Biezpiena cepumu torte

 
Autors: Annija Melne, 04.05.2011
Iesaki:  
Biezpiena cepumu torte
Vairāk

Sastāvdaļas

  • 2-3 paciņas 200 g biezpiena;
  • 3-4 paciņas selgas cepumu. (pēc izvēles- šokolādes,klasiskie vai citi);
  • Saldais krējums - 1 iepakojums
  • piena glāze
  • cukurs - pēc garšas

Pagatavošana: 30 min.

Vispirms ņemam biezpienu un lejam klāt saldo krējumu. Pievienojam cukuru.Visu sakuļam.

Tad trauciņā ielejam pienu un tajā mērcejam cepumus.

Izmērcētos cepumus liekam uz pamatnes (tā var būt piemēram paplāte) un tā mums veidojās tortes pirmā kārta.Nākošajā kaŗtā liekam saputoto biezpiena un saldā krējuma massu. Un tā visu laiku.

(šai tortei var peivienot arī augļus- svaigus vai žāvētus, ievārījumus, marmelādi un vel daudzko: tas pēc gaumas)

Es izklāstīju klasisko varinatu.

Tad,kad visas kārtas saliktas, tad liekam torti uz 2 stundām leduskapī.

Pēc 2 stundām torte gatava! labu apetīti :)

Biezpiena cepumu torteBiezpiena cepumu torteBiezpiena cepumu torteBiezpiena cepumu torteBiezpiena cepumu torteBiezpiena cepumu torteBiezpiena cepumu torteBiezpiena cepumu torte
Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

Sanantiņai
Sanantiņai
12.04.2012
Vai tāpēc, ka var saprast vairs neeksistē latviešu valoda un var rakstīt, kā ienāk prātā? Par to ir runa, nevis par sapprašanu, ar ko acimredzot nav īsti labi, ja tāds komentārs.
Samantiņa
Samantiņa
07.04.2012
Ļoti garšīgi. Un - Ansi, beidz piesieties sīkumiem, cilvēks kļūdījās, a tev laikam reāli darīt nav ko kā vien kko te gvelzt. Vienalga jebkuram receptes lasītājam būs saprotams ka te nedomā kkādu mistisku piena glāzi, bet gan ir domāta glāze piena. Ja jau tu nevari saprast kas tas ir, neizrādi te savu nezināšanu un ej labāk un padomā pats. Ceru, ka tev pieleks kas tas ir. Ceru, ka tu turpmāk cilvēkiem nepiesiesies.
to kiki
to kiki
05.01.2012
Izlasi ko uzrakstīji!!! Vai būt latvietim ir kauns??? Vai cienīt savu valodu ir netikums??? Es ar to lepojos! Izskatās, ka tu lepojies ar to, ka tev latviešu valodā neeksistē ne garumzīmes, ne arī mīkstinājuma zīmes. Te nu gan ir fuj!
Karina
Karina
10.05.2013  / 
Zinu ka ir loti labi un garsigi....si kuka
Zanna
Zanna
15.10.2012  / 
es taisu biku savadak
Nemu biezpienu+iebiezinato pienu+marmeladi+riekstus+ja biku pa biezu ta pieleju biku saldo krejumu. kartoju cepumus un biezpienu. Beigas visu parleju ar shokolades+salda krejuma glazuru.
Shis variants izskatas baigi prasts un bezgarshigs.
Mes katrs pielaujam gramatikas kludas-tapec jau nav japiesienas-galvenais ka visi saprotam kas bija domats.
Es
Es
12.05.2012  / 
Pa virsu var uzliet izkausētu šokolādi un biezpienam var pievienot marmelādi sagrieztu un svaigi rīvētu zemeņu zapti ;)
Ansis
Ansis
13.05.2011
Atvaino- piena.
Ansis madaritai
Ansis madaritai
16.05.2011
Jocīgs neesmu vis, kaut gan tiešām nezinu kāda izskatās piena glāze. Zinu kas ir glāze piena. Tad varbūt paskaidro kāda izskatās glāze, kas domāta pienam un vai tā tiešām ir no materiāla', kas lietojams pārtikā, ja to uzrāda receptē pie sastāvdaļām.Vajag cienīt savu valodu, tad apkārtējie neliksies jocīgi.
kiki
kiki
30.12.2011
Ansi, tad nelasi!!! lasi tikai gramatiski pareizas receptes, un tikai peec taadam ari gatavo. Fuj ... tu esi iiistens latvietis.
oma
oma
01.04.2012
super!
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Biezpiena cepumi

30 min.
Pievienoja: Ieva Kaminska

1) Margarīnu samīca ar biezpienu. 2) Pievieno miltus tā, lai mīkla neliptu pie rokām. Mīklu izrullē un sagriež nelielos četrstūrīšos. 3) Viena kvadrātiņa stūrī ieliek kubiciņu siera vai želejas konfekti. Kvadrātiņu sarullē…

250 g margarīns, 250 g biezpiens, Milti, Pildījumam:, Siers vai želejas konfektes.

Krējuma un cepumu torte ar iebiezināto pienu

60 min.
Pievienoja: Vanilla

1) Sadrupina cepumus vidēji lielos gabaliņos. 2) Uzbriedina želatīnu – ieber bļodiņā un pārlej ar siltu ūdeni. Kad želatīns uzbriedis, to karsē ūdens peldē, līdz tas izkūst, pēc tam nedaudz to atdzesē. 3) Krējumu puto kopā ar…

700 g skābais krējums, 360 g Selgas cepumi, 200 g cukurs, 400 g iebiezinātais piens, 100…

Biezpiena cepumi "pīļu ķepiņas"

20 min.
Pievienoja: Ieva Kaminska

1) Visu kārtīgi samīca. 2) Ņem izrullē mīklu pēc iespējas plānāku. 3) Izspiež ar glāzi, pārber ar cukuru pārloka uz pusēm. Vēlreiz uzkaisa cukuru, pārloka uz pusēm. vaļējo maliņu aizspiež ar dakšiņu. Izskatās pēc pīles…

200 g biezpiens, 200 g sviests, 2 glāzes milti, Šķipsniņa sodas
Biezpiena sieriņa torte

Biezpiena sieriņa torte

30 min.
Pievienoja: Anete Brūvere

1. Biezpiena sieriņus izņem no papīrīšiem un sablenderē viendabīgā masā. 2. Uz pirmā biskvīta klāj šo biezpiena sieriņu masu, noklāj visu biskvītu, bet neizklāj visu masu. 3. Liek virsū otro biskvītu. 4. Uz otrā biskvīta…

*Biezpiena sieriņi 15gab. (vislabāk jau vaniļas, bet var pamēģinat arī kādu citu garšu),…
Cepumu torte spāņu gaumē

Cepumu torte spāņu gaumē

40 min.
Pievienoja: Lelde Stībele

1. Izmērcē cepumus pienā. 2. Sajauc sviestu kopā ar šokolādes krēmu. 3. Cepumus saliek formā (cepešpannā vai uz paplātes) pirmajā rindā. 4. Uz cepumiem klāj sviesta/šokolādes krēma maisījumu un atkal liek nākamo cepumu…

2 burciņas ar šokolādes krēmu, 250 g sviesta, 1kg cepumu (vislabāk kvadrātveida)…
Ēdiena veids: tortes.
Citi atslēgvārdi: vienkārši ēdieni.
Laiks
30 min.
Sarežģītība
Viegla
Apskatīta
15609 reizes