čebureki

Pagatavošanas laiks:
Nosaukums
Sarežģītība:        
Čebureki mammas gaumē

Čebureki mammas gaumē

30 min.
Pievienoja: Edgars

ātrais variants kad gribas kko nu tādu, mammas iedvesmots :)

Mīklai:, ~ 250 g milti, Ola, ~ 150 ml kefīrs, Sāls, Garšvielas kādas vien patīk,…

Čeburekins

90 min.
Pievienoja: anna smirnva

Mīkla Sālsūdenī ieliek sviestu un uzvāra, karsējot tūdaļ iemaisa pusglāzi miltu, rūpīgi izmaisa visus kunkuļus un atdzesē. Pievieno olu un samaisa. Pakāpeniski iemaisot atlikušos miltus, iejauc mīklu. Ja mīkla ir lipīga,…

Mīklai:, 4 gl miltu, 1,3 gl ūdens, 1 ola, 1 ēd.k. augu eļļas, ½ tējk. sāls.,…

Mani čebureki

60 min.
Pievienoja: Anita Vasariņa

Visas sastāvdaļas mīklai sajaukt. Mīklu mīca tikmēr mīkla nelīp pie rokām. Izrullē 1mm biezumā un izgriež neliela šķīvja lielumā apli. Gaļu samaļ, ja ir samalta tad visu kopā samaisa. Vienā malā pa vidu liek gaļas pildījumu,…

Mīklai:, 1 1/2 gl. Alus, 1 ola, 1/2 tēj.k. sāls, 1/2 eļļas. Miltus pēc vajadzības.,…

Čebureki manā gaumē

60 min.
Pievienoja: Zigis Venevics

Pusglāzi eļļu ielej katliņā, pielej pusotru glāzi alu, piesit 2 olas, ieber šķipsniņu sāls. Visu sakuļ. Ber klāt miltus, un mīca mīklu kamēr nelīp pie pirkstiem. Mīklu griež gabaliņos, un izrullē. Virsū liek šķīvi un izgriež…

Mīklai eļļa½ glāze alus 1 ½ glāze olas 2 sāls milti 1kg pildījums malta gaļa ½ kg sīpoli…

Čebureki 2

0 min.
Pievienoja: Jana Saulīte

Uzsilda pienu tā lai ir karsts,bet lai nesāk vārīties...pievieno pienu miltiem, pievieno eļļu un olas, sāli visu samaisa kopā..patur 30min siltā vietā... Malto gaļu samaisa ar sīpoliem un ķiplokiem sāli un pipariem pielej…

1 kg. Milti 450 ml. Karsta piena 3 ēd.kar. eļļas 2 olas sāls Maltā…

Čebureku čebureki

0 min.
Pievienoja: Evija Šimanovska

Mīklu labāk dot mīcīt un rullēt saviem vīriešiem jo tur vajag daudz spēka lai plāni izrullētu. Visu to sapilda un ielej pannā eļļu un cep.....mmmm dikti garšīgi....

MĪKLA ½ l kefīra 1 ola mazliet soda sāls milti - tik daudz kamēr mīcot vairs nelīp pie…

Čebureki

0 min.
Pievienoja: regina zilinska

Veidojam mīklu 1.st. paturam .Mīklai jābūt stingrai. Veidojam desas formu(palielāku)sagriežam gabaliņos,veidojam pankūku, kuras vidū liekam malto gaļu,kas sajaukta ar pipariem,sāli un sīpoliem.Maltai gaļai pielej nedaudz ūdeni,…

0,5 L. ŪDENS sāls ola 1.gab. milti eļļa cepšanai pildījumam 0,5 kg. malto cūkgaļu

Cebureki

0 min.
Pievienoja: Alesja Kotovica

miltus izbirdinat caur sietu bloda pielikt olas udeni un sali.visu samaisit ja mikla lip pie rokam pa mazam pielikt vel milus.kad mikla vairs nelip pie rokam vel pamicit 5 minutes.miklu izrule uztaisit apli un likt ieksha malto…

6 glazes miltu 2 glazes silta udens 2 olas ½ tejkarotes sals malta gala garshvielas sipoli

Čebureki

1 min.
Pievienoja: Leiraa

No mīklai dotajiem produktiem pagatavo pastingru mīklu , atstāj uz pusstundiņu.Tad mīklu sadala gabalos, katru izveltnē ovālā plācenītī. Vidū liek sagatavoto pildījumu. Mīklu pārloka,stingri piespiežot maliņas.Cep uz pannas…

Konkrētās proporcijās nepateikšu, jo pati tos gatavoju "uz…