Dārzeņu salāti

 
Autors: Linda Rone, 10.06.2011
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 2-3 salātu lapas
  • 5 ēd. k. kukurūza
  • Tomāts
  • Marinēts gurķis
  • Eļļa

Pagatavošana: 10 min.

1) Sagriež salātu lapas sīkās daļiņās. Salātus ieber bļodā.

2) Kukurūzu ieber bļodā kopā ar salātu lapām.

3) Tomātu sagriež sīkos kvadrātos. Uzliek uz pannas tomātus un apcep 3 min.

4) Kamēr cepjas tomāts, sagriež gurķi sīkās daļiņās.

5) Tad, kad uzcepas tomāts ieber bļodā un samaisi kopā. Pēc tam ielej eļļu pēc garšas.

Labu apetīti!

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Dārzeņu salāti ar mocarellas sieru un olīveļļu

10 min.
Pievienoja: Lāsma

Visus dārzeņus sagriež mazos gabaliņus, ķīnas kāpostu un salātlapas arī saplēš gabalos, mocarellas sieru sagriež kubiņos, visu sajauc ar ēdamkaroti olīveļļas un pieber citronpiparus pēc garšas. Gatavs!

Zaļā paprika, Tomāti, Svaigi gurķi, Redīsi, Ķīnas kāposts, Salātlapas, Olīveļļa,…

Vistas un dārzeņu salāti

30 min.
Pievienoja: Sagita Kuplēna

Novāra vistas kājas, novārītās vistas kājas atdala no kauliem un gaļu sagriež gabaliņos. Pievieno pārējās sastāvdaļas, tad pievieno majonēzi, sāli pēc garšas. Uzliek uz baltmaizes. Gatavs! Lai labi garšo!!! :)

Puse no lielā gurķa, Dažas salāt lapas, Paprika, 2 tomāti, Lociņi, 6 vistas kājas,…
Ķīnas kāpostu un dārzeņu salāti ar krējumu

Ķīnas kāpostu un dārzeņu salāti ar krējumu

10 min.
Pievienoja: Kristīne Mihailova

Dārzeņus sagriež un saliek bļodā. Pārkaisa ar sāli un pipariem, pārlej krējumu un samaisa. Labu apetīti!

Ķīnas kāposts ½ gab., Tomāts 1 gab., Gurķis 1. gab., Sīpols ½ gab., Saišķītis diļļu,…

Kārtainie dārzeņu salāti ar kūpinātu vistu

30 min.
Pievienoja: signija biļenka

1) Izvāra kartupeļus ar mizu, olas, burkānus un atdzesē; 2) Sarīvē kartupeļus, olas, burkānus un arī sieru. Vistu sagriež mazos kubiciņos, tāpat arī sīpolus; 3) Visu liek kārtās (starp katru kārtu liek majonēzi, virs…

Kartupeļi, Olas, Siers, Kūpināta vista, Majonēze, Sīpoli, Burkāni, Sāls
“ķekavas” dārzeņu salāti ar cāļu aknām

“ķekavas” dārzeņu salāti ar cāļu aknām

80 min.
Pievienoja: Putnu fabrika Ķekava

Marināde: 1 glāze gāzēta minerālūdens un ½ glāze citronu sulas jāieej bļodā, pievieno sāli un piparus. Cāļu aknas sagriež un liek sagatavotajā marinādē apmēram uz vienu stundu. Tikmēr sagriež zaļumus – baziliku, dilles,…

500g svaigas cāļu aknas, 1 glāze gāzēta minerālūdens, 1 glāze citronu sulas, Pipari,…
Ēdiena veids: salāti.
Galvenās sastāvdaļas: kukurūza, salātu lapas.
Laiks
10 min.
Sarežģītība
Viegla
Porcijas
1
Apskatīta
1146 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 19912