Biezpiena torte

 
Autors: Anda Brauna, 06.05.2005
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 1 kg biezpiena
  • 500 g cukura
  • 4 olas
  • 400 g miltu
  • 100 g sviesta
  • 1 gl. skāba krējuma
  • citrona miziņa
  • 1 tējkarote sodas

Pagatavošana:

Sviestu ar cukuru saputo, pieliekot pa 1 olai. Kad saputots, pieliek samaltu biezpienu, miltus, krējumu un samīca, pieliekot izkausētu sodu. Cep trīs ripās. Smērē ievārījumu un garnē ar augļiem.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

lienr kazene
lienr kazene
31.01.2014  / 
Ļoti gardīgs torte.
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Jogurta biezpiena torte ar biskvītu

80 min.
Pievienoja: Madara Brūvere

1) Sāk ar biskvīta gatavošanu. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. 2) Dzeltenumiem pievieno cukuru, sakuļ, tad arī jogurtu un samaisa. 3) Pievieno miltus un samaisa. 4) Uzputo olu baltumus un pievieno masai. 5) Šo daļu…

Biskvītam:, 3 olas, 1-1,5 glāzes milti, ~ 1/2 glāze jogurts (var izmantot arī…
Biezpiena - putukrējuma torte ar mellenēm

Biezpiena - putukrējuma torte ar mellenēm

60 min.
Pievienoja: Raffaela

1) Sasmalcina cepumus un samaisa ar izkausētu sviestu. Var variēt un pievienot vairāk cepumu vai mazāk sviesta. Pēc pašu izvēles, gribat cietāku vai mīkstāku masu. Tad masu ieklāj vienmērīgi tortes formā un liek…

Pamatam:, 2 paciņas Selgas cepumu, 120 g sviests, Pildījumam:, 600 ml saldais…

Visgardākā biezpiena torte ar iebiezināto pienu un cepumiem

40 min.
Pievienoja: Olita Miglāne

1. kārta: 1) Sadrupina selgas cepumus un sagriež marmelādi gabaliņos, sakārto uz veidnes pamata. 2) 400 g biezpiena, pievieno 4 olu dzeltenumi, iebiezināto pienu. 3) Visu saputo ar mikseri vai sablenderē. 4) Kad…

3 paciņas želatīns, 400 g Biezpiens, Iebiezinātais piens, 4 olas, Selgas cepumi,…

Biezpiena torte "pārsteigums jubilejā"

40 min.
Pievienoja: Māra Andrejeva

Bļodā bezpienu sajauc ar saldo krējumu, pūdercukuru. Rozīnes nomazgā, pārlasa. Riestus sadrupina, Sukādes sagriež mazos gabaliņos. Sajauc ar biezpienu. Stikla bļodā ieklāj pārtikas plēvi. No biskvīta sagataves izgriež…

3 biskvīta ripas, 800 g biezpiena, 1 glāze saldā krējuma, 100 g šokolāde (vēlams tumšā),…
Selgas cepumu biezpiena torte

Selgas cepumu biezpiena torte

40 min.
Pievienoja: Kitija Locmele

1) Sagriez marmelādi. 2) Pēc tam ieleik katliņa izkausēties sviestu, tikmēr bļodā ieliek abas paciņas biezpiena. 3) Biezpienam pievieno marmelādi, saldo krējumu, un cukuru - samaisa un, tad pievieno sviestu, atkal kartīgi…

2 pac. 450 g Biezpiens, 3 pac. Selgas cepumi klasiskie, 1 pac. Sviests, 300 g Marmelāde,…
Ēdiena veids: konditorejas izstrādājumi, kūkas.
Galvenās sastāvdaļas: citroni.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
9122 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 1871