gaļas ēdieni

Pagatavošanas laiks:
Nosaukums
Sarežģītība:        

Rīsi ar gaļīgo gaļu un piedevām

90 min.
Pievienoja: Alise Muceniece

Gaļu sagriež kubiciņos un sacep, pievieno garšvielas, kad ieguvusi brunumiņu, tad sautē, lai mīksta. Kamēr gaļa sautējas, sarīvejam burkanus, sagriežam sīpolus un ķiplokus un cepam uz pannas. Izvāram rīsus. Kad gaļa…

Cūkgaļa (daudzums uz aci, atkarībā cik ēdāju), Burkani (2-3), Sīpols (1liels), Ķiploks…

Rīsi ar gaļīgo gaļu

90 min.
Pievienoja: Alise Muceniece

Gaļu sagriež kubiciņos un sacep, pievieno garšvielas, kad ieguvusi brunumiņu, tad sautē, lai mīksta. Kamēr gaļa sautējas, sarīvejam burkanus, sagriežam sīpolus un ķiplokus un cepam uz pannas. Izvāram rīsus. Kad gaļa…

Cūkgaļa (daudzums uz aci, atkarībā cik ēdāju), Burkani (2-3), Sīpols (1liels), Ķiploks…

Pusdienu starplaiks bez saspringuma

90 min.
Pievienoja: Alise Muceniece

Gaļu sagriež kubiciņos un sacep, pievieno garšvielas, kad ieguvusi brunumiņu, tad sautē, lai mīksta. Kamēr gaļa sautējas, sarīvejam burkanus, sagriežam sīpolus un ķiplokus un cepam uz pannas. Izvāram rīsus. Kad gaļa…

Cūkgaļa (daudzums uz aci, atkarībā cik ēdāju), Burkani (2-3), Sīpols (1liels), Ķiploks…

Gaļīgais rīts...vakars

90 min.
Pievienoja: Alise Muceniece

Gaļu sagriež kubiciņos un sacep, pievieno garšvielas, kad ieguvusi brunumiņu, tad sautē, lai mīksta. Kamēr gaļa sautējas, sarīvejam burkanus, sagriežam sīpolus un ķiplokus un cepam uz pannas. Izvāram rīsus. Kad gaļa…

Cūkgaļa (daudzums uz aci, atkarībā cik ēdāju), Burkani (2-3), Sīpols (1liels), Ķiploks…

Gaļīgais rīts

90 min.
Pievienoja: Alise Muceniece

Gaļu sagriež kubiciņos un sacep, pievieno garšvielas, kad ieguvusi brunumiņu, tad sautē, lai mīksta. Kamēr gaļa sautējas, sarīvejam burkanus, sagriežam sīpolus un ķiplokus un cepam uz pannas. Izvāram rīsus. Kad gaļa…

Cūkgaļa (daudzums uz aci, atkarībā cik ēdāju), Burkani (2-3), Sīpols (1liels), Ķiploks…

Gaļīgais rīts

90 min.
Pievienoja: Alise Muceniece

Gaļu sagriež kubiciņos un sacep, pievieno garšvielas, kad ieguvusi brunumiņu, tad sautē, lai mīksta. Kamēr gaļa sautējas, sarīvejam burkanus, sagriežam sīpolus un ķiplokus un cepam uz pannas. Izvāram rīsus. Kad gaļa…

Cūkgaļa (daudzums uz aci, atkarībā cik ēdāju), Burkani (2-3), Sīpols (1liels), Ķiploks…

Gaļīgais

90 min.
Pievienoja: Alise Muceniece

Gaļu sagriež kubiciņos un sacep, pievieno garšvielas, kad ieguvusi brunumiņu, tad sautē, lai mīksta. Kamēr gaļa sautējas, sarīvejam burkanus, sagriežam sīpolus un ķiplokus un cepam uz pannas. Izvāram rīsus. Kad gaļa…

Cūkgaļa (daudzums uz aci, atkarībā cik ēdāju), Burkani (2-3), Sīpols (1liels), Ķiploks…
Ar Castello sieru pildīta tītara fileja ar svaigajiem salātiem
Ar Castello sieru pildīta tītara fileja ar svaigajiem salātiem
Ar Castello sieru pildīta tītara fileja ar svaigajiem salātiem
Ar Castello sieru pildīta tītara fileja ar svaigajiem salātiem

Ar Castello sieru pildīta tītara fileja ar svaigajiem salātiem

45 min.

Receptes īpašā sastāvdaļa: Castello ananāsu siers - svaigais krēmveida siers ar anānāsu gabaliņiem, smalcinātām mandelēm un papaiju. Pagatavots bez augu tauku pievienošanas, tikai no dabīgām sastāvdaļām. Tam piemīt bagātīga…

500-600 g tītara filejas, 1 iepakojums Castello siera, melnie pipari un sāls pēc garšas,…

Langets ar darzajiem

20 min.
Pievienoja: Mareks Sidorovs

Liellopu fileju sagriez 1-1,5cm biezas skeles, parkaisa ar sali,pipariem. Liek uz pannas sakarsetos taukos un cep gatavu. Pec tam sakarto cepesbloda ,grezno zalumiem. Pasniedz ar ceptiem vai taukos varitiem kartupeliem,krejuma…

Liellopu fileja 160g, Tauki 10g, Sals, Pipari, Zalumi
Maigie liellopu gaļas tefteļi ar kartupeļiem

Maigie liellopu gaļas tefteļi ar kartupeļiem

50 min.
Pievienoja: Valda Graudina

1) Pannā apcep sakapātu sīpolu, sagrieztus burkānus un papriku. Kad dārzeņi nedaudz apcepušies, pievieno pastu un vēl minūti pacep; 2) Visu pārliek katlā, pielej ūdeni un ieliek nomizotus un 4 daļās sagrieztus kartupelus; 3)…

500 g maltā gaļa, 3 gab. sīpoli, 100 g ātri vārāmie rīsi, 3 ķiploka daiviņas, 10 gab.…
Cepetis ar 7 veidu dārzeņiem

Cepetis ar 7 veidu dārzeņiem

80 min.
Pievienoja: Gunta Adamoviča

1) Gaļu ierīvē ar sāli un melnajiem pipariem, sabaksta iekšā ķiploku sķēlītes, vairākās vietās iedurot ar nazi un iebāžot iekšā ķiploku tā, lai nekrīt ārā. Apviļā ar eļļu un liek uz nedaudz ietaukotas cepešpannas; 2) Sasmalcina…

1 kg cūkgaļa, 800 g kartupeļi, Neliels gab. svaigs kāposts, Neliels ķirbis/ 2 gab.…
Cepts cālis

Cepts cālis

40 min.
Pievienoja: Gunta Adamoviča

1) Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem; 2) Cāli apsāla, ierīvē ar pipariem un apsmērē ar krējumu; 4) Cāli liek cepeškrāsnī karstā cepešpannā, kurā izkausēts sviests; 3) Cep līdz gatavībai (apmēram 40 minūtes); * Ēst var gan…

1 gab. cālis (vista), 2 ēd. k. sviests, 2 ēd. k. skābais krējums, Malti melnie pipari,…

Pildītas gaļas bumbiņas

30 min.
Pievienoja: raivo logins

1) Maltajā gaļā iemaisa makaronus un izveido bumbiņu; 2) Sacep bumbiņas, liek uz šķīvja un pārber ar dillēm. * Var uztaisīt klāt arī mērci. Labu apetīti!

Maltā gaļa, Makaroni, Dilles, Eļļa
Piebarotais viltotais zaķis

Piebarotais viltotais zaķis

95 min.
Pievienoja: Daina Lilija

1) Maltai gaļai pievieno smalkos gabaliņos sagrieztu svaigu papriku, burkānu, sarīvētu uz sakņu rīves, piesit olu, pieber sieru, sasmalcinātus sīppollokus, izspiestus ķiplokus, sāli un piparus un visu kārtīgi samaisa; 2)…

1 kg maltā cūkgaļa, 1 gab. paprika, 1 gab. burkāns, Ola, 100 g sarīvēts siers,…

Marinēta vistas fileja riekstu kažociņā

60 min.
Pievienoja: Agnese Vistiņa

1) Sāk ar vistas fileju iemarinēšanu. Vistas fileju sagriež šķēlēs, kuras ar āmuriņu izklapē (izmantojiet pārtikas plēvi, jo vistas gaļa ir ļoti trausla, lai nesaplīst pa gabaliem); 2) Kad tas izdarīts, gatavo marinādi. Ņem…

2 gab. vidēja izmēra vistas filejas, 150 g zemesrieksti (var arī citus riekstus pēc…