Pildīta vista

 
Autors: gints šelders, 29.08.2009
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • svaiga vista,gatavā santa marija marināde,āboli,saldā paprika,apelsīni un ananāsi.

Pagatavošana: 180 min.

svaigo vistu pārgriežam pa vēderu pušu.apgriežam ar iekšpusi uz leju un ar kulaku(vismaz es tā daru)riktīgi izdauzam tā lai visi kauli locītavu vietās salūzt(kad gatava ļoti viegli paņemt gabaliņu),tad no iekšas rūpīgi izgriežam visus smalkos kauliņus.uz kādām 3 st. liekam marinādē.tad smalki sagrieztus ābolus papriku un ananāsus liekam puncī iekšā un ar zobu bakstāmajiem kociņiem visu aizšujam ciet.diezgan svarīgi lai šķidrums maksimāli ilgi noturas iekšpusē.liekam uz follijas un pirms ietīšanas apkārt apliekam ruji sagrieztus ābolus.šaujam cepenē uz kādiem 180 grādiem uz pusstundu.tad paņemam ārā attaisam folliju un ar pus apelsīna sulu apslacinam.liekam tālāk cepties un ik pa brīdim ņemam drusku ārā un apslacinam ar apelsīnu sulu.kad ir riktīgi zeltaina ņemam ārā un labu apetīti:)))

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Pildīta vista poļu gaumē

Pildīta vista poļu gaumē

120 min.
Pievienoja: Gundars (Barada)

Šāda tipa receptes ir daudz un dažādas. Tomēr uzdrošinajos pievienot arī kautko no sevis! Garnīrs: 1) Rīsus novāra sālsūdenī. Šeit nekā īpaša nav. Piedeva: 2) Burkānus un sīpolus sagriež gabaliņos, uzber nedaudz cukura un…

1 gab. Vista (vesela), 3-4 šķēles baltmaize, 2 gab. Olas, 250 ml Piens, 2 gab. Burkāni,…
Pildīta vista ar rīsiem

Pildīta vista ar rīsiem

50 min.
Pievienoja: Marina Orlova

1. Nomazgājam vistu. 2. Pārgriežam uz pusēm un iztīram visu lieko. 3. Sagriežam smalki sīpolus un apcepjam sviestiņā. 4. Izvāram rīsu paciņu un sajaucam kopā ar sagrieztu tomātu un apceptiem sīpoliem. 5. Pirms sākam…

1.Viena vesela vista, 2.viena paciņa rīsu, 3.viens tomāts, 4.viens sīpols, 5.garšvielas.
Pildīta vista poļu gaumē

Pildīta vista poļu gaumē

90 min.
Pievienoja: Arturs Dainis

Notīrītai vistai pārgriež vēderu līdz pašai augšai, iztīra iekšpusi, nomazgā siltā ūdenī. Tad vistai izņem visus kaulus, iekšpusi apsāla, apkaisa ar pipariem un ļauj vienu stundu piesātināties. Pienā izmērcētu baltmaizi nospiež,…

1 vista, 50g baltmaizes, 2-3 ēdamkarotes rīvmaizes, 34 glāzes piena, 1 ola, 1 ēdamkarote…

Ar mannu pildīta vista

0 min.
Pievienoja: Ina Fominova

Vistu nomazgā, nosusina, liek ar krūtīm uz leju.Ar asu nazi pārgriež gar mugurkaulu. Izņem kaulus, apsāla un atstāj uz 1 stundu. Ar stipru diegu sašuj griezumu. Pildījumam vistu aknas smalki sakapā, pieliek olu dzeltenus,…

1 vista, 100 g sviesta, 2 olas, 200 g vistu aknas, 100 g mannas, 1…

Cepta vista pildīta ar griķiem un aknām

70 min.
Pievienoja: Inese Šīmane

Griķus vāra, līdz tie mīksti (apm. 20 min.). Tikmēr sagriež smalki sīpolu, apcep sviestā; Sagriež nelielos kubiciņos speķi; Vistu aknas sarriež un apcep sviestā. Vistu iesmērē ar garšvielām, vietām sadursta ar nazi un dūrumu…

1. Vista-1 gab.; 2. Griķi-2 pac.; 3. Sīpoli-1 liels; 4. Speķis-2 šķēles; 5. Vistu…
Ēdiena veids: cepeši, vistas ēdieni.
Laiks
180 min.
Sarežģītība
Vidēja
Apskatīta
7866 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 17026