Pildītas olas [fotorecepte

 
Autors: TeddyWife, 14.03.2012
Iesaki:  
Pildītas olas [fotorecepte

Sastāvdaļas

  • 6 vārītas olas
  • 6-7 tējkarotes majonēzes
  • Dekorēšanai:
  • 2 šķēles svaiga gurķa
  • 2 šķēles redīsa
  • pusšķēle ābola
  • pusšķēle citrona
  • ~40g mazo garneļu
  • 3-5 siļķes filejas
  • pētersīļu lapiņas
  • tomāti

Pagatavošana: 25 min.

1) vārītas olas noloba, pārgriež uz pusēm, atdala olu dzeltenumus no baltumiem

Pildītas olas [fotorecepte 1

2) olu dzeltenumus saspaida un samaisa ar majonēzi. Jaskatās, lai nebūtu kunkuļi!

Pildītas olas [fotorecepte 2

3) olas dzeltenumus iepilda konditorijas špricē un tad pilda olu baltumos.

Sākam dekorēt :)

* siļķe+ābols

* garneles+pētersīļu lapas+citrons

* garneles+gurķis+redīss

4)apkārt olām saliekam tomātus! Ja nepieciešams apkaisam nedaudz olas, tomātus ar sāli. Sāls vietā var izmantot olīves, kaperus, kas dos sāļumu.

Pildītas olas [fotorecepte 3

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Pilditas olas1

25 min.
Pievienoja: Amanda Romanenko

Olam notira caumalu, pargriez gareniski uz pusem un iznem dzeltenumus. Trauka sakarto olu pusites, ja olas ir nestabilas tad apakspuse tas nolidzina. Dzeltenumus krietni saberz ar karoti, sajauc ar skabu krejumu un…

2cieti varitas olas, 1 ed.k.skaba krejuma, sals, loki vai maurloki

Pildīta ola

20 min.
Pievienoja: Mareks

Vāra olas 10min., pēc tam pārgriež olas uz pusēm un izņem dzeltenumu. Sarīvē sieru un salami (vai šķiņķi). Sieru, salami, olas dzeltenumu samaisa kopā ar majonēzi un pilda olas baltumos. Vienkārši, bet interesanti

Vārīta ola(s), majonēze, siers, salami vai šķiņķis

Ar sieru pildītās olas

20 min.
Pievienoja: lilija murniece

3 personām cieti novāra olas olām noloba čaumalu olas pārgriež garaniski uz pusēm. uzmanīgi,nesabojājot baltumu, izņem dzeltenumu. ar dakšiņu saberž dzeltenumu,pievieno sviestu visu samaisa viendabīgā masā. uz smalkās…

1-olas, 2-majonēzi, 3-citronu, 4-siers(holandes, 5-sviests, 6-1gurķis,paprika dilles,…

Siltas pildītas olas

0 min.
Pievienoja: Ina Fominova

Olas noloba, pārgriež gareniski uz pusēm, izņem dzeltenumus, saspiež un sajauc ar sakapātiem pētersiļiem un sīki sagrieztām sautētām sēnem. Pievieno sāli, piparus pēc garšas. Pilda olu baltumu pusītēs, pārkaisa ar biezu kārtu…

5 vārītas olas 100 g šampinjonu vai citu sēņu pētersiļi malti melnie…

Pildītas olas2

10 min.
Pievienoja: Santa Laganovska

Novāra olas,sagriež uz pusēm,izņem dzeltenumus.tad sagriež smalki svaigu gurķi,pievieno nedaudz sāli.Samaiga olu dzeltenumus,klāt liek sagrieztos gurķus un pārjauc ar majonēzi,to masu pilda olās. Labu ēstgribu!

Vārītas olas,gurķis,majonēze un sāls
Ēdiena veids: lieldienu ēdieni, olu dzeltenumi, olu ēdieni, pildītas olas, vārītas olas.
Galvenās sastāvdaļas: dārzeņi, garneles, majonēze, olu ēdieni, siļķes fileja.
Citi atslēgvārdi: lieldienu ēdieni.
Laiks
25 min.
Sarežģītība
Viegla
Apskatīta
9113 reizes