Biezpiena - cepumu kūka

 
Autors: Velga Vaska, 27.11.2008
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • Sastāvs:
  • 4 paciņas "Selgas" cepumu
  • 200g marmelāde "Gundega"
  • 0.5kg biezpiens
  • 100g saldais krējums
  • cukurs

Pagatavošana: 20 min.

Masai:

biezpienu samīca, sajauc kopā ar saldo krējumu, cukuru un sagrieztiem marmelādes gabaliņiem.

Cepumus apmērcē pienā vai ūdenī un klāj uz paplātes pa kārtām cepumus un biezpiena masu.

Starp kārtām garšai var pievienot ievārījumu.

Liek vēsumā un garšo apmēram pēc 2h

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

liene
liene
15.08.2011
nau
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Biezpiena cepumu kūka

15 min.
Pievienoja: iluta

Uzkuļ saldo krējumu bez cukura.Atsevišķā traukā saspaida biezpienu, pievieno sakulto saldo krējumu, pievieno Sguščonku(kondensēto pienu), pieliek klāt sīki sagrieztu marmelādi.Visu labi samaisa.Traukā klāj cepumus vienu kārtu,…

Biezpiens 3 paciņas, Selgas cepumi 2 paciņas, Saldais krējums 250gr 35%, Buņdžiņa…

Biezpiena cepumi

30 min.
Pievienoja: Ieva Kaminska

1) Margarīnu samīca ar biezpienu. 2) Pievieno miltus tā, lai mīkla neliptu pie rokām. Mīklu izrullē un sagriež nelielos četrstūrīšos. 3) Viena kvadrātiņa stūrī ieliek kubiciņu siera vai želejas konfekti. Kvadrātiņu sarullē…

250 g margarīns, 250 g biezpiens, Milti, Pildījumam:, Siers vai želejas konfektes.

Pašdarināta cepumu kūka

20 min.
Pievienoja: estere

1) Cepumus izmērcē karstā ūdenīm, bet tā, lai nesalūzt. 2) Cepumus sakārto formā pēc izvēles, pārklāj ar putukrējumu. 3) Sagriež augļus un uzsklāj velvienu kārtiņu. Sarīvē šokolādi un uzber uz putukrējuma tad atkal izmērcē…

Cepumi pēc izvēles, Putukrējums, Karsts ūdens, Bļoda, Augļi pēc izvēles, Šokolāde pēc…

Biezpiena cepumi "pīļu ķepiņas"

20 min.
Pievienoja: Ieva Kaminska

1) Visu kārtīgi samīca. 2) Ņem izrullē mīklu pēc iespējas plānāku. 3) Izspiež ar glāzi, pārber ar cukuru pārloka uz pusēm. Vēlreiz uzkaisa cukuru, pārloka uz pusēm. vaļējo maliņu aizspiež ar dakšiņu. Izskatās pēc pīles…

200 g biezpiens, 200 g sviests, 2 glāzes milti, Šķipsniņa sodas

Biezpiena kūka ar cepumiem

15 min.
Pievienoja:

Aplej želatīnu ar 1/3 glāzes ūdeni un liek briedināties. Vislabāk to darīt traukā, ko var ielikt mikroviļņu krāsnī, jo pēc tam viegli izkausēt. Saputo saldo krējumu ar vaniļu un cukuru. Samaisa biezpienu ar izkausētu želatīnu.…

Atkarībā no ēdāju spara aptuveni 3-4 porcijām: 2 paciņas liesa biezpiena, vislabākā…
Laiks
20 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
9608 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 15649