Ķirbju pankūkas 2

 
Autors: Madre, 05.09.2005
Iesaki:  
Ķirbju pankūkas 2

Sastāvdaļas

  • 600 gr ķirbis
  • 2 olas
  • cukus, sāls pēc garšas
  • 3-4 glāzes milti
  • elļa

Pagatavošana:

Ķirbi nomizo, sagriež un apcep cepeškrāsnī, lai paliek mīksts. Atdzesē un samīca biezenī (vai sablenderē). Pievieno olas, cukuru, šķipsniņu sāls un masu uzputo gaisīgā mīklā. tad pakāpeniski pievieno miltus, lai masa iegūtu bieza krējumuma konsistenci. Ja vajag, pašķaida ar pienu. Cep kā jau pankūkas.

Ēd ar skābu krējumu+kanēli.

Ķirbju pankūkas 2Ķirbju pankūkas 2Ķirbju pankūkas 2Ķirbju pankūkas 2Ķirbju pankūkas 2
Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

aguciz aguciz
aguciz aguciz
03.09.2010
jā, man ar liekas, ka tie milti te krietni par daudz..
Anita
Anita
05.10.2012  / 
Arī liku tikai 4 ēd. karotes miltus, sanāk super gardas :)
Zane
Zane
17.09.2009
Iesaku pamēģināt 3-4 glāžu vietā pievienot 3-4 ēdamkarotes miltu! Tad tik tiešām sanāk ķirbju pankūkas un pat ļoti gardas! :)
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Ķirbju pankūkas no 2009. gada noplēšamā kalendāra 21. marta lapiņas ;-)

30 min.
Pievienoja: Gachux

Ķirbi sarīvē vai samaļ, pieliek olu dzeltenumus, sāli, miltus, sakapātas ķirbju sēklas, iecilā stingri saputotus olu baltumus. Cep no abām pusēm brūnas. Pasniedz ar skāba krējuma, cukura un kanēļa maisījumu.

800 g ķirbju, 2 olas, Milti pēc vajadzības, Šķipsniņa sāls, Ķirbja sēklas

Kirbju pankūkas

30 min.
Pievienoja: Aiga Čižika

Sagatavotai biezo pankūku mīklai pievieno uz sakņu rīvītes skaidiņās sarīvētus ķirbjus. Cep kā biezās pankūkas. Pasniedz ar cukuru un kanēli.

100g piena vai ūdens 100g kviešu miltu ¼ olas 50g ķirbju 15g tauku sāls, cukurs

Ķirbju pankūkas

60 min.
Pievienoja: Ilma Hermansone

Raugu atšķaida remdenā pienā. Miltus iesijā bļodā, pievieno pienu ar raugu, olas, sāli, cukuru un krējumu. Ķirbi sagriež un sautē mīkstu, tad atdzesē, pievieno mīklai, izmaisa un raudzē 30 min. Cep sakarsētā sviestā nelielas…

250 g kviešu miltu, 100 g cukura, 0,5 kg ķirbja, 200 g piena, 200 g skāba krējuma, 10 g…

Burkānu - ķirbju pankūkas 2

25 min.
Pievienoja: Penelope Millere

Burkānus un ķirbja gabalu sarīvē uz rupjas rīves, pievieno sakultas olas, sāli. Miltus pievieno pēc vajadzības, lai masa turētos kopā, bet nebūtu pārāk sausa. Veido plācenīšus un sakarsētā eļļa cep zeltainus. Pasniedz ar…

Sastāvdaļas: Ķirbis Burkāni Milti Olas Sāls Eļla cepšanai Saulespuķu sēkliņas

Ķirbju-rudzu rīvmaizes pankūkas

30 min.
Pievienoja: Maija Pēt

1) Ķirbi smalki sarīvē vai sasmalcina ar blenderi. Var izmantot arī iepriekš sagatavotu ķirbju biezeni. 2) Ķirbju masai pieliek olas, rīvmaizi, miltus, kanēli un cukuru, visu kārtīgi samaisa, lai masas konsistence būtu kā…

300 g svaigs ķirbis, 2 olas, 100 g rudzu rīvmaize, 2 ēd. k. kviešu milti, 1 tēj. k.…
Ēdiena veids: deserti, pankūkas.
Galvenās sastāvdaļas: ķirbji.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
11243 reizes