Pildītas olas

 
Autors: TeddyWife, 14.03.2012
Iesaki:  
Pildītas olas

Sastāvdaļas

  • 6 vārītas olas
  • 6-7 tējkarotes majonēzes
  • Dekorēšanai:
  • 2 šķēles svaiga gurķa
  • 2 šķēles redīsa
  • pusšķēle ābola
  • pusšķēle citrona
  • ~40g mazo garneļu
  • 3-5 siļķes filejas
  • pētersīļu lapiņas
  • tomāti

Pagatavošana: 25 min.

1) Vārītas olas noloba, pārgriež uz pusēm, atdala olu dzeltenumus no baltumiem

Pildītas olas 1

2) Olu dzeltenumus saspaida un samaisa ar majonēzi. Jaskatās, lai nebūtu kunkuļi!

Pildītas olas 2

3) Olas dzeltenumus iepilda konditorijas špricē un tad pilda olu baltumos.

Sākam dekorēt :)

* siļķe+ābols

* garneles+pētersīļu lapas+citrons

* garneles+gurķis+redīss

4) Apkārt olām saliek tomātus! Ja nepieciešams apkaisa nedaudz olas, tomātus ar sāli. Sāls vietā var izmantot olīves, kaperus, kas dos sāļumu.

Lai lai garšo!

Pildītas olas 3

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

kikucsmile
kikucsmile
14.06.2014  / 
Sanāca ļoti ļoti garšīgi un ātri :))
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Pildītas olas ar valriekstiem

20 min.
Pievienoja: Jānis

1) Novāra olas un sagriež tās uz pusēm. 2) Izņem olu dzeltenumus, bļodā sasmalcina un pievieno visas sastāvdaļas. 3) Iegūto masu pilda olu pusītēs. 4) Dekoram var izmantot, piemēram, siļķi vai brētliņas. Labu apetīti!

Olas, 1 tēj.k. sviets, Kečups, Garšvielas (kādas vien sirds kāro), Krējums, Dilles,…

Ar sieru pildītās olas

20 min.
Pievienoja: lilija murniece

3 personām cieti novāra olas olām noloba čaumalu olas pārgriež garaniski uz pusēm. uzmanīgi,nesabojājot baltumu, izņem dzeltenumu. ar dakšiņu saberž dzeltenumu,pievieno sviestu visu samaisa viendabīgā masā. uz smalkās…

1-olas, 2-majonēzi, 3-citronu, 4-siers(holandes, 5-sviests, 6-1gurķis,paprika dilles,…

Pildītas olas

20 min.
Pievienoja: Marina Kanonoviča

Olas dzeltenumus un jūras kāpostus sasmalcina, pievieno sarīvētu sieru, sāli, melnos piparus, majonēzi un samaisa. Sagatavoto masu pilda olas baltumā. Dekorē ar zaļumiem.

160 g jūras kāpostu salātu “Sahalīna”, 40 g siera “Holandes”, 8 vārītas olas, 200-250 g…

Pildītas olas

25 min.
Pievienoja: Aiga Čižika

Olas novāra, nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem olas dzeltenumu.Dzeltenumu sajauc ar sk. krējumu vai sviestu, sāli, etiķi, sinepēm pēc garšas.Tad masu liek tukšajos olu baltumos.Pa virsu liek ķilavas.

1-2 olas 10g sviesta vai sk. krējuma 3 ķilavas garšvielas, zaļumi etiķis sinepes

Pildītas olas 2

0 min.
Pievienoja: ilona Bērziņa

Cieti vārītas olas uzmanīgi, neatdalot no čaumalām pārgriež gareniski uz pusēm. Izņem dzeltenumus un baltumus, tos smalki sakapā kopā ar šķiņķi un lociņiem, pievieno jēlas olas, piparus, sāli un kārtīgi samaisa. Ar iegūto masu…

4 vārītasun 4 jēlas olas, 4-6 šķēlītes trekna šķiņķa, 3-4 ēd. k. sakapātu lociņu, ½…
Ēdiena veids: lieldienu ēdieni, olu dzeltenumi, olu ēdieni, pildītas olas, vārītas olas.
Galvenās sastāvdaļas: dārzeņi, garneles, majonēze, olu ēdieni, siļķes fileja.
Citi atslēgvārdi: lieldienu ēdieni.
Laiks
25 min.
Sarežģītība
Viegla
Apskatīta
9666 reizes