Pamatēdieni - lociņi, zaļais čili un pētersīļi

Pagatavošanas laiks:
Nosaukums
Sarežģītība:        

Rīsi ar zirņiem

0 min.
Pievienoja: Marina Pitiļeviča

Katlā uzkarsē eļļu.Lokus un speķa kubiņus liek katlā un cep apmēram 5 min,līdz speķis kļūst kraukšķīgs.Pieber ķiplokus un cep vēl 2 min. Rīsus ieber katlā un maisa, līdz rīsu graudi pārklājas ar eļļu.Pievieno tomātus savā…

4 - 6 personām 2 ēdamkarotes olīveļļas 8 loku stiebri,sagriezti gredzentiņos 3 žāvēta…

Pikantie rīsi

0 min.
Pievienoja: Marina Pitiļeviča

Cepamajā pannā uzkarsē eļļu.Sīpolus un burkānus liek uz pannas un maisot viegli apcep 3 - 5min ,līdz sīpoli kļūst mīksti,bet nemaina krāsu. Pievieno rīsus un apmaisa,lai graudi pārklātos ar eļļu.Pievieno tomātus un…

4 personām 2 ēdamk. olīveļļas 1 sīpols,sagriezts gabaliņos 1 burkāns,sagriezts kubiņos…