Gaisiga abolmaize

 
Autors: Silverlady, 08.08.2010
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 4olas glaze milti glaze cukurs un 1/4tejkarotes zodaa
  • Aboli.

Pagatavošana: 20 min.

Sakul olas ar cukuru,pievieno miltus un zoda.Kartigi zamaisa un tad pievieno nomizotus un sagriestus abolus vai rabarberus.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

lol
lol
20.08.2010
haa ha haah ha ha lol.........; ))))))))))) supper recepte! nodereetu kaada atsauksme - nu un kaa garsho? : ) xe xe
as
as
14.10.2010
Ja raksta savām vajadzībām, tad parasti saglabā savā datorā un viss. Kaut kas īsti apdāvinātību receptes autorei tomēr nav. Līdzjūtība!
as
as
17.08.2010
Un ko tālāk? Ķosē iekšā jēlu???
dace
dace
26.02.2011  / 
Garsiga,aatra un viegla recepte,paldies liels.
Diana Rozenberga
Diana Rozenberga
18.08.2010  / 
Aizmirsa receptei klaat melno ogliiti pielikt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)
silverlady
silverlady
17.10.2010
Kads nevar neka likties mieraa ha ha ha
as
as
17.09.2010
Visi jau tiešām nav tik apdāvināti, ka nevar savu domu līdz galam uzrakstīt. Bet pārgudrajiem varu ieteikt uzrakstīto vispirms izlasīt un pēc tam pievienot komentāriem.
monta
monta
18.08.2011  / 
ļoti garšīga,vienkārša un ātra recepte! super,paldies!
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Manas ģimenes mīļākā ābolmaize

Manas ģimenes mīļākā ābolmaize

30 min.
Pievienoja: paramona

1.) Nomizo ābolus,izgriež serdi,sagriež ripiņās,pārkaisa ar cukuru(te cik katrs uzskata par vajadzīgu bērt cukuru-šis daudzums nav iekļauts sastāvā minētajā daudzumā) un samaisa,lai veidojas suliņa no āboliem. 2.Sviestu…

Āboli;, 300 gr cukura;, 100 gr sviesta;, 3 olas;, 5 ēdamkarotes skāba krējuma;, 1…
Ābolmaize

Ābolmaize

60 min.
Pievienoja: Kristīne Kļaviņa

Olas sakuļam ar glāzi cukuru, pievieno miltus un kefīru. Mīklu sakuļ, lai viņa nebūtu ne šķidra, ne cieta. Kamēr mizo un griez ābolu šķēlītēs, mīkla lai pastāv. Tad lej mīklu veidnē un liek cepties uz 5min. Lai viņa nedaudz…

*5 āboli, *2 olas, *1 glāze cukura, *2 glāzes milti, *nedaudz kefīrs, *200g. krējums,…
Ābolmaize tradicionāli burvīgā

Ābolmaize tradicionāli burvīgā

60 min.
Pievienoja: Inga

Samizojam un sagriežam labi daudz ābolu un beram iekšā iepriekš ietaukotā cepamtraukā. Ābolus nežēlojam, jābūt ļoti daudz - pilns trauks. Šīs receptes noslēpums ir ābolu daudzumā. Mīklas sastāvdaļas visas reizē…

Mīklai:, 1 glāze cukura, 3 olas, 1.5-2 glāzes miltu, cepamais pulveris šķipsniņa,…

Gaisīgās mēlītes

40 min.
Pievienoja: Inese Šneidere

Sarīvē margarīnu, pievieno miltus, krējumu samīca ,ieliek ledusskapī uz 2 stundām. Izrullē, uzber pa virsu cukuru, norullē, sagriež rombiņos. (Ja slikti rullējas pievieno krējumu) Cep cepeškrāsnī 180- 200 grādos. Sanāk…

200 g margarīna (atdzesēta), 200 g krējuma, 2 glāzes miltu, cukurs

Ātrā ābolmaize

15 min.
Pievienoja: Evija Šmite

Baltmaizes šķēles apsmērē ar sviestu (var arī no abām pusēm) Virsū liek nomazgātu, šķēlītēs sagrieztu ābolu, uz tā 1 tējkaroti skābā krējuma, nedaudz cukuru un kanēli, pēc vēlēšanās var arī nedaudz vanīlīncukuru. Maizes liek…

1 liels skābs ābols, 4 šķēles baltmaizes, 4 tējkarotes skābā krējuma, sviests, cukurs,…
Ēdiena veids: ābolmaize.
Laiks
20 min.
Sarežģītība
Viegla
Apskatīta
5998 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 18781