Pamatēdieni - kartupeļi un fondī

Pagatavošanas laiks:
Nosaukums
Sarežģītība:        

Izcilās kartupeļu pankūkas ar sieru

0 min.
Pievienoja: Sab

Ar rupjo rīvi sarīvē kartupeļus, pievieno 3 olas,2 ēdamkarotes miltus, saspiestu ķiploka daiviņu un sarīvētu sīpolu.Pēc garšas pievieno garšvielas, sāli un piparus.masu samaisa. Cep zeltaini brūnas. Ar rupjo rīvi sarīvē…

8 kartupeļi (vidēji lieli) 3 olas 2 ēdamkarotes miltu 1 daiviņa ķiploks 1 vidēji liels…

Pildīti kartupeļi(4 porcijas)

0 min.
Pievienoja: Viktorija Gerenovska

Labi nomazgātiem nemizotiem kartupeļiem nogriež apakšiņas un liek cepeškrāsnī uz restēm cepties. Cep apmēram 20 min vai kamēr kartupeļi mīksti. Vēl karstiem nogriež cepurītes un izņem mīkstumu tā,lai miziņa paliktu…

8 vidēja lieluma kartupeļi,eļļa,sals. Pildijumam:4 ēdamkarotes sviesta,4 ēdamkarotes…

Pica ar kartupeļiem un zilo sieru

0 min.
Pievienoja: ilona Bērziņa

3 Lielā bļodā sajauc kopā miltus, sāli, raugu, olīveļļu un ūdeni. Mīci 10 min., tad atstāj "atpūsties" 30 min. ieeļļotā bļodā. 3 Sagriez vārītos kartupeļus šķēlītēs, pārkaisi ar timiānu. Sautē sīpolus, kamēr mīksti.…

Ar mizu vārīti kartupeļi 3 gab. Liels sīpols, sagriezts žuljenā 1 gab. Olīveļļa 4 ēd.…

Cīsiņi kartupeļu apvalkā

0 min.
Pievienoja: Lāsma Petrovska

Kartupeļus samaļ gaļas mašīnā,pierīvē sīpolu un pievieno olu,miltus,sāli un piparus.Samīca viendabīgā masā. Cīsiņus gareniski pārgriž uz pusēm,katram apkārt liek kartupeļu masu.Cep uz pannas sakārsētās taukvielās 2-3 minūtes.

10 vārīti kartupeļi 0,5 kg cīsiņu 1 ola 2.ēdamkarotes miltu pipari,sāls,sīpols

Kartupeļu pica 2

0 min.
Pievienoja: Ilga Brodova

Kartupeļus un burkānus sarīvē uz smalkās rīves, nolej kartupeļiem sulu, pievieno olu, miltus, sāli samaisa, lej plātī, liek cepties uz 20 min. Sīpolus, tomātus, papriku, desu (citu gaļu) sagriež ripiņas. Izņem plāti, virsū kārto…

8-10 lieli kartupeļi 3 lieli burkāni 1 ola 8 ēd.karotes milti 1 sarkanais sīpols Pārs…

Kartupeļu pica

30 min.
Pievienoja: Daiga Juškovska

Samīca biezeņa pulveri, miltus un taukvielas drupanā masā, ar rokām uz cepampapīra pārsegtas plāts veido apaļu ripu. Cep 200 C ~ 20 minūtes. Plāksni apsmērē ar tomātu biezeni, liek virsū šķiņķa un šampinjonu gabaliņus, tomātu…

1 dl (decilitrs – 1/10 litra) kartupeļu biezeņa pulvera, 3dl miltu (receptē kviešu, bet…

Kartupeļu pica ar sēnēm un gaļu

0 min.
Pievienoja: Una

nomizo kartupeļis un sarīvē, piesit trīs olas, sāli un piparus. Uzsilda pannu, un visu masu ielej pannaa 1cm biezumaa [ļoti ieteicams]. Un cep, kamēr brūns uz pannas uzliktu vāku. Sagriež sīpolu smalki, sagriež šampinjonus, gaļu…

kartupeļi[zaļi], sēnes[šampinjoni], žāveta gaļa vai desa, sīpoli, tomāti, gurķi,…

Kartupeļu, timiāna un zilā siera pica

0 min.
Pievienoja: Inta Cera

Lielā bļodā sajauc kopā miltus, sāli, raugu, olīveļļu un ūdeni. Mīci 10 min., tad atstāj #ins_quot#atpūsties#ins_quot# 30 min. ieeļļotā bļodā. Sagriez vārītos kartupeļus šķēlītēs, pārkaisi ar timiānu. Sautē sīpolus, kamēr…

3 ar mizu vārīti kartupeļi, liels sīpols, sagriezts, olīveļļa - 4 ēdamk., zilais siers…

Kartupeļu pica

127 min.
Pievienoja: Baiba Orbidāne

Kartupeļus vāra ar mizu, nomizo, vēl karstus samaļ. Masu liek uz miltiem apkaisīta dēlīša atdzist. Pievieno miltus, olas, sāli, eļļu, samīca mīklu. Uzkarsē cepeškrāsni, mīklu viegli izveltnē, liek cepties, kamēr veidojas…

Mīklai:, 1,5 kg kartupeļu, 1 ola, 100 g miltu, 1 ēdamk. eļļas, sāls, Pildījumam:, 750 g…
Starp atlasītajiem populārākie ir šie ēdienu veidi: Gaļas uzkodas Gaļas ēdieni Kartupeļu ēdieni Pankūkas Siltās uzkodas