Pilditi kabaci

 
Autors: ilona Bērziņa, 21.05.2006
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 0,5 kg kabaču,
  • 300 gr maltās gaļas,
  • 1 cūkgaļas buljona kubiņš,
  • 2 gl. novārītu rīsu,
  • 2 sīpoli,
  • 2 burkāni,
  • 3 tomāti,
  • 2 cieti novārītas olas,
  • sāls pēc garšas, eļļa.

Pagatavošana:

Kabačus pārgriež uz pusēm, izņem mīstumu. Sasmalcinātus sīpolus, rīvētus burkānus pasautē eļļā. samaisa rīsus , malto gaļu, sautētos burkānus un sīpolus, uzkaisa sāli, piparus. Iegūto masu pilda kabačos, virsu pārkaisa ar sasmalcinātu buljona kubiņu un uzliek tomātu ripiņas. Cep gatavus 200C temperatūrā. Gatavus pārziež ar majonēzi un pārkaisa ar sasmalcinātām olām.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

Kaspars
Kaspars
13.09.2012
Un cik ilgi jācep 200C?
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Pildīti kabači un sarkanie pipari

35 min.
Pievienoja: Zelma Kromane

Kabaci sagriež ripās un iztīra no sēklām, to pašu dara ar pipariem. Kad kabači un pipari sapildīti ar masu, tos liek katlā ar 150 ml ūdens un sautē cepeškrāsnī 20 minūtes. Pēc tam uzlej 125 ml krējuma un pārkaisa sarīvētu sieru,…

1 vidējs kabacis, 4 sarkanie pipari, 1 paciņa (125 g) novārītu rīsu, apceptas sēnes -…

Pildīti kabači

80 min.
Pievienoja: Maija Strode

Novāra griķus un atdzesē. Sajauc ar maltu gaļu, kam pievienots sāls, pipari pēc garšas un skābs krējums. Kabaci nomizo un sagriež 1 cm biezās šķēlēs, kuras izdobj. Tos kārto cepešpannā, vidū karam liekot gaļas masu, pārlej ar…

1 liels kabacis, 1 glāze griķu, sāls, pipari, 500 g maltas gaļas, 2 ēdamk. skāba…

Pildīti kabači ar dārzeņu cepurīti grilēti follijā

90 min.
Pievienoja: Maija Tauriņa

Kabaci sagriež ripās (apmēram 7cm), ar naža palīdzību izgrebj sēklotni izveidojot dobumu kurā pildīsim gaļu.Kabača sieniņai nevajadzētu būt biezākai par 2 cm citādi tas neizcepsies no iegšpuses. Malto gaļu sajauc ar vārītiem…

1 kabacis 200 g malta gaļa 100 g vārīti rīsi 1 daiviņa ķiploka, sīpols, sāls, pipari 1…

Pildīti kabači alū

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

Labi nomazgātam kabacim izņemam serdi. Malto gaļu samaisām ar rīsiem, sagriezto pētersīli un olām. Šo maisījumu sapildām kabacī un saliekam traukā, kurā to sautēsim. Smalki sagrieztu sīpolu, apcepam sviestā zeltainu, pēc garšas…

1 kg kabaču, Pildījumam: 500 g maltas teļa gaļas, 5 karotes vārītu rīsu, 2 olas, smalki…

Kabacīši pildītie

40 min.
Pievienoja: Rita Lula

Kabačus pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu. Sasmalcinātus sīpolus, rīvētus burkānus pasautē eļļā. Samaisa rīsus, malto gaļu, sautētos burkānus un sīpolus, uzkaisa sāli, piparus. Iegūto masu pilda kabačos, Virsu pārkaisa ar…

0,5 kg kabaču, 300 g maltās gaļas, 1 cūkgaļas buljona kubiņš, 2 gl. novārītu rīsu, 2…
Ēdiena veids: gaļas ēdieni.
Galvenās sastāvdaļas: rīsi.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
4184 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 9851