Cēzara salāti ar parmas sieru

 
Autors: Diāna, 18.05.2006
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 170 g romiešu salātu lapu
  • 80 g vistas filejas
  • 2 paipalu olas
  • 20 g Parmas siera
  • 20 g Parmas siera pulvera
  • 2 šķēles sendvidžu maizes grauzdiņiem
  • Mērcei: 150 g olīveļļas
  • 40 g balzametiķa
  • 60 g Parmas siera pulvera
  • 15 g sojas mērces
  • 35 g anšovu vai ķilavu filejas
  • daiviņu ķiploka

Pagatavošana:

4 salātu lapas kārto uz šķīvja, pārējās saplucina. Vistas fileju sagriež strēmelītēs un apcep. Sablenderē visas mērces sastāvdaļas. Vistu, salātu lapas un Parmas siera pulveri sajauc ar sagatavoto mērci. Uzrīvē Parmas sieru, pārber grauzdiņus, dekorē ar vārītu paipalu olu pusītēm.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

Ilgars
Ilgars
12.11.2012  / 
Es vistas filejas vietā ieliku kūpinātu liellopa gaļas steika šķēlītes. Parmas siera nebija, taču paņēmu 50g dzintara kausētā siera. Olīveļu neēdu jo reliģija neļauj, pieliku sviestu sanāca tīri labi. Varētu būt pat labāk.
Bet paldies par recetpi. Sanāca ļoti labi Cēzara salāti
inese
inese
05.09.2011  / 
A kas ir tas merces sastavdalas,ka tad to gatavot?
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Grilēta vista ar cēzara salātiem

0 min.
Pievienoja: Zelma Kromane

Ieliek plastikāta maisiņā vistas fileju, pievieno marinādi un atstāj vienu stundu nostāvēties. Grilē uz vidējas uguns 3 minūtes no katras puses. Mērcei virtuves kombainā sajauc olas dzeltenumus, sinepes un etiķi. Uzmanīgi pielej…

500 g vistas filejas, 1 paciņa klasiskās marinādes vistas gaļai, Mērcei: 2 olas…
Ēdiena veids: gaļas salāti, salāti.
Galvenās sastāvdaļas: anšovi, balzamiko etiķis, paipalu olas, parmesan, romiešu salāti, vistas gaļa, ķilavas.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
19474 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 9270