Harčo zupa

 
Autors: Laila Grigorjeva, 27.07.2007
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • Jēra gaļa ar kauliņu
  • sīpols
  • ķiploks
  • burkāni
  • tomātu pasta
  • rīsi
  • sāls,pipari

Pagatavošana:

No jēra gaļas vāra buljonu,gaļu sagriež stienīšos un apcep ar sīpoliem,burkāniem,ķiplokiem un tomātu pastu.Buljonā liek apcepto gaļu ar dārzeņiem,pievieno rīsus un vāra,līdz rīsi kļūst gatavi.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

Viktorija
Viktorija
16.03.2014  / 
ļoti garda zupa!!
Dita
Dita
07.10.2010  / 
Ļoti garda zupa, bērnus pat izdevās apmānīt , ka tas nav jērs :)
mia
mia
20.10.2010  / 
Paldies!
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Harčo

90 min.
Pievienoja: Lilita Ābelīte

Sagriež gabaliņos liellopu gaļu, apcep kopā ar sagrieztiem sīpoliem un ķiplokiem. Liek vārīt. Kad gaļa pusmīksta, pieliek rīsus un garšvielas.

0,7 kg liellopu gaļas, 1,5 glāze rīsu, 2 sīpoli, 3 ķiploka daiviņas, 1 tējkarote hmeļi…
Ēdiena veids: jēra gaļas ēdieni, rīsu ēdieni.
Galvenās sastāvdaļas: rīsi.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
16901 reizi
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 12935