Pagatavošanas laiks:
Nosaukums
Sarežģītība:        

Paltuss un garneles uz iesmiņiem

35 min.
Pievienoja: Salas Zivis

Zivs filejas sagriež nelielos gabaliņos un novāra sālsūdenī. Ļauj ievilkties 20 min. Tad zivi noskalo un apsmērē ar pesto. Bekonu aprullē ap zivi. Notīra garneles. Gurķi sagriež gareniski, izņem sēklas un tad sagriež plānās…

500g paltusa fileju, 4 bekona šķēles, 12 garneles, 1 gurķis, 3 ēdamk. olīveļļas, 1…

Cepts paltuss

35 min.
Pievienoja: Salas Zivis

Paltusu iztīra, noskalo un ierīvē ar sāli, pipariem, sasmalcinātām dillēm. Tad kārto ieziestā cepam traukā un pārklāj ar alumīnija foliju. Cep 20 min., 225°C. Kad zivs gatava, tai nolej šķidrumu. Saputo olas baltumu, pievieno…

600 g paltusa filejas, 1 ola, 100 g majonēzes, 1 ēdamk. diļļu, 1 tējk. sāls, ½ tējk.…

Ceptas zivis ar sieruii

0 min.
Pievienoja: ilona Bērziņa

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C. Iesmērē vidēja lieluma cepešpannu, noliek malā. Uz vidējas uguns vidēja izmēra pannā izkausē sviestu, pievieno sīpolu un sutina, kamēr masa ir mīksta. Iemaisa miltus, sāli un piparus, un karsē 1…

¼ glāze sviesta 1 mazs sakapāts sīpols 2 ēdamkarotes parasto miltu ½ tējkarote sāls…

Ceptas zivis ar sieru

0 min.
Pievienoja: Daumants Bērziņš

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C. Iesmērē vidēja lieluma cepešpannu, noliek malā. Uz vidējas uguns vidēja izmēra pannā izkausē sviestu, pievieno sīpolu un sutina, kamēr masa ir mīksta. Iemaisa miltus, sāli un piparus, un karsē 1…

¼ glāze sviesta 1 mazs sakapāts sīpols 2 ēdamkarotes miltu ½ tējkarote sāls ½ tējkarote…
Starp atlasītajiem populārākie ir šie ēdienu veidi: Jūras veltes