Biskvīta rulete ar ievārījumu

 
Autors: Sabine Kuna, 27.04.2006
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 6ēd.k. cukura
  • 6ēd.k. miltu
  • ievārījuma

Pagatavošana:

Sakuļ olas ar cukuru, tikmēr kamēr masa kļuvusi gaiša un bieza. Tad pievieno miltus.

Uz pannas uzliek cepamo papīru un uzlej mīklu. Cep cepeškrāsnī, kamēr gatava. Tad izņem no krāsns un ar visu papīru sarullē un atstāj kamēr atdziest. Tad atrullē vaļā un iesmērē ievārījumu. Sarullē un noņem no papīra, un sagriež šķēlītēs.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

daiga
daiga
28.05.2012  / 
Mana vecmamma cepa visam miestam tortes un olas vienmēr kūla nedalītas.
neraatnaa kulinaare
neraatnaa kulinaare
22.09.2010
Nju nezinu gan kaa rulete sanaks jo pashlaik ta wel atrodas cepaskrasni :)) bet laikam jau maciba bus wiena- no sakuma izlasit komentarus un tikai tad gatawot... sakuuulu olas kopaa neatdalot dzeltenamus un baltumus atsewiskji... nezinu isti wai no ta kaut kas mainiisies bet nju kad rulete bus gatawa wareeshu spriest :) paldies par recepti :)
Linda
Linda
14.10.2012
Ruleti protams labāk atstāt uz kādu laiku ledusskapī, lai savelkās. protams vēl garšīgāk ir tad, ja pievieno saldo krējumu ;)))
rita
rita
20.11.2011
var putot olu neatdalot, bet vienkārši jābūt pacietīgam un jāputo līdz masa ir bieza un gandrīz balta, citādāk nekas nesanāks...
santa
santa
26.01.2011  / 
laba recepte!
Izmeginataja
Izmeginataja
15.05.2011  / 
Vispaar muusu gimene olas kul kopaa, tikai blodu ieliek kartaa udens peldee, lai miikla buutu gaisiiga un peec tam iesijaa miltus. Un loti gardi sanaak.. :)
Inga
Inga
25.11.2011  / 
Precīzi aprakstītu biskvītu mīklas pagatavošanu ar visām niansēm, domātu skolēniem, skat.
http://www.liis.lv/majtur/darbmac/uzturm…
Liene
Liene
02.10.2011  / 
Recepte laba!Par tām olām... Mājās gatavojot, jā, olas puto atsevišķi, bet nav nekādas vainas putot kopā - tā vienmēr dara kond. cehos. Jāputo apmēram 30 min., jācep 220 grādos 10 - 15 min.
Inese Saulkalne
Inese Saulkalne
17.07.2009  / 
Recepte ir laba, iznāk garšīga rulete, pati esmu cepusi tādu, tik visu ar 5.Taču uzrakstīts tikai tādiem, kas jau prot gatavot. Ja raksta, tad visu, lai var cits izmēģināt.Piemēram, olas baltums ar dzeltenumu jākuļ atsevišķi. Kur tas teikts? Ko darīt ar ievārījumu? Es jau zinu, tūlīt cepšu, bet citi?
Laura
Laura
05.01.2013
Pirmo reizi taisu ruleti ;) Paslaik vinja ir cepesh krasni nu nezinu kas iznaks man biki bail ka neiznaks :(
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Ķirbja biskvīta rulete ar krējumsieru

Ķirbja biskvīta rulete ar krējumsieru

60 min.
Pievienoja: Veronika Kozlova

1) Olu dzeltenumiem pieber pusglāzi cukura un kuļ, līdz masa kļuvusi dzeltena un gaisīga. Kulšanas beigās pievieno ķirbja biezeni. 2) Olu baltumus saputo, pamazām pieberot atlikušo pusglāzi cukura. Pievieno ar ķirbja bizeni…

Biskvītam:, 3 olas, 1 glāze cukura, 2/3 glāzes ķirbja biezeņa, 3/4 glāzes kviešu…

Biskvīta rulete ar ogām

0 min.
Pievienoja: Marina Kanonoviča

Biskvīta šķēles saliek uz šķīvja. Katru šķēli pārklāj ar svaigām notīrītām ogām, pārkaisa ar cukuru. Ziemā svaigo ogu vietā var ņemt kompotu.

4 šķēles biskvīta ruletes 1 gl. ogu 4 tēj.k. cukura

Sāļā biskvīta rulete ar kūpinātas zivs krēmu

0 min.
Pievienoja: Ina Fominova

Saputo olu dzletenumus līdz krēmveida masai, tad iesijā un iemaisa miltus un šķipsniņu sāls. Pēdējos iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus. Lej uz plātī ieklāta ietaukota pergamenta, izlīdzina un cep gatavu. Šviestu…

6 olas 6 ēdamkarotes miltu sāls 200 g kūpinātas zivs filejas 100 g sviesta 100 g…

Sāļā sēņu biskvīta rulete

0 min.
Pievienoja: Ina Fominova

Saputo olu dzletenumus līdz krēmveida masai, tad iesijā un iemaisa miltus un šķipsniņu sāls. Pēdējos iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus. Lej uz plātī ieklāta ietaukota pergamenta, izlīdzina un cep gatavu. Sēnes…

6 olas 6 ēdamkarotes miltu 700 g sālītu sēņu 1 ēdamkarote sviesta 1 sīpols 1 tējkarote…
Kamberlendas ievārījums (upeņu un jāņogu iev.)

Kamberlendas ievārījums (upeņu un jāņogu iev.)

30 min.
Pievienoja: Dansukker

Apelsīnu nomizo ar kartupeļu mizojamo nazīti un mizu sagriež ļoti smalkos gabaliņos. Atdala atlikušo baltumu, augli sadala daiviņās. Katru daiviņu izloba no apvalka un sagriež gabaliņos. Mizas gabaliņus, sagrieztās daiviņas,…

1 apelsīns, 600 g sarkano jāņogu, 400 g upeņu, 100 ml ūdens, 1 kg Dansukker ievārījumu…
Ēdiena veids: konditorejas izstrādājumi, kūkas, pīrāgi, rauši, ruletes.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
15316 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 8402