Pagatavošanas laiks:
Nosaukums
Sarežģītība:        

Kirsu maistro

50 min.
Pievienoja: Nikola

Vienā traukā saspaida ķiršus . Uziek lai silstas katlins ar pienu , lenam maisot pienu ber ieksa pudina pulveri un turpina maisit . Cita katlina ieliek ieksa sokoladi un karse to ta lai vina pakust , kad sokolade pietierkami…

100g balzams, 110g kirsi bez kauliniem, 2 pacinas pudina pūlveris, puss l. piens, 100g…

Hot black currant

10 min.
Pievienoja: Agita

uzkarsēt katliņā upeņu sīrupu kamēr tas ir pietiekoši karsts.tad upeņu sīrupu lej no katliņa glāzes kopā ar balzāmu un grenadīna sīrupu.

1 daļa Rīgas Melnā balzama 4 daļas karstas upeņu sulas Ieteicams papildināt ar grenadīna…

Black mojito

3 min.
Pievienoja: Agita

Ņem glāzes (samērā lielas) un glāzes apakšā liek sagrieztu laimu.tad virsū laimam uzlej augļu sīrupu un pa virsu augļu sīrupam lej virsū sprite.Pašā glāzes augšā pa virsu visam lej virsū balzamu un kā dekorēšanai pārber ar…

1 daļa Rīgas Melnā balzama 4 daļas Sprite Puse sasmalcināta laima Augļu sīrups (pēc…

Svētku trifeles

0 min.
Pievienoja: Diāna

Baltās šokolādes pildījumu sajauc ar balzamu un pilda baltās šokolādes kapsulās. Gatavās trifeles glāzē izkausētā baltajā šokolādē, kārto uz sieta un veido „ezīšus”. Rotā ar zelta krāsas dekoriem.

100 g baltās šokolādes 21 baltās šokolādes kapsula Pildījumam: 130 g baltās šokolādes…

Helmuts

0 min.
Pievienoja: Diāna

Dzēriena sastāvdaļas lej glāzē kārtās.

150 g liķiera 150 g svaigas dzērveņu sulas 150 g Rīgas melnā balzāma

Trīs kārtas

0 min.
Pievienoja: Zane Prikule

Kā jau noprotams no nosaukuma,dzērienam ir trīs kārtas.Glāzē tās pilda uzmanīgi-sulu,balzamu(lēnām lej pa otrādi apgrieztu karoti),sīrupu.Pasniedzot svarīgs ir krāsu kontrasts,bet dzerot vēlams samaisīt.

100g apelsīnu sulas 100g greipfrūta sulas 50g Rīgas melnā balzama 2 ēdamkarotes…

Bindeman's bazooka

7 min.
Pievienoja: Filips Rubenis

Visu sajauc kopā un dzer uz Bindemaņa veselību !!! P.S. Ja visu sajauc kopa pareizās proporcijās, krāsai jābūt - kamoflāžai!!!

Absints Tekila Riga Black Balsam Gin Vodka Blue Curracao Martini Dry Campari Rum (Rum,…

Saldējuma torte

60 min.
Pievienoja: Aleksandra Mika

Tortes plāksni piesūcinām ar Rīgas melno balzamu, tad ar šokolādes mērci. Virsū liekam šokolādes saldējumu, kas ir nedaudz pastāvējis istabas temperatūrā, lai ir mīksts, lai vieglāk klājas. Virsū liekam ķiršu ievārījumu, tad…

2 l vaniļas un šokolādes saldējuma, 1 gatavā tortes plāksne (vēlams brūnā), Rīgas…

Kakao - rīgas melnā balzāma ķīselis

20 min.
Pievienoja: Ilze Liljē - Resne

Uzvāra ūdeni. Sajauc cukuru ar kanēli un kakao, to visu samaisa ar nelielu ūdens daudzumu un pievieno 'vārošam ūdenim. Pielej balzāmu. Pievieno cieti, atdzesē un pasniedz ar pienu vai putukŗējumu. Viasa garšvielas un…

Kakao Rīgas melnais balzāms kanēlis cukurs kartupeļu ciete