Bulcinas ar riekstiem

 
Autors: sandra, 17.07.2012
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 500 gr miltu
  • 2 ed.k.sausais raugs
  • 2 glazes piena
  • 3 olas
  • 1/2 tej.k. kanelis
  • 1 glaze cukura
  • 50 gr margarins
  • 1 ed.k.medus
  • 200 gr valrieksti

Pagatavošana: 40 min.

Samaisit miltus ar sauso raugu. pievienot siltu pienu, 2 olas,cukuru un samicit miklu. izrulet miklu,sagriezt stremeles.sasmalcinat riekstus,pielikt klat medu,kaneli un margarinu un uzklat to uz miklas.sarulejiet miklu stremeles ka ruleti un atstajiet uz trauka lai pastav 30 min.pec tam apsmerejiet miklas virsmu ar sakultu olu un cepiet cepeskrasni 180 grados 40 min.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

Jana
Jana
12.12.2013
Vajadzeja krietni vaitak miltus jeb vienu glazi piena tikai
inese
inese
02.03.2013  / 
Sanaca tiri ne ko, tikai vajadzeja likt vairak miltu un cept 20 min 160 C
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Rieksti sīrupa glazūrā

Rieksti sīrupa glazūrā

10 min.
Pievienoja: Dansukker

Riekstus uz pannas apgrauzdē. Pārlej pāri sīrupu. Maisot ļauj, lai sīrups apvelkas katram riekstiņam apkārt. Tad liek uz cepampapīra atdzist. Salipušos riekstus atdala vienu no otra, viegli pagrozot.

200 g riekstu vai mandeļu (jebkuri rieksti pēc izvēles), 2 ēd. kar. Dansukker Zeltainā…

Biezpiena bulciņas

60 min.
Pievienoja: Nata

1) Miltus izsijā caur sietiņu un sajauc ar cepamo pulveri. 2) Atsevišķā traukā ar dakšiņu viegli saputo olas. 3) Biezpienu sablenderē, ja tas graudains, pievieno cukuru, sāli. Kārtīgi samaisa, pievieno eļļu, izmaisa. Lej klāt…

Mīklai:, 2 glāzes milti, 2 olas, 200 g biezpiens, 4 ēd. k. eļļa, 5 ēd. k. cukurs,…

Sāļās bulciņas

1200 min.
Pievienoja: Nata

Mīklas pagatavošana: Izsijājam miltus sajauktus ar sāli.Sviestu vai margarīnu cietu sarīvējam un pievienojam miltiem.Beržam abus kopā,līdz veidojas drupačas. Olu saputojam,pievienojam aukstu ūdeni un etiķi.Šo šķidro masu…

kārtainai mīklai:, * 450g milti, * 1/2 glāze auksts ūdens, * 1 tējk. etiķis, * šķipsniņa…

Bulciņas

120 min.
Pievienoja: Nata

1) Pusi pienu uzsilda, pievieno raugu, izmaisa, pievieno 1 ēd.k. cukura un kārtīgu ēdamkaroti miltu, izmaisa. Apsedzam trauku ar salveti un atstāj siltā vietā uz 10 minūtēm. 2) Sakuļ olu ar atlikušo cukuru, sāli.…

25 g svaigais raugs, ~500g milti, 1 ola, 250 ml piens, 2 ēd.k. skābais krējums, 30 g…

Musli batoniņi ar riekstiem un augļiem

60 min.
Pievienoja: Dane Jansone

1) Kaltētos augļus sagriež vai sakapā (pēc izvēles, cik lielos gabalos vēlies). 2) Riekstus ar auzu pārslām liek ar pergamentu pārklātā cepešpannā un apgrauzdē krāsnī, 180'C apm. 10 min. 3) Visu sajauc lielā bļodā. 4)…

Apmēram 1kg "sausās" sastāvdaļas, pēc sirds patikas:, Mandeles, Lazdu…
Ēdiena veids: konditoreja.
Galvenās sastāvdaļas: cukurs, miltu izstrādājumi, olu ēdieni, piens, raugs.
Laiks
40 min.
Sarežģītība
Vidēja
Apskatīta
1176 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 21140