Krabji alus mīklā

 
Autors: una bekmane, 07.05.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 200 g kviešu miltu
  • 2 olas
  • sāls
  • eļļa
  • pipari
  • 2 paciņas krabju nūjiņu
  • 2 glāzes alus

Pagatavošana: 30 min.

Sastāvdaļas samaisa vijīgā masā. Katliņā uzkarsē eļļu līdz 180 grādiem un cep atkausētas, mīklā apmērcētas krabju nūjiņas. Pasniedz ar dārzeņu salātiem un tomātu mērci.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Vistas fileja kraušķīgajā alus mīklā

30 min.
Pievienoja: Pikuu

Pankūku mīklai pievieno ūdeni, pusi uz pusi ar alu. ( Lieli alus cienītāji var jaukt tikai ar alu.) Smalkās strēmelītēs sagriež vistas fileju. Uzkarsē pannā eļļu, diezgan lielu daudzumu, vismaz 1,5 cm biezumā lai pārklāj…

Vistas fileja, Pankūku mīkla, Alus (jebkurš)

Ceptas sēnes alus mīklā

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

Sēnes rūpīgi notīrām un sagriežam palielos gabaliņos, mazākām nogriežam cepurītes un kātus pārgriežam gareniski. Apsālām un noliekam brīdi nostāvēties. Pa to laiku sakuļam olas, pēc garšas pieliekam sāli un, nepārtraukti maisot,…

Uz 0,5 kg cietāku sēņu:, sāls, 3 olas, 0,5 l gaišā alus, pēc vajadzības smalko vai…

Teļa karbonāde alus mīklā

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

No alus, smalkajiem miltiem un olām iejaucam biezu mīklu. Karbonādi sagriežam vienāda lieluma šķēlēs, kuras mēreni izdauzām, malas iegriežam un mēreni apsālītas mērcam sagatavotajā alus mīklā. Tūlīt tās cepam sakarsēta eļļā no…

1 kg notīrītas teļa karbonādes, pēc vajadzības eļļa, 0,5 l gaišā alus, 4 olas, 500 g…

Karbonāde alus mīklā

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

Bļodā iemaisām biezāku mīklu no miltiem, olām, sarīvēta siera un gaišā alus - mīklai jābūt tik biezai, lai tā no gaļas netecētu nost. Karbonādes gabalu sagriežam šķēlēs, kuras mēreni sadauzām, apsālām, sapiparojam un no abām…

Cūkas karbonādes gabals bez kauliem, Sinepes, sāls, pipari, pēc vajadzības smalkie…

Pētersīļu lapas alus mīklā ar karbonādi

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

Sagrieztās karbonādes viegli iedauzām un malās iegriežam, lai tās mums nesarullējas. Pēc garšas apsālām, saberam garšvielas un apslacinām ar eļļu. Noliekam vismaz uz 3 stundām nostāvēties aukstumā. Pa to laiku no olām,…

Cūkas karbonādes, pēc vajadzības eļļa cepšanai, 5 karotes sviesta, Sāls, grilēšanas…
Ēdiena veids: jūras veltes, jūras velšu ēdieni.
Galvenās sastāvdaļas: alus, krabji, kviešu milti.
Laiks
30 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
3755 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 1935