Biezpiena - cepumu kūka

 
Autors: Velga Vaska, 27.11.2008
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • Sastāvs:
  • 4 paciņas "Selgas" cepumu
  • 200g marmelāde "Gundega"
  • 0.5kg biezpiens
  • 100g saldais krējums
  • cukurs

Pagatavošana: 20 min.

Masai:

biezpienu samīca, sajauc kopā ar saldo krējumu, cukuru un sagrieztiem marmelādes gabaliņiem.

Cepumus apmērcē pienā vai ūdenī un klāj uz paplātes pa kārtām cepumus un biezpiena masu.

Starp kārtām garšai var pievienot ievārījumu.

Liek vēsumā un garšo apmēram pēc 2h

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

liene
liene
15.08.2011
nau
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Biezpiena cepumu kūka

15 min.
Pievienoja: iluta

Uzkuļ saldo krējumu bez cukura.Atsevišķā traukā saspaida biezpienu, pievieno sakulto saldo krējumu, pievieno Sguščonku(kondensēto pienu), pieliek klāt sīki sagrieztu marmelādi.Visu labi samaisa.Traukā klāj cepumus vienu kārtu,…

Biezpiens 3 paciņas, Selgas cepumi 2 paciņas, Saldais krējums 250gr 35%, Buņdžiņa…

Biezpiena cepumi

30 min.
Pievienoja: Ieva Kaminska

1) Margarīnu samīca ar biezpienu. 2) Pievieno miltus tā, lai mīkla neliptu pie rokām. Mīklu izrullē un sagriež nelielos četrstūrīšos. 3) Viena kvadrātiņa stūrī ieliek kubiciņu siera vai želejas konfekti. Kvadrātiņu sarullē…

250 g margarīns, 250 g biezpiens, Milti, Pildījumam:, Siers vai želejas konfektes.

Pašdarināta cepumu kūka

20 min.
Pievienoja: estere

1) Cepumus izmērcē karstā ūdenīm, bet tā, lai nesalūzt. 2) Cepumus sakārto formā pēc izvēles, pārklāj ar putukrējumu. 3) Sagriež augļus un uzsklāj velvienu kārtiņu. Sarīvē šokolādi un uzber uz putukrējuma tad atkal izmērcē…

Cepumi pēc izvēles, Putukrējums, Karsts ūdens, Bļoda, Augļi pēc izvēles, Šokolāde pēc…

Biezpiena cepumi "pīļu ķepiņas"

20 min.
Pievienoja: Ieva Kaminska

1) Visu kārtīgi samīca. 2) Ņem izrullē mīklu pēc iespējas plānāku. 3) Izspiež ar glāzi, pārber ar cukuru pārloka uz pusēm. Vēlreiz uzkaisa cukuru, pārloka uz pusēm. vaļējo maliņu aizspiež ar dakšiņu. Izskatās pēc pīles…

200 g biezpiens, 200 g sviests, 2 glāzes milti, Šķipsniņa sodas

Selgas cepumu un biezpiena torte

260 min.
Pievienoja: Signija Joce

1) Selgas cepumus ātri pamērcē pienā un liek uz šķīvja. 2) Biezpienu sajauc ar marmelādi un smērē virsū cepumiem. 3) Tad atkal liek cepumus, kas pamērcēti pienā. 4) Tā turpina, cik vien augstu vēlas. 5) Kad tas ir…

1 paciņa Selgas cepumi, 100 g saldā biezpiena masa, 100 g šokolāde, Mazliet piens,…
Laiks
20 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
9840 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 15649