Debess mannā

 
Autors: kristīne matute, 12.04.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • jāņogu sula
  • 1 glāze mannas
  • cukurs
  • 1 litrs ūdens

Pagatavošana: 30 min.

Ūdeni sajauc ar jāņogu sulu un pievieno cukuru. Tā, lai būtu salds, bet ne pārāk. Ielej katliņā un karsē, bet nevāra. Kad ir karsts, ber klāt mannu un maisa, līdz izveidojas biezāka masa. Tad atdzesē un puto, kamēr kļūst gaisīgs. Liek traukā un pārlej ar pienu. Pienam var pievienot vaniļas cukuru.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

LINDA
LINDA
26.10.2013  / 
GARSIGI SNACA
pipo
pipo
02.03.2014
Vai tik tas nesaucas debessmanna jus aunapieres
one diriction
one diriction
11.01.2014
i m nam nam
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Latviski tradicionālā dzērveņu debesmanna

25 min.
Pievienoja: Mārtiņs

1.Pārlasa un noskalo dzērvenes. Parlej pāri nedaudz ūdens (tā lai ūdens nosegtu ogas) un ar ar blenderi sasmalcina viendabīgā masā. 2.Atšķaida ar ūdeni,izkās caur sietu,pievieno cukuru un visu un visu atlikušo ūdens…

200g dzērveņu, 200g cukura, 100g mannas, 1 litrs ūdens, 1 litrs piens pasniegšanai

Zaļo ābolu debesmanna augustā

60 min.
Pievienoja: Linda Saule

Receptē pie vainas rudens un lūstošās ābeles

Ja dārzā ir ābolu gads un, piemēram, dzidrās ābeles lūzt no pusgataviem āboliem, tad…

Manna&krejuma kuka

1 min.
Pievienoja: sandra

1) manna un krejumu samaisit un atstat uz 1 stundu 2) olas samaisit ar cukuru,pievienot manna ar krejumu,sodu un miltus,visu samaisit 3)miklu ieliet ietaukota forma un cep cepeskrasni 40 min,180 grados 4) kad kuka gatava…

1 glaze (200 ml) manna, 1 glaze milti, 1 glaze krejums, 1 glaze cukurs, 3 olas, 1\2 t.k…

Mannā biezputra

10 min.
Pievienoja: Monta Simona Leitarte

1) Olas sakul un pievieno klāt cukuru. 2) Pēc tam pievieno 250 g manna un 1l pienu, to visu samaisa. 3) Liek katlā sildīties ūdeni, kad ūdens ir silts nevis vārošs, lej klāt visu un vāra, kamēr veidojas putra. Pasniegt var…

2 olas, 100 g cukur, 250 g manna, 1l piens, 1l ūdens

Mannas pudiņš

50 min.
Pievienoja: Signe Sarkane

1) Uzvāra pienu, pievieno sviestu, maisot pieber mannu. 2) Karsējot mannu uzbriedina, pieliek cukuru, jēlu olu dzeltenumus, nomazgātas rozīnes. 3) Izmaisa, iecilā stingri saputotus olu baltumus. 4) Masu liek ietaukotā…

1/2 l piena, 100 g mannas, 100 g sviesta, 3 olas, 100 g rozīņu, 3 ēdamk. cukura
Ēdiena veids: deserti, krēmi.
Galvenās sastāvdaļas: jāņogu sula, manna.
Laiks
30 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
7037 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 60