Cezara salati

 
Autors: Dace Sataite, 27.11.2008
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 1.romiesu lapas
  • 2.paipalolas varitas
  • 3.cherri tomatini
  • 4.bekons(fritets vai uz pannas apcepts)
  • 5.ansovi
  • 6.parmezana siera skelites
  • 7.baltmaizes grauzdins
  • mercei:
  • a)majoneze
  • b)sals,cukurs
  • 3.vina etikis
  • 4.vorchestrs
  • 5.kiploki

Pagatavošana: 20 min.

1.izvara paipalolas

2.tostermaizi pargriz pa diognali apsmere ar kiploku ellu un liek cepeskrasni apgrauzdet

3.bekona skelites frite, vai apcep uz pannas kamer saritinas skaistas rozites

merces sastavdalas sajauc kopa, parlej saplestajam romiesu lapam(palielos gab.)

liek uz skivi virsu karto paipalolas,tomatinu, bekonu, ansovus un iesprauz parmezana skelites

grauzdinu ( divus tristurisus) liek blakus

dekore ar petersila zarinu

pasniedz

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Cēzara salāti ar tīģergarnelēm

Cēzara salāti ar tīģergarnelēm

25 min.
Pievienoja: Anda Po

1) Saplucina bļodā romiešu vai lapu salātus un samaisa ar cēzara mērci. 2) Maizi sagriež kubiciņos un uz lēnas uguns grauzdē olīveļļā ar rīvētu ķiploku un sāli. 3) Tīģergarneles apcep sviestā un rīvētā ķiplokā. 4)…

Romiešu salāti vai lapu salāti, Baltmaize - grauzdiņiem, Cēzara mērce Vish Bone,…
Gardie cēzara salāti ar vistas fileju

Gardie cēzara salāti ar vistas fileju

20 min.
Pievienoja: Kitija

1) Sagriež lapas, tomātiņus, aplej ar mērcīti mazliet, uzrīve sieru sagriež vistiņu gabaliņos (labāk, ka vistas fileja cepta tikai olā). Uzber sāli, piparus un beigās vel uzlej mercīti mazliet, lai mitrāks. 2) Ja loti gribās…

Romiešu salātlpas, 10 gab. vai vairāk Cherry Tomātiņi, Parmazāna siers (neparspīlet ar…

Cēzara salāti ar parmas sieru

0 min.
Pievienoja: Diāna

4 salātu lapas kārto uz šķīvja, pārējās saplucina. Vistas fileju sagriež strēmelītēs un apcep. Sablenderē visas mērces sastāvdaļas. Vistu, salātu lapas un Parmas siera pulveri sajauc ar sagatavoto mērci. Uzrīvē Parmas sieru,…

170 g romiešu salātu lapu 80 g vistas filejas 2 paipalu olas 20 g Parmas siera 20 g…

Cēzara salāti ar garnelēm

30 min.
Pievienoja: Solveiga

Vispirms gatavo mērci. Olas vāra 4 minūtes, atdzesē aukstā ūdenī, noloba un sagriež nelielos gabalos. Pielej klāt olīveļļu, citrona sulu, sasmalcinātu ķiploku un pārējās sastāvdaļas. Visu ar mikseri sakuļ viendabīgā mērcē.…

Salātiem:, Galviņa romiešu salātu, 250 g notīrītu garneļu, 2 vārītas olas, paciņa mazo…

Salāti cēzars

0 min.
Pievienoja: Ina Fominova

2 olas vāra 4 minūtes, tad atdzesē, noloba un sakuļ ar 150 ml olīveļļas, citronu sulu, saspiestu ķiploka daiviņu, 3 anšovu filejām un 75 gramiem smalki rīvēta parmezāna siera. 3 olas liek verdošā ūdenī un vāra 7 minūtes,…

5 olas 150 ml olīveļļas ½ citrona sulas 1 ķiploka daiviņa 75 g smalki rīvēta parmezāna…
Ēdiena veids: salāti.
Laiks
20 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
7640 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 15641