Gulašs

 
Autors: vineta auziņa, 11.05.2005
Iesaki:  
Gulašs

Sastāvdaļas

  • 150 g liellopa gaļas
  • 10 g tauku
  • 25 g sīpolu
  • 15 g tomātu biezeņa
  • 5 g kviešu miltu
  • 15 g skāba krējuma
  • sāls, pipari, lauru lapas

Pagatavošana: 30 min.

1. Gaļas mīkstumu sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep brūnus.

2. Tad pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni, sāli un sautē.

3. Kad gaļa gandrīz mīksta, pievieno piparus, lauru lapas, izkarsētus kviešu miltus un sautē, līdz gaļa gatava.

4. Beidzot pievieno skābu krējumu.

5. Gulašu lej dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, svaigu dārzeņu salātiem vai sautētiem dārzeņiem.

Tāpat gatavo teļa, cūkas, jēra gaļas gulašu.

LABU APETĪTI!

Gulašs
Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

Iveta Suščika
Iveta Suščika
17.12.2009
pirmo reizii gatavou gulašu! un man patika! viegli, ātri un garšīgi! :)
signe
signe
13.12.2009  / 
viss jau ok,bet no kura laika gulash ir latvieshu eediens?
Raimonds
Raimonds
16.12.2010  / 
Lielisks pasākums, gatavoju nedaudz ilgāk par 30 min., bet nemainīja pozitīvo rezultātu! Gimene pieprasa atkārtot.
Paldies par recepti!
Shane Dawson
Shane Dawson
20.12.2010  / 
Baigi labs! Psc, kāda starpība latviešu vai ķīniešu vai vēl kāda. Tas ir izsmiekls vnk pat pie receptem nacionālistiskā propaganda! :/ That is retarded!
mrrr
mrrr
15.02.2013  / 
Tas nau istais gulass,bet ari sis variants ir labs- viegli un atri!!!!
miice
miice
16.12.2011  / 
Vispār jau ungāriem ir Gujāš. Tas ir kārtīgs ungāru ēdiens.
Šis Gulašs kaut kāds pakaļdarinājums ,jo nav pat svarīgākās sastāvdaļas - malti sarkanie pipari.
Aiga
Aiga
21.12.2010  / 
loti garsoja un pat gala nebij cieta :) jo cepu tadu urai ari spekits klat ir:)
Ilze
Ilze
21.11.2013  / 
taisīju tieši pēc šīs receptes, viss sanāca lieliski! paldies :)
Mr.Bravo
Mr.Bravo
10.03.2014  / 
Loti garsigisanaca.. tikai milti sadega :D
Andis
Andis
06.02.2014  / 
Jaunas receptes gan vietejas gan arvalstu - http://alturl.com/eh488
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Alus gulašs ungāru gaumē

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

Sagrieztu sīpolu kastrolī apcepam līdz zeltainumam. Pievienojam gabaliņos sagrieztu stilbu, strauji apcepam, apkaisām ar papriku un pielejam mazliet ūdens. Pieliekam sāli un zem vāka sautējam. Kad gaļa ir pusmīksta, pieliekam…

1 kg liellopa gaļas no stilba, Tauki, 1 kg sīpolu, 5 ķiploka daiviņas, 2 svaigas…

Cūkgaļas gulašs alū ar ķiplokiem

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

Gaļu sagriežam palielos gabalos, kastrolī uzkarsējam taukus un tajos sagatavoto gaļu strauji apcepam, pieliekam papriku, pielejam alu un zem vāka sautējam mīkstu. Mīksto gaļu izņemam, sulai pievienojam sarīvēto maizi, pielejam…

500 g cūkas gaļa no kakla gabala, ēdamkarote maltas asas paprikas, sāls pēc garšas,…

Alus gulašs no kazas gaļas

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

Krūtiņu notīrām un noskalojam remdenā ūdenī. Nosausinām un ar visiem kauliem sacērtam gabaliņos, apsālām, sapiparojam, pieliekam tējkaroti ingvera, uzsijājam ēdamkaroti smalko miltu un noliekam vismaz 3 stundas nostāvēties. Tad…

Kazas gaļas krūtiņa, sāls, pipari, malts ingvers, karote smalku miltu, sīpoli, 3 karotes…

Cūkgaļas gulašs ar garšvielām

0 min.
Pievienoja: Agnese Vistiņa

Sagriež cūkgaļu mazos gabaliņos.Tāpat sagriež sīpolu, burkānus, puravu un papriku. Liek cepties sagrieztos sīpolus,burkānus, puravu un ķiplokus (kurus izspiež caur ķiplokspiedi-ja nav var vienk sasmalcināt).Pacep nedaudz tad…

cūkgaļa sīpols 2 burkāni 2 ķiploka…

Sliņķa gulašs

0 min.
Pievienoja: Ina Fominova

Gaļu sagriež kubiņos un cep sakarsētā eļļā. Kad šķidrums izdalījies, pievieno skaidiņās sarīvētus burkānus un seleriju, piparu graudus un sakapātus sīpolus. Maisot cep vēl 10-15 minūtes,pielej ūdeni, uzvāra, paŗlej lielākā katlā…

1 kg cūkgaļas 1 burkāns 1 selerijas sakne 2 sīpoli 1 lauru lapa 5-6 piparu…
Ēdiena veids: gaļas ēdieni, liellopu gaļas ēdieni.
Galvenās sastāvdaļas: kviešu milti, lauru lapas, liellopa gaļa, tomātu biezenis.
Laiks
30 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
71237 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 2073