Harčo zupa

 
Autors: Laila Grigorjeva, 27.07.2007
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • Jēra gaļa ar kauliņu
  • sīpols
  • ķiploks
  • burkāni
  • tomātu pasta
  • rīsi
  • sāls,pipari

Pagatavošana:

No jēra gaļas vāra buljonu,gaļu sagriež stienīšos un apcep ar sīpoliem,burkāniem,ķiplokiem un tomātu pastu.Buljonā liek apcepto gaļu ar dārzeņiem,pievieno rīsus un vāra,līdz rīsi kļūst gatavi.

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

Viktorija
Viktorija
16.03.2014  / 
ļoti garda zupa!!
Dita
Dita
07.10.2010  / 
Ļoti garda zupa, bērnus pat izdevās apmānīt , ka tas nav jērs :)
mia
mia
20.10.2010  / 
Paldies!
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Harčo

90 min.
Pievienoja: Lilita Ābelīte

Sagriež gabaliņos liellopu gaļu, apcep kopā ar sagrieztiem sīpoliem un ķiplokiem. Liek vārīt. Kad gaļa pusmīksta, pieliek rīsus un garšvielas.

0,7 kg liellopu gaļas, 1,5 glāze rīsu, 2 sīpoli, 3 ķiploka daiviņas, 1 tējkarote hmeļi…
Ēdiena veids: jēra gaļas ēdieni, rīsu ēdieni.
Galvenās sastāvdaļas: rīsi.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
17899 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 12935