Pilditas olas1

 
Autors: Amanda Romanenko, 04.01.2010
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 2cieti varitas olas
  • 1 ed.k.skaba krejuma
  • sals
  • loki vai maurloki

Pagatavošana: 25 min.

Olam notira caumalu, pargriez gareniski uz pusem un iznem dzeltenumus. Trauka sakarto olu pusites, ja olas ir nestabilas tad apakspuse tas nolidzina. Dzeltenumus krietni saberz ar karoti, sajauc ar skabu krejumu un sasmalcinatiem lokiem, pieliek sali. Ieguto pildijumu saliek olu ousites ar kaudzi, izveidojot skaistu formu.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

sanija
sanija
19.01.2012  / 
ļoti garšīgi
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Pildītas olas

Pildītas olas

25 min.
Pievienoja: TeddyWife

1) Vārītas olas noloba, pārgriež uz pusēm, atdala olu dzeltenumus no baltumiem 2) Olu dzeltenumus saspaida un samaisa ar majonēzi. Jaskatās, lai nebūtu kunkuļi! 3) Olas dzeltenumus iepilda konditorijas špricē un tad…

6 vārītas olas, 6-7 tējkarotes majonēzes, Dekorēšanai:, 2 šķēles svaiga gurķa, 2 šķēles…

Pildītas olas ar valriekstiem

20 min.
Pievienoja: Jānis

1) Novāra olas un sagriež tās uz pusēm. 2) Izņem olu dzeltenumus, bļodā sasmalcina un pievieno visas sastāvdaļas. 3) Iegūto masu pilda olu pusītēs. 4) Dekoram var izmantot, piemēram, siļķi vai brētliņas. Labu apetīti!

Olas, 1 tēj.k. sviets, Kečups, Garšvielas (kādas vien sirds kāro), Krējums, Dilles,…

Ar sieru pildītās olas

20 min.
Pievienoja: lilija murniece

3 personām cieti novāra olas olām noloba čaumalu olas pārgriež garaniski uz pusēm. uzmanīgi,nesabojājot baltumu, izņem dzeltenumu. ar dakšiņu saberž dzeltenumu,pievieno sviestu visu samaisa viendabīgā masā. uz smalkās…

1-olas, 2-majonēzi, 3-citronu, 4-siers(holandes, 5-sviests, 6-1gurķis,paprika dilles,…

Pildītas olas

20 min.
Pievienoja: Marina Kanonoviča

Olas dzeltenumus un jūras kāpostus sasmalcina, pievieno sarīvētu sieru, sāli, melnos piparus, majonēzi un samaisa. Sagatavoto masu pilda olas baltumā. Dekorē ar zaļumiem.

160 g jūras kāpostu salātu “Sahalīna”, 40 g siera “Holandes”, 8 vārītas olas, 200-250 g…

Pildītas olas

25 min.
Pievienoja: Aiga Čižika

Olas novāra, nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem olas dzeltenumu.Dzeltenumu sajauc ar sk. krējumu vai sviestu, sāli, etiķi, sinepēm pēc garšas.Tad masu liek tukšajos olu baltumos.Pa virsu liek ķilavas.

1-2 olas 10g sviesta vai sk. krējuma 3 ķilavas garšvielas, zaļumi etiķis sinepes
Ēdiena veids: pildītas olas.
Laiks
25 min.
Sarežģītība
Vidēja
Apskatīta
2562 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 17802