Komentāri par: Ghī (kausēts sviests)

Kārtot pēc
Nadina
Nadina
02.11.2010  / 
Savaadi, kaadas minuutes atpakal lasiju rakstu, kur piemineets siss sviests un tagad atrodu, kaa to pagatavot... Varbuut paariet uz ajuurveedu... ;) Gribeetos jau pameeginaat, tik zeel, ka siciiijaa neatrod indiesu garsvielas...
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
90 no 148 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
inta
inta
23.09.2012  / 
es daru tiesi taa, tikai peec apmeeram stundas es sviestu izkaarsu caur marli, tad vinam nav nekaadu tumso nogulsnu. pagatavotais eediens ar so sviestu, patiesaam ir burviigs un loti garsiigs. iesaku pameeginaat.
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
18 no 28 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Pievienot komentāru