cepelīni

Pagatavošanas laiks:
Nosaukums
Sarežģītība:        
Cepelīni ar vārītiem kartupeļiem
Cepelīni ar vārītiem kartupeļiem
Cepelīni ar vārītiem kartupeļiem
Cepelīni ar vārītiem kartupeļiem

Cepelīni ar vārītiem kartupeļiem

60 min.

Kartupeļus izlaiž caur gaļasmašīnu, pievieno olu, miltus, sāli. visu samisa Malto gaļu apcep Un taisa plācenīšu pildītus ar gaļu ( var pildīt arī ar kāpostiem, burkāniem u.tt.) Apcep uz pannas Pasniedz ar…

Vārīti kartupeļi, var arī mundierī, maltā gaļa, sīpoli, olas, milti, sāls, eļļa
nofretete
Njam, atri un gardi. Viram garsoja un delins ari eda pilnam mutem.
Jans
"Cepelīni ar kartupeļiem"? Vai šie ceplīni jāēd ar kartupeļiem? Ak, valodiņ, cik pacietīga esi! Un šie tiešām nav cepelīni.

Cepelīni vecmammas gaumē :)

0 min.
Pievienoja: yana

Pusi kartupeļu novāra un karstus sastampā. Pārējos kartupeļus sarīvē, caur drānu nospiež sulu. Rīvēto kartupeļu masai pievieno vārītos kartupeļus, sāli, krējumu, olu. Gaļu kopā ar sīpoliem apcep un pievieno rīvmaizi. No…

2 kg kartupeļu 1 ola, 4 ēd. karotes krējuma; sāls, milti nedaudz, lai turās kopā…

Mani iecienītie cepelīni

60 min.
Pievienoja: Iveta Sausiņa

Kamēr 1 kg kartupeļu vārās, 3 kg zaļu kartupeļu un 2 mazus sīpolus sarīvē . Nospiež kartupeļu masai sulu. Kartupeļu sulai ļauj pastāvēt, lai nosēžas ciete. Nolej uzmanīgi sulu,cieti pieliek karupeļiem. Izvārītos kartupeļus…

3 kg zaļu kartupeļu 1 kg vārītu kartupeļu 600 g maltās gaļas 4 olas 4 mazi sīpoli 7…

Citi cepelīni

90 min.
Pievienoja: Laura Dubrovska

No sagatavotās kotlešu masas cep mazas kotletītes. Kartupeļus uz smalkās rīves sarīvē, nospiež sulu, pievieno garšvielas un olu. No sarīvētās kartupeļu masas veidojam tenisa bumbiņas (dzeltenās) lieluma bumbas, kurām vidū…

1 kg kartupeļu, 800 g kotlešu masas, 1 l eļļasola

Iecienītie cepelīni

0 min.
Pievienoja: Marina Kanonoviča

Nomizotus kartupeļus sarīvē un nospiež sulu. Šķidrumu neizlej, bet gan pagaida, līdz nostājas ciete. Tad šķidrumu nolej, bet cieti pievieno sarīvētajiem kartupeļiem. Vārītos kartupeļus samaļ. Zaļos, vārītos kartupeļus un cieti…

Kartupeļu masai: * 1 kg zaļu kartupeļu * 3–4 vārīti kartupeļi * sāls…

Cepelīni, ātri pagatavojami

30 min.
Pievienoja: Baiba Kurzemniece

Zaļos kartupeļus sarīvē, nospiež. Vārītos sastampā. Samīca kopā, pieliekot nostādināto stērķeli un sāli. Veido plaukstas lieluma garenas klimpas un uzmanīgi ielaiž vārošā ūdenī, kam pievienota sāls. Uz lēnas uguns vāra apmēram…

Kartupeļi 1kg. zaļi, kartupeļi 4-5 vārīti, sāls, Vistas gaļa, sāls, garšvielas,…

Cepelīni 3

0 min.
Pievienoja: Sandra Gecēviča

Sarīvē kartupeļus,2 sīpolus. Nospiež kartupeļu masai sulu, ne pārāk sausus.(Lai var noturēt uz plaukstas un netek nost.) Kartupeļu sulai ļauj pastāvēt, lai nosēžas ciete. Nolej uzmanīgi sulu,cieti pieliek karupeļiem. Pieber…

5 kg.-kartupeļi, 1,5 kg.-maltas gaļas(pēc vēlēšanās), 5 ēd.kar.-skābais krējums, 4…

Cepelīni 2

60 min.
Pievienoja: Irina Aļimova

Pusi kartupeļu novāra un karstus sastampā. Pārējos kartupeļus sarīvē, caur drānu nospiež sulu. Rīvēto kartupeļu masai pievieno vārītos kartupeļus, sāli, krējumu, olu. Gaļu kopā ar sīpoliem apcep un pievieno rīvmaizi. No…

2 kg kartupeļu, 1 ola, 4 ēd. karotes krējuma, sāls, nedaudz miltu, lai turas kopā mīkla,…
Cepelīni

Cepelīni

40 min.
Pievienoja: Līga Stikute

Nomizotus kartupeļus sarīvē un nospiež sulu. Šķidrumu neizlej, bet gan pagaida, līdz nostājas ciete. Tad šķidrumu nolej, bet cieti pievieno sarīvētajiem kartupeļiem. Vārītos kartupeļus samaļ. Zaļos, vārītos kartupeļus un cieti…

Kartupeļu masai:, 1 kg zaļu kartupeļu, 3-4 vārīti kartupeļi, sāls, Pildījumam:, 300 g…
Starp atlasītajiem populārākie ir šie ēdienu veidi: Gaļas ēdieni Kartupeļi Kartupeļu ēdieni Maltās gaļas ēdieni Vistas gaļas ēdieni