pagatavo gaļu kā kotletēm, vai arī vienkārši pieber gatavās garšvielas; Gaļu pilda Cannelloni makaronu trubiņās, un liek cepamajā traukā; Kad trauku piepilda, virsū makaroniem lej sajauktu saldo krējumu ar tomātiem savā sulā,…

Cannelloni makaroni (trubiņas), 500 g malta gaļa (cūkgaļa un liellops) es izmantoju…

Makaronu trako nams :)

30 min.
Pievienoja: Līga Āboma

Paņemam paciņu ar makaroniem. Attaisam vaļā un ieberam katlā, kurā jau vārās ūdens. Vislabāk, ja ūdenim ir piemests klāt vistas buljons - vienu kubicītis. Tas dos makaroniem bagātāku piegaršu nekā ja tie vārītos tikai…

- makaroni [paciņa], - svaigi šampinjoni [man pietika ar 10 gb vidējiem], - siers [cik…

Makaronu - vistas gaļas sacepums

60 min.
Pievienoja: Viktors D.

1) makaronus izvāra sālītā ūdenī, atdzesē; 2) sīpoliņus nomizo, burkānu sagriež salmiņos; 3) sīpolus un burkānus liek karstā ūdenī un apvāra 3-5 min; 4) pannā izkausē sviesta piku, viegli apcep burkānus un sīpolu, atliek…

1) 250 g. makaronu (pus paka) vēlams trubiņas;, 2) 4 vistas filejas;, 3) 1 liels…

Makaronu salāti ar gurķi

30 min.
Pievienoja: Inga Krieviņa

1. Izvāra makaronus 2. Sagriež smalki gurķi 3. Majonēzi, krējumu un garšvielas sajauc kopā, tā sagatavojot mērci. 4. Bļodā liek novārītos makaronu, sagrieztos gurķus, zirnīšus, kukurūzu, pārlej visu ar sagatavoto mērci un…

250 g makaroni (izskatās kā rīsi), 1 gab. svaigs gurķis, 400 g konservēti zirņi, 200 g…

Tunča mērce makaroniem (studentu variants)

20 min.
Pievienoja: Una Stade

sagriež tomātus un sīpolu smalkos gabaliņos, kā arī sakapā ķiploku - to visu liek uz pannas un cep 5 minūtes. Tagad ir laiciņš uzlikt vārīties makaronus. Atgriežoties pie mērces - pievieno tomātu pastu un tunci, to visu gatavo…

(2.personām), Viena tunča konservu kārba, tomātu pasta-kapāti tomāti (250g), 2-5 tomāti,…
Ēdiena veids: fondī, gaļas ēdieni.
Galvenās sastāvdaļas: makaroni.
Laiks
45 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
8943 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 11739