Cēzara mērce

 
Autors: Varvara, 08.07.2009
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 1 tējkarote sinepju (labāk bez piedevām, graudiņiem)
  • 1 tējk. medus
  • 3-6 ēd. kar. krējuma vai majonēzes, atkarīgs no vēlamā asuma.

Pagatavošana: 5 min.

Vienu lielu tejkar ar sinepeem samaisa ar vienu teejk ar medu, nelielaa trauka( ja medus ir ciets vinjsh izkusiis iedarbojoties ar medu) un kaartiigi samaisa. tad pievieno kreejumu vai majoneezi, vai abus divus, peec garshas, jo vairaak kreejuma/majoneezes jo maigaaka garsa jo mazaak jo asaaka buus meerce!

Ljooti labi garso, kaa Cezeru salatu mērce vai pie makaroniem! Labu apetiiti!

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Tīģergarneles cēzara mērcē ar anšoviem

75 min.
Pievienoja: Salas Zivis

Samaisa saspiestu ķiploku, sasmalcinātu aso piparu, ingvera sakni, olīveļļu, jūras sāli un samaltus baltos piparus. Tīģergarneles sagatavotā marinādē tur 1 h. Atsevišķi saputo olas ar sinepēm, sāli. Pakāpeniski lej klāt…

200 g iztīrītu tīģergarneļu, 300 g romiešu lapu salātu, 100 g parmezāna siera, 4 šķēles…
Cēzara salāti ar tīģergarnelēm

Cēzara salāti ar tīģergarnelēm

25 min.
Pievienoja: Anda Po

1) Saplucina bļodā romiešu vai lapu salātus un samaisa ar cēzara mērci. 2) Maizi sagriež kubiciņos un uz lēnas uguns grauzdē olīveļļā ar rīvētu ķiploku un sāli. 3) Tīģergarneles apcep sviestā un rīvētā ķiplokā. 4)…

Romiešu salāti vai lapu salāti, Baltmaize - grauzdiņiem, Cēzara mērce Vish Bone,…
Vista austeru mērcē ar dārzeņiem

Vista austeru mērcē ar dārzeņiem

30 min.
Pievienoja: Evita

Ļoti garšo Gan Bei vista melno pupiņu mērcē. Atradu savu mājas risinājumu ! Garšo līdzīgi!

Atkauloti vistas šķinķīši (Ķekavas), 1 paprika, 1 burkāns, 1 sarkanais vai baltais…
Gardie cēzara salāti ar vistas fileju

Gardie cēzara salāti ar vistas fileju

20 min.
Pievienoja: Kitija

1) Sagriež lapas, tomātiņus, aplej ar mērcīti mazliet, uzrīve sieru sagriež vistiņu gabaliņos (labāk, ka vistas fileja cepta tikai olā). Uzber sāli, piparus un beigās vel uzlej mercīti mazliet, lai mitrāks. 2) Ja loti gribās…

Romiešu salātlpas, 10 gab. vai vairāk Cherry Tomātiņi, Parmazāna siers (neparspīlet ar…

Boloņas mērce ar spagetti

30 min.
Pievienoja: Līga Štāle

malto gaļu sajauc ar garšvielām un liek uz pannas cepties. kad gandrzī gaļa gatava pievieno sagrieztus tomātus, sīpolus un smalki sakapātu ķiploku. To kādas 20 minūtes pasautē pannā uz lēnas uguns. Tikmēr uzvāra sālsūdeni…

1 burciņa Boloņas mērci, vai mērci kas paradzēta makaroniem. 1paciņa spagetti 300gr…
Ēdiena veids: mērces.
Galvenās sastāvdaļas: majonēze.
Laiks
5 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
2997 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 16660