Cēzara salāti ar tīģergarnelēm

 
Autors: Anda Po, 27.03.2012
Iesaki:  
Cēzara salāti ar tīģergarnelēm

Sastāvdaļas

  • Romiešu salāti vai lapu salāti
  • Baltmaize - grauzdiņiem
  • Cēzara mērce Vish Bone
  • Tīģergarneles
  • Parmezāna siers
  • Ķiploks
  • Sviests - cepšanai
  • Olīveļļa - cepšanai
  • Sāls

Pagatavošana: 25 min.

1) Saplucina bļodā romiešu vai lapu salātus un samaisa ar cēzara mērci.

2) Maizi sagriež kubiciņos un uz lēnas uguns grauzdē olīveļļā ar rīvētu ķiploku un sāli.

3) Tīģergarneles apcep sviestā un rīvētā ķiplokā.

Cēzara salāti ar tīģergarnelēm 1

4) Salātus kārto šķīvjos, samaisa ar parmezāna sieru (sarīvētu uz rupjās rīves), pārkaisa ar grauzdiņiem.

Cēzara salāti ar tīģergarnelēm 2

5) Uzliek ceptās tīģergarneles un pārkaisa ar parmezāna sieru. Pievieno mazliet cēzara mērces.

Lai labi garšo!

Cēzara salāti ar tīģergarnelēm 3

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Cēzara salāti ar parmas sieru

0 min.
Pievienoja: Diāna

4 salātu lapas kārto uz šķīvja, pārējās saplucina. Vistas fileju sagriež strēmelītēs un apcep. Sablenderē visas mērces sastāvdaļas. Vistu, salātu lapas un Parmas siera pulveri sajauc ar sagatavoto mērci. Uzrīvē Parmas sieru,…

170 g romiešu salātu lapu 80 g vistas filejas 2 paipalu olas 20 g Parmas siera 20 g…

Tīģergarneles cēzara mērcē ar anšoviem

75 min.
Pievienoja: Salas Zivis

Samaisa saspiestu ķiploku, sasmalcinātu aso piparu, ingvera sakni, olīveļļu, jūras sāli un samaltus baltos piparus. Tīģergarneles sagatavotā marinādē tur 1 h. Atsevišķi saputo olas ar sinepēm, sāli. Pakāpeniski lej klāt…

200 g iztīrītu tīģergarneļu, 300 g romiešu lapu salātu, 100 g parmezāna siera, 4 šķēles…

Mazliet citādāki cēzara salāti

0 min.
Pievienoja: eddlej jejdn

Mērce: Atdali olu dzeltenumus no baltumiem. Liec dzeltenumus virtuves kombainā, pievieno nomizotus ķiplokus, anšovus, sinepes un citronu sulu. Sāc kult un lēnām tievā strūkliņā lej klāt eļļu. Kad mērce sāk biezēt, pieber piparus…

200 g romiešu salātu 100 g ceptu/grauzdētu bekona strēmeļu 3 paipalu olas 4 mazie…
Cēzara salāti ar monterigo sieru

Cēzara salāti ar monterigo sieru

20 min.
Pievienoja: Arta Julika

Salātu lapas saplucina. Sablenderē visas mērces sastāvdaļas. Salātu lapas un sarīvētu sieru sajauc ar mērci. Pārkaisa ar rīvētu sieru, pārber grauzdiņus un dekorē ar vārītu paipalu olu pusītēm. Un Labu Apetīti!! :))

Romiešu salātu lapas, Nedaudz rukolas salātu, 2-4 paipalu olas, rīvēts Monterigo siers,…

Cezara salati

20 min.
Pievienoja: Dace Sataite

1.izvara paipalolas 2.tostermaizi pargriz pa diognali apsmere ar kiploku ellu un liek cepeskrasni apgrauzdet 3.bekona skelites frite, vai apcep uz pannas kamer saritinas skaistas rozites merces sastavdalas sajauc kopa, parlej…

1.romiesu lapas 2.paipalolas varitas 3.cherri tomatini 4.bekons(fritets vai uz pannas…
Ēdiena veids: cēzara salāti.
Galvenās sastāvdaļas: cēzara salāti, parmezāna siers, tīģergarneles.
Citi atslēgvārdi: cēzara salāti, tīģergarneles.
Laiks
25 min.
Sarežģītība
Viegla
Apskatīta
12194 reizes