Marinēti ķirbji

 
Autors: Gunta, 03.12.2009
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • nav
  • nav
  • nav
  • navnavnav
  • nav
  • nav

Pagatavošana: 30 min.

navnavnav

navnavnav

navnavnav

navnav

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

Līga
Līga
20.10.2011
Vai burkas vairs nav jāsterelizē lai stavetu ziemai?
Liene
Liene
09.08.2011  / 
laba recepte!
protams, to visu var uzglabāt ziemai;)
Inese
Inese
30.09.2010
Solvita,šos ķirbjus drīkst uzglabāt ziemai...
inese sukure
inese sukure
10.09.2010
kā pagatavot \kirbi ar cidonijām ziemai?????
Kristīne
Kristīne
27.10.2012  / 
PALDIES! :)
Man ļoti bija nepieciešama recepte un es to atradu, tāpēc paldies par to, ka kāds ar šādu informāciju padalās.
solvita zvinkle
solvita zvinkle
21.08.2010  / 
vai var uzglabaat burcinjaas arii ziemai saadi sagatavotus kirbjus?
Zuu
Zuu
04.09.2011
Uz cik kg velk recepte pieminetais ķirbis?
Zane
Zane
07.11.2010
Nepieredzējušiem pavāriem (tādiem kā man) šo recepti neiesaku, jo visdrīzāk pēc garšas cukuru, citronskābi un krustnagliņas pareizā daudzumā neizdosies pievienot. Man nesanāca :(
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Marinēti ķirbji ar ingveru

Marinēti ķirbji ar ingveru

20 min.
Pievienoja: Dansukker

Marinādes sastāvdaļas saliek katliņā un uzvāra. Pievieno ķirbja kubiņus un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes. Izņem ķirbja kubiņus no marinādes un saliek karstās, tīrās burkās. Tad pārlej tiem pāri marinādi, pilnībā noklājot…

500 g kubiņos sagriezta ķirbja mīkstuma, Marinādei:, 200 ml etiķa (12%), 400 ml ūdens, 1…

Ķirbju pankūkas no 2009. gada noplēšamā kalendāra 21. marta lapiņas ;-)

30 min.
Pievienoja: Gachux

Ķirbi sarīvē vai samaļ, pieliek olu dzeltenumus, sāli, miltus, sakapātas ķirbju sēklas, iecilā stingri saputotus olu baltumus. Cep no abām pusēm brūnas. Pasniedz ar skāba krējuma, cukura un kanēļa maisījumu.

800 g ķirbju, 2 olas, Milti pēc vajadzības, Šķipsniņa sāls, Ķirbja sēklas

Ķirbju marināde

20 min.
Pievienoja: Elita

Sagriež notīrītu ķirbi 1,5x1,5 cm kubiciņos. Liek katlā (emaljētā), pārlej ar vārošu augšminēto marinādi, tā lai ķirbji ir apsegti un vāra uz lēnas uguns, kamēr ķirbji kļūst caurspīdīgi un viegli sakožami.

ķirju kubiciņi, Marināde:, ūdens 1 l, cukurs 600-800 g, krustnagliņas 15 gab., kanēļa…

Ķirbja nūjiņas

15 min.
Pievienoja: sancho

Ķirbja mīkstumu sagriež taisnstūra gabalos (līdzīgi kā zivju pirkstiņi). Apvārta miltos, tad sakūltās olās ar garšvielām, un pēc tam rīvmaizē! Liek cepties uz pannas sakarsētā eļļā. Cep kamēr ķirbja nūjiņas ir zeltaini brūnas. …

attīrīts ķirbis, milti, olas, rīvmaize, garšvielas- sāls, pipari, eļļa cepšanai

Ķirbja- ābolu gardums ar kanēli

30 min.
Pievienoja: AIRA

1) Smalki sagriež ķirbi, pieliek krustnagliņas un liek katliņā ar 1/2 glāzi ūdens. 2) Sautē 15 min., pievieno sagrieztus ābolus un cukuru, turpina sautēt 10 min. 3) Pievieno dzērvenes, kanēli un citronu, ļauj lai uzsit…

2 kg ķirbis, 1 kg āboli, 1 citrons, 250 g sasmalcinātas dzērvenes ar cukuru, 400 g…
Ēdiena veids: salāti.
Galvenās sastāvdaļas: citronskābe.
Laiks
30 min.
Sarežģītība
Viegla
Apskatīta
26694 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 17671