gaļas ēdieni

Pagatavošanas laiks:
Nosaukums
Sarežģītība:        
Vistas pusspārniņi ķiploku mērcē cepeškrāsnī
Vistas pusspārniņi ķiploku mērcē cepeškrāsnī
Vistas pusspārniņi ķiploku mērcē cepeškrāsnī
Vistas pusspārniņi ķiploku mērcē cepeškrāsnī

Vistas pusspārniņi ķiploku mērcē cepeškrāsnī

90 min.

- Sastāvdaļas. 1) Vistas pusspārniņus nomazgājam un izsausinām ar papīra dvieli. 2) Pievienojam sasmalcinātus ķiplokus, majonēzi un tomātu mērci. Visu kārtīgi sajaucam ar rokām un atstājam uz pusstundu vai stundu lai…

500 g vistas pusspārniņi, 100 g majonēze, 50 g tomātu mērce, 4 daiviņas ķiploks, Malti…
Cits gadsimts
Cits gadsimts
Cits gadsimts
Cits gadsimts

Cits gadsimts

40 min.

1) Grūbas var pagatavot jau iepriekš. 2) Smalki sagriež sīpolu, selerijas, papriku, burkānu sarīvē. 3) Pannu liek uz vidējas uguns, pielej mazliet eļļas. Apcepjam sīpolu, selerijas, papriku, burkānu. 4) Katlu ar malto…

500 g malta tītara gaļa, ~200 g grūbas, 1 kg. tomātu gabaliņi savā sulā, 2 gab. paprika,…
Vistas filejas cīsiņi
Vistas filejas cīsiņi
Vistas filejas cīsiņi
Vistas filejas cīsiņi

Vistas filejas cīsiņi

30 min.

Mandeles - apgrauzdējam, sablenderējam. Vistas fileju un ķiplokus samaļam gaļasmašīnā. Sablenderējam kopā visas sastāvdaļas līdz viendabīgai masai - samalta fileja, apgrauzdētas mandeles, olas baltums, piens, rīvēts siers,…

300 g vistas fileja, 30 g siers, Sauja mandeles, 1 tējk. paprikas pulveris, 2 nelielas…

Vistas šašliks ar citronu

30 min.
Pievienoja: Mārtiņš Faulbaums

Nu tad tā! par cik ziema šogad aizkavējusies ejam ārā cept gaļiņu! Te būs viena ļoti vienkārša un daudziem jau noteikti zināma recepte! Vistas girossu sagriež sev tīkamos gabalos! Sīpolus nomizojam un pārgriežam uz pusēm un…

1kg jēls vistas giross, 0.3kg sīpoli, 3 gb citroni, 1 tēj.k. rupjā sāls, Malti melnie…
Šašliks marinādē

Šašliks marinādē

80 min.
Pievienoja: Lelde Stībele

1. Sagriež gaļu kubiciņos un liek lielā traukā, tad pievieno 2 burciņas tomātu mērci ar ķiplokiem. 2. Sagriež nomizotos citronus kubiciņos un liek traukā. Pieber sali, piparus un etiķi pēc garšas. 3. Visu kārtīgi saspaida un…

2 kg cūkgaļas, 0,5 l tomātu mērce ar ķiplokiem, 2 mizoti citroni, sāls, pipari, etiķis

Lielie vistu stilbiņi ar burkāniem

120 min.
Pievienoja: Karmena

Sagatavo dziļu trauku cepšanai cepeškrāsnī, tajā ieliek uz pusēm, locījuma vietā sagrieztos stilbus, pa virsu sarīvē burkānu, pieliek visas pārējās sastāvdaļas. Tad to visu jauko produktu kārtīgi samaisa un ieliek ledusskapī…

1 kg Vistu stilbi, 1 liels burkāns, Pusotra tējkarote medus sinepju, 1 tējkarote medus,…
Siera, maltās gaļas rulete

Siera, maltās gaļas rulete

60 min.
Pievienoja: Sandra Dille

Sarīvētam sieram pievieno 5 sakultas olas un majonēzi. Visu samaisa. Paplātē ieklāj cepampapīru un izsmērē ar eļļu. Lej virsū siera masu. Cep 5 min. 200grādu t., tad 10 min. 150 grādu t. Izņem no cepeškrāsns un…

6 olas, 350 g siera, 250 g majonēze, 500 g jēlas maltās gaļa, 1 sīpols, 1 daiva ķiploka,…

Karstie visu aknu salāti

30 min.
Pievienoja: Edgars Bramanis

Izkausētā sviestā apcep ripiņās sagrieztus puravus, pieliek strēmelītēs sagrieztas aknas, cep gatavu. Beigās pieliek strēmelēs sagrieztus gurķus, sāli un piparus. Salātus liek uz salātlapām. Aknu salātus pasniedz karstus ar…

300 g vistu aknu, 3 marinēti gurķi, 2 puravi, Salātlapas, Sāls, Pipari, Sviests, Skābs…
Medījumu uzkodu plate

Medījumu uzkodu plate

5 min.
Pievienoja: Baltic Wild

Ērti un viegli sagriež šķēlītēs medījumu gaļas izstrādājumus un var pasniegt, kā lielisku uzkodu plati pie vīna patīkamam vakaram!

Pēc Jūsu ieskatiem, var ņemt dažādus veidus :, 1) Baltic Wild Vītinātās desas, bez…
Lazanja ar brieža gaļu

Lazanja ar brieža gaļu

20 min.
Pievienoja: Baltic Wild

Jāsagriež lociņi, un ne pārāk smalki gailenes. Sviestā apcep gailenes un lociņus. Pievieno brieža gaļu. Visu samaisa un turpina cept. Pievieno klāt saldo krējumu. Izklāj lazanjas plāksnītes virs maisījuma, tad kārtām gaļu un…

2 gab. Baltic Wild Medījumu gaļas konservi „Briedis”, 250 g, 150 g saldais krējums, 800…

Sautēta cūkgaļa ar fenheli

60 min.
Pievienoja: Aija

Receptes "odziņa" ir fenhelis, kas iet labi kopā ar cūkgaļu - nejauši atklāju. :) Cūkgaļu sagriež gulaša veida gabalos, apcep lielā pannā. Tad uz tās pašas pannas vai tadžinā sautē, pievienojot ūdeni, sāli un…

0,7-1 kg cūkgaļa, 1 paliels fenhelis, 3 lieli burkāni, 1 liels sīpols, Ķiploks,…

Zoss maisā

210 min.
Pievienoja: Nils

1. Apcepam zosu stilbiņus ar sāli, pipariem, sīpoliem, ķiplokiem, miltiem sviestā uz pannas. 2. Pīlē liekam: sagrieztus burkānus, tomātu mērci vai tomātu pastu, nedaudz brūnā etiķa, koriandra sēklas Pievienojam arī raudeni,…

2 zosu stilbiņi, Smaržīgie pipari, Sāls, Koriandra sēklas, Ķiploki, Sīpoli, Sviests vai…
Cūkgaļas sašļiks

Cūkgaļas sašļiks

120 min.
Pievienoja: Jānis Liepiņš

1) Cūkgaļu sagriezt mazos gabaliņos, bet ne pārāk mazos. Ielikt tos bļodā, pārliet mazliet ar eļļu, tad ielikt sinepes. Sagriezt sīpolus un ķiplokus var arī tos izspiest, tad pieikt klāt gaļai. Pielikt sāli un piparus pēc…

1 kg Cūkgaļas kakla karbonāde, Eļļa, 50 g Angļu sinepes - pēc izvēles, 2 Sīpola…
Gaļa cīrihes gaumē

Gaļa cīrihes gaumē

50 min.
Pievienoja: Gita Mūrniece-Tauriņa

1) Gaļu vispirms sagrieziet šķēlēs, pēc tam - tievās strēmelītēs. 2) Sēnes notīriet un sagrieziet plānās šķēlītēs. Sajauciet kopā ar citronu sulu. Šalotes (vai 1 lielu sīpolu) nomizojiet un smalki sakapājiet. 3) Sakarsējiet…

650 g teļa filejas, 300 g šampinjonu, 1 ēd.k. citronu sulas, 2 šalotes vai 1 sīpols, 3…
Viltotais zaķis ar spinātiem

Viltotais zaķis ar spinātiem

80 min.
Pievienoja: Gita Mūrniece-Tauriņa

1) Spinātus atlaidiniet, izpluciniet tos, kas salipuši kopā, un nospiediet šķidrumu. Maizi sagrieziet nelielos gabalinos un izmērcējiet remdenā ūdenī. Sīpolu un ķiploku sīki sakapājiet. Selerijas sagrieziet ļoti mazos…

600 d saldētu lapu spinātu, 1 1/2 škēles iepriekšējās dienas maizes, 1 sīpols, 2…