laša ēdieni

Pagatavošanas laiks:
Nosaukums
Sarežģītība:        
Teriyaki lasis (2 porcijas)
Teriyaki lasis (2 porcijas)
Teriyaki lasis (2 porcijas)
Teriyaki lasis (2 porcijas)

Teriyaki lasis (2 porcijas)

20 min.

1. Laša filejai izņem asakas, nogriež ādu. 2. Fileju sagriež nelielos gabaliņos. 3. Katru gabaliņu apkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm. 4. Katru gabaliņu panē miltos vai kartupeļu cietē. 5. Pannā…

250 grami laša filejas, 1 paciņa Teriyaki mērces, Sāls, Melnie pipari, Kviešu milti vai…
Laša pastēte un zupa jeb divi no viena

Laša pastēte un zupa jeb divi no viena

60 min.
Pievienoja: alija asmusa

Lasis jāpērk tirgū. Laša galvai jāskatās, lai acis nav iekritušas, blāvas un duļķainas, kā arī žaunām jābūt rozā, nevis pelēkām, ieteicams arī apostīt, smaržai jābūt svaigai, kas līdzinās svaigiem gurķiem. Nopērkam…

Pastēte:, laša asaka žāvēta 1 gb, laša vēderiņi žāvēti 3 gb., sviests 50 g., sāls, malti…

Lasis ar sezama sēklām

20 min.
Pievienoja: Diabēts

1. Mērcīte: Izspiež apelsīna un laima sulu. Samaisa sulu ar sinepēm, saldinātāju, sāli un pipariem. Līdz pasniegšanai liec ledusskapī. 2. Sagriež lasi porciju gabalos pa 200 g. Sajauc sezama sēklas, piparus un sojas mērci.…

800 g laša filejas bez ādas, 3 ēdamkarotes sezama sēklu, 1 šķipsniņu aso sarkano piparu,…

Cepts lasis ar sojas mērci

15 min.
Pievienoja: Diabēts

Zivs pagatavošana ir vienkārša un neprasa īpašas iemaņas gatavošanā. Šo lasi cep cepeškrāsnī ar sojas mērci. Ēdienu var pasniegt ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.

600 g laša filejas, 4 ēdamkarotes sojas mērces, 1 saišķīti diļļu, sāli un maltus baltos…

Laša zupa

30 min.
Pievienoja: Zane Belova

Fileju sagriez gabaliņos. Dārzeņus notīri, sagriez un apcep uzkarsētā eļļā. Pievieno sāli, piparus, buljonu, lauru lapu un vāri 10 minūtes. Pievieno lasi un vāri vēl 10 minūtes. Pārkaisi zaļumus un iemaisi zupa citrona sulu.

100g laša filejas, 150g kartupeļu, 100g burkānu, 100g seleriju kāti, 1 tējkaroti…

Lasis ''mans"

60 min.
Pievienoja: Inese Dobelmane

Lasha fileju sagriez ne paaraak lielos gabalinjos, apkaisa ar saali un pipariem. cep uz pannas no abaam puseem,nonjem. Tad sagriez sipolus un apcep uz pannas. Njem veidni,ieklaaj folliju un klaaj mazu kaartinju ar apceptajiem…

1kg svaiga lasha fileja, 3 palieli sipoli, majoneze, sals, pipari, garshviela zivju…
Starp atlasītajiem populārākie ir šie ēdienu veidi: Lasis Pamatēdieni Pastētes Uzkodas Zivju ēdieni Zupas