Cūkgaļas ātrais marinējums

 
Autors: Renārs, 05.11.2009
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • cūkgaļa, ķiploks, sīpols , burkāns , garšvielas

Pagatavošana: 25 min.

paņem labu cūkgaļu uz 2viem ēdājiem apm700g sagriez nelielos gabaliņos ieliec traukaa un tur saber visādas garšvielas ... vegetu ir tāda santa marijas piedeva vistai piedeva zivju ēdieniem un vēl bija citronpipari un piecu piparu maisijums saber tur tā uz aci nu nedaudz vairāk kā liktos ka ir labi ... sagriez vidēji lielu sīpolu nepārāk ruppji ne pārāk smalki nu tā forši iemet iekšā vēl dilles un tad vajag vēl 1 ķiploku (visu galviņu) un tagad nāk slepenā sastāvdaļa... spilvas marinēto gurķu suliņu ja gurķi ir ir iekšā tad apmētram 1/3 no burkas un tad to visu kārtīgi samaisa ,saspaida gaļu un atstāj pamarinēties pa to laiku sagriez vēl 1 siipolu un kādus 3-4 burkānus(vēlams rīvēt) centies tā lai gaļa dabūn vismaz 15 minūtes pamarinēties un ik pa brīdim pamaisi tad liec cepties sīpolus līdz viņi ir gandrīz caurspīdīgi tad pievieno burkānus un pasautē pāris min. un tad liec gaļu uz pannas un vāku visrū lai sautējas uz lēnas uguns... ik pa brīdim pamaisi... (sāli vispār neizmantoju)

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Cūkgaļas karbonāde "saldais ābols"

50 min.
Pievienoja: Inda_Ganga

Pagatavošana divām personām: 1) Marināde gaļai. Sagriež smalki sīpolus, pievieno ābolu etiķi un olīveļļu (abus pa 1 ēdamk.), šķipsnu piparu, šķipsnu sāli un cukuru. Marinādi rūpīgi samaisa. Gaļu pārlej ar marinādi,…

Sastāvdaļas:, - ābolu etiķis (1 ēdamk.);, - malti melnie pipari;, - olīveļļa (1…
Cūkgaļas ribiņas medus un sinepju mērcē

Cūkgaļas ribiņas medus un sinepju mērcē

90 min.
Pievienoja: TeddyWife

1) Ribiņas noskalo, sagriež nelielos gabalos un liek katlā ar ūdeni vārīties 30min. Klāt pieber nedaudz piparu graudiņus un pāris lauru lapas. 2) Kamēr ribiņas vārās, lēnām sāk gatavot mērci. Mazā katliņā liek iekšā medu,…

1 kg svaigu cūkgaļas ribiņu, Pipari, Lauru lapas, Mērcei:, 4 ēd. k. medus, 6 ēd. k.…

Pildītas cūkgaļas ruletītes ar zemeņu mērci

60 min.
Pievienoja: Nata

Selerija sakni nomizojam un sagriežam strēmelītēs,jo planāki,jo ātrāk gatavosies. Burkānu arī nomizojam un sagriežam tādos pat gabaliņos. Skābenes un dilles sasmalcinam,pievienojam biezpienu,sinepes,garšvielas, un uz…

300g cūkgaļa, 100g biezpiens, 30g Holandes siers, Nedaudz dilles, Saujiņa skābenes, 1…

Cūkgaļas fileja ar apelsīniem

30 min.
Pievienoja: Ilma Hermansone

Cūkgaļas filejas apkaisa ar sāli un pipariem, 4 minūtes uz vidējas liesmas apcep sakarsētā eļļā no abām pusēm un noliek siltumā. 3 apelsīniem atdala mīkstumu no miziņām, atdalījušos sulu un no veselā apelsīna izspiesto sulu…

4 cūkgaļas filejas (katra 150 g), sāls, pipari, 2 tējk. augu eļļas, 4 apelsīni, 1 ēdamk.…

Cūkgaļas fileja ar āboliem

90 min.
Pievienoja: Baiba Vilciņa

Kartupeļus notīra un liek uz cepešpannas. Pievieno 1/2 tējk. sāls, tējk. piparu un 1 tējk. rozmarīna. Pannu liek cepeškrāsnī 200 grādos apmēram 20 -25 min. Fileju apcep eļļā, klāt liek 1/2 tējk. piparu un nedaudz bazilika.…

800 g cūkgaļas filejas, 20 mazi kartupeļi, 2-3 sarkanie āboli, 350 g sēņu, 2 sīpoli, 100…
Ēdiena veids: cūkgaļas marināde, cūkgaļas ēdieni.
Galvenās sastāvdaļas: cūkgaļa.
Laiks
25 min.
Sarežģītība
Viegla
Apskatīta
6574 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 17488