Ātrās omes kotletes

 
Autors: Ieva Kaminska, 03.03.2012
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 0,5 kg maltā gaļa
  • 300 g pien
  • 5 ēd. k. milti
  • 4-5 sīki sagriezti sīpoli
  • 5 olas

Pagatavošana: 30 min.

1) Visas sastāvdaļas sajauc, lai izveidojas viendabīga masa.

2) Kotletēm izvēlas vēlamo lielumu un formu.

3) Liek cepties un pasniedz, kad gatavas.

Lai labi garšo!

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

Helēna
Helēna
21.05.2013  / 
Sanāca drīzāk pankūkas, nevis kotletes.
vesma
vesma
04.03.2012  / 
izdevigi un atri
Evita
Evita
27.12.2012  / 
Samērā garšīgi un ļoti ātri ;)
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Kotletes

40 min.
Pievienoja: Natālija Rogova

Visas sastavdaļas ir aptuvenas,ja būs kas vairāk vai mazāk tas nekas.Šī ir recepte,kur var miksēt un improvizēt. atstāj, kamēr gatavo visu pārējo. 2) Uz smalkās rīves sarīvē kabaci, burkānus, kartupeļus. Nospiež mazliet…

1 glāze auzu pārslas, 1/2 glāze skābais krējums, būtībā daudzums tik, lai auzu pārslas…

Gaileņu kotletes

15 min.
Pievienoja: Justīne Sevčenoka

Gailenes, rīsus un sīpolu samaļ. Masai pievieno olas, krējumu, sāli, piparus (sāli un piparus pievieno pēc vajadzības). Visu labi samaisa. Ja masa ir par mīktu kotletēm, tai piemaisa rīvmaizi. Izveido kotletes, apviļā rīvmaizē…

0,5 kg gaileņu, 3-4 ēdamkarotes novārītu rīsu, neliels sīpols, 2 olas, 1 ēdamkarote…

Oriģinālās sēņu-rīsu kotletes

60 min.
Pievienoja: Zanda Mūkina

Ņem vārītus rīsus, malto gaļu un sēnes, kas iepriekš saceptas ar sīpoliem un eļļu. Visām sastāvdaļām jābūt attiecībā 1:1:1. Visas trīs sastāvdaļas sajauc, no tām izveido bumbiņas, kuras liek uz sakarsētas pannas ar eļļu, un cep…

sēnes, maltā gaļa, rīsi, sīpoli, sāls, olīveļļa

Tuncha-siera kotletes-chabuliite

30 min.
Pievienoja: Sintija

Abus tipus sieru sariive. Visas sastaavdaljas sajauc kopa un cep uz pannas!

200g Svaiga siera, 200g Holandes siera, 1 bundza tuncha (savaa sulaa), 1 glaaze miltu, 1…

Kāpostu kotletītes

60 min.
Pievienoja: Gachux

1. Sagriezt vai ar dārzeņu smalcinātāju sasmalcināt kāpostu sīkās skaidiņās. 2. Pievienot olas. 3. Pievienot sāli pēc garšas un visu sajaukt. 4. No masas veidot nelielas kotletītes, katru apviļāt miltos un likt uz pannas ar…

Svaigs kāposts 300 g, 2 olas, Sāls, Milti panēšanai, Augu eļļa cepšanai
Ēdiena veids: galjas ediens, kotletes.
Galvenās sastāvdaļas: maltā gaļa, olu ēdieni, piens.
Citi atslēgvārdi: kotletes.
Laiks
30 min.
Sarežģītība
Viegla
Apskatīta
7188 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 20750