Cāļa cepetis

 
Autors: Raisa Dzene, 04.05.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 1 atdzesēts cālis
  • 1 paciņa majonēzes
  • 4 paciņas rīsu
  • 4 kubiki vistas buljona
  • ķiploki
  • sāls, pipari

Pagatavošana: 120 min.

Rīsus izvāra (vārot pieber mazliet sāli), nedaudz atdzesē, pieliek vistas kubikus, majonēzi, visu samaisa. Cāli ieberž ar sāli+pipariem un ķiploku. Cāli pilda ar rīsiem. Vajadzīgs maisiņš, kurā var cept cepeškrāsnī. Cāli liek maisiņā, apkārt vēl apliek atlikušos rīsus. Maisiņam aizsien galus. Liek cepties cepeškrāsnī 190-230 grādos 1 stundu.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

janeks
janeks
23.02.2012
Bija labs, tikai 4 kubiņi buljona bija stipri par daudz - par daudz sāļi tie rīsi bija.
amanda
amanda
30.12.2011  / 
man garsoja vienigais risi man ta nevisai :)
Aris Ūķenieks
Aris Ūķenieks
28.06.2010  / 
Jā, es to pagatavoju. sanāca tīri labi.Esmu apmierināts.
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Vista cepeškrāsnī bez liekām pūlēm

50 min.
Pievienoja: Līga Druka-Smalkā

Vistas gabalus kārto ieziestā cepamā traukā,pārkaisa ar sāli un pipariem,aprasina ar citrona sulu.Gatavo mērci no saldā krējuma,sinepēm,kartupeļu miltiem,rīvētām citrona miziņām un rīvēta siera.Mērci pārlej vistai.Cep…

apm. 1 kg vistas stilbiņu vai krūtiņu 1 tējk.sāls ¼ tējk.melno piparu 1-2 ēd.karotes…
Ēdiena veids: cepeši.
Galvenās sastāvdaļas: cāļa gaļa, majonēze, rīsi.
Laiks
120 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
6482 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 1789