Čebureki

 
Autors: Leiraa, 10.12.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • Konkrētās proporcijās nepateikšu , jo pati tos gatavoju "uz aci".
  • Mīklai:piens,milti,sāls,soda
  • Pildījumam:maltā gaļa ,mazliet ūdens,garšvielas(pēc gaumes)
  • Vēl būs nepieciešama eļļa-cepšanai

Pagatavošana: 1 min.

No mīklai dotajiem produktiem pagatavo pastingru mīklu , atstāj uz pusstundiņu.Tad mīklu sadala gabalos, katru izveltnē ovālā plācenītī. Vidū liek sagatavoto pildījumu. Mīklu pārloka,stingri piespiežot maliņas.Cep uz pannas sakarsētā eļļā, līdz čebureki kļuvuši zeltaini brūni.

Eļļai pannā jābūt apmēram 1-1.5 cm.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

Ilmārs
Ilmārs
27.07.2009  / 
Čebureki ir mans mīļākais ēdiens.
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Čebureku čebureki

0 min.
Pievienoja: Evija Šimanovska

Mīklu labāk dot mīcīt un rullēt saviem vīriešiem jo tur vajag daudz spēka lai plāni izrullētu. Visu to sapilda un ielej pannā eļļu un cep.....mmmm dikti garšīgi....

MĪKLA ½ l kefīra 1 ola mazliet soda sāls milti - tik daudz kamēr mīcot vairs nelīp pie…

Čeburekins

90 min.
Pievienoja: anna smirnva

Mīkla Sālsūdenī ieliek sviestu un uzvāra, karsējot tūdaļ iemaisa pusglāzi miltu, rūpīgi izmaisa visus kunkuļus un atdzesē. Pievieno olu un samaisa. Pakāpeniski iemaisot atlikušos miltus, iejauc mīklu. Ja mīkla ir lipīga,…

Mīklai:, 4 gl miltu, 1,3 gl ūdens, 1 ola, 1 ēd.k. augu eļļas, ½ tējk. sāls.,…
Čebureki mammas gaumē

Čebureki mammas gaumē

30 min.
Pievienoja: Edgars

ātrais variants kad gribas kko nu tādu, mammas iedvesmots :)

Mīklai:, ~ 250 g milti, Ola, ~ 150 ml kefīrs, Sāls, Garšvielas kādas vien patīk,…

Cebureki

0 min.
Pievienoja: Alesja Kotovica

miltus izbirdinat caur sietu bloda pielikt olas udeni un sali.visu samaisit ja mikla lip pie rokam pa mazam pielikt vel milus.kad mikla vairs nelip pie rokam vel pamicit 5 minutes.miklu izrule uztaisit apli un likt ieksha malto…

6 glazes miltu 2 glazes silta udens 2 olas ½ tejkarotes sals malta gala garshvielas sipoli

Čebureki

0 min.
Pievienoja: regina zilinska

Veidojam mīklu 1.st. paturam .Mīklai jābūt stingrai. Veidojam desas formu(palielāku)sagriežam gabaliņos,veidojam pankūku, kuras vidū liekam malto gaļu,kas sajaukta ar pipariem,sāli un sīpoliem.Maltai gaļai pielej nedaudz ūdeni,…

0,5 L. ŪDENS sāls ola 1.gab. milti eļļa cepšanai pildījumam 0,5 kg. malto cūkgaļu
Ēdiena veids: gaļas ēdieni, konditorejas izstrādājumi, siltās uzkodas, uzkodas.
Laiks
1 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
9381 reizi
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 6155