Buberts

 
Autors: Irina Aļimova, 07.04.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes piena
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 3 olas
  • 1/4 tējkarotes sāls1 tējkarote vaniļas cukura vai sasmalcinātu riekstu

Pagatavošana:

Aukstu pienu sajauc ar miltiem, cukuru, olu dzeltenumiem un garšvielām. Katliņu izskalo ar ūdeni, lai piens nepiedegtu. Ielej piena maisījumu katliņā un uzvāra, visu laiku maisot ar koka karoti. Jāvāra uz mazas uguns, līdz maisījums sabiezē. Olu baltumus saputo, līdz izveidojas biezas putas, un iemaisa nedaudz atdzisušā biezputrā. Bubertu ēd ar kompotu vai sulas mērci.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Buberts pufigais

20 min.
Pievienoja: ieva

Liek pienu uz lenas uguns vaariities. Pa to laiku atdala olaam dzeltenumu no baltuma. Dzeltenumam pievieno 1 ed.karoti cukura un puto kameer tas ir blaavi dzeltens. Tad pienam, kas vaaraas pievieno atlikusho cukuru un turpina…

1 l piena, 1 gl mannas, 4 olas, 2 gl cukura, skjipsninja saals
Ēdiena veids: biezputras, deserti, krēmi.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
18059 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 874