Lielopu gaļas rolmopši

 
Autors: Kristīne Langenfelde, 01.07.2005
Iesaki:  
Lielopu gaļas rolmopši

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļa (var fileju)
  • siers
  • šķiņķis
  • sāls
  • pipari
  • garšvielas
  • buljona kubiņi

Pagatavošana: 60 min.

Lielopu gaļas rolmopši 1

Lielopu gaļu sagriež šķēlēs un izkopē plakanas. Apkaisa ar sāli, pipariem un mīļākajām garšvielām. Atstāj uz pāris minūtēm, lai ievelkas. Tikmēr sagriež šķiņķi,

sieru (vēl var klāt pievienot papriku vai sēnes) stabiņos.

Lielopu gaļas rolmopši 2

Ņem gaļas šķēli, tajā ietin šķinķi, sieru un aptin ar diegu (baltu).

Lielopu gaļas rolmopši 3

Liek buljonā un vāra līdz gaļa mīksta.

Lielopu gaļas rolmopši 4

Atdzesē un attin diegu.

(No palikušā buljona var pagatavot mērci klāt tam pievienojot miltus.)

Lielopu gaļas rolmopši 5

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

klukste
klukste
14.10.2010
Es gatavoju līdzīgi. Bet pildījumā lieku: 1) mazos kubiciņos sagrieztu rupjmaizi + kubiciņos sagrieztu žāvētu cūkas vaidziņu vai 2) apceptus sīpolus ar apceptu jauktu vai cūkas malto gaļu un mazliet burkāniem + garšvielas. Katrā gadījumā vienmēr lieku rupjmaizes kubiņus, bet nedaudz.
Sagatavotos rullīšus aptinu ar parastu diegu, uz pannas apcepu, uzleju buljonu (bet jāsķatās lai nepārsālītu) vai ūdeni un pīlē - cepeškrānī, cep kāmēr gaļa mīksta. Tad sameklēju diega galu, pie rullīša pielieku dakšiņu un tā pieturot diegs norullējas. No buljona un saldā krējuma pagatavoju mērci un rullīšus liek atpakaļ mērcē.
Ļoti garšīgi. Tas mans firmas ēdiens pirmajā Jaungada dienā, ko parasti pagatavoju Vecgada vakarā. Lai arī jums labi garšo!
desu maize
desu maize
25.02.2011
Pats(pati) gan jau,ka izskaties briesmīgāk! :D
juta
juta
18.06.2011
Es lieku iekšā rupjmaizi ,žāvētu speķīti ,un žāvētu plūmi.
krista
krista
31.10.2010
garsigi!

iemcies taisiit est zigi un tad komentee kko..
peteris
peteris
21.10.2011
izskatas kaa piiii ar norautu aadu!
zigis
zigis
06.10.2010
Iskataas briesmiigi
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Teļa gaļas rolmopsīši

60 min.
Pievienoja: Sandra Svensone

Gaļu sagriež lai iznāktu kā karbonādem.Izklapē,apsāla ,uzber piparus.Samaļ vistu,sipolus un tomātu.Masu pa piciņai uzliek uz katra gabaliņa un ietin.Aptin ar diegu.1 dienu turēt krejuma marinādē.krejumam var pievienot…

teļa gaļas mīkstums(var arī jaunlopa) žavēta vistas gaļa 1 tomāts sipols sāls malti…

Sautēta teļa (lielopa gaļa) majonēzē

0 min.
Pievienoja: Krist

Teļa gaļu (mīkstums) sagriež nelielās šķēlēs, kārto sautējamā pīlē kārtām ar sīpoliem un sagrieztiem šampinjoniem. Visu pārlej ar majonēzi un krējumu, nedaudz pievieno arī ūdeni. Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Sautē…

1. ½ kg teļa gaļa 2. 1 paciņa majonēzes 3. 250 g krējums 4. 200 g šampinjoni 5. Sāls,…

Lielopu gaļa sautēta alū

0 min.
Pievienoja: Kristiāna Kāle

Gaļu un kartupeļus sagrieziet mazos kubiņos, burkānu sagrieziet salmiņos un ķiploku un sīpolu sīki sasmalciniet. Sagatavotās sastāvdaļas samaisiet un pievienojiet sāli, piparus, cukuru un tomātu pastu. Aplejiet ar alu un…

Liellopu gaļa: 350 g Alus: 1 ½ glāzes Kartupeļi: 2 gb. Burkāni: 1 gb. Sīpoli: 2…

Lielopu gaļa ar dārzeņiem

90 min.
Pievienoja: ligucis

Kartupeļus nomazgā un liek cepties cepeškrāsnī aptuveni stundu 300 grādu temperatūrā. Liellopu, tomātus, burkānus un sīpolu sagriež gabaliņos. Liellopu liek katlā uz uguns, pielej eļļu. 5 min ļauj pacepties. Pievieno…

4 personām:, 4 lieli kartupeļi;, 250g zaļie zirnīši (konservētie);, 2 tomāti;, 4…
Meža cūkas gaļas rolmopši

Meža cūkas gaļas rolmopši

40 min.
Pievienoja: Lauma

Ieprecējos mednieku ģimenē, tad nu tiek studētas vīramātes receptes un mēģinu atkartot.. protams, katram sava unikālā recepte :) Izmaksas tik minimālas, jo mednieku mājās ledusskapji vienmēr pilni ar gaļu :)

Meža cūkas vai kāda cita lopiņa liesums (ieteicams aļņa)., Žāvēta gaļa, speķis, siers,…
Ēdiena veids: gaļas ēdieni, liellopu gaļas ēdieni.
Galvenās sastāvdaļas: liellopa gaļa.
Laiks
60 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
13743 reizes